Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Áh, az csak kandírozott cukor.
Nem láttad a Narnia Krónikáját? Abban, Edmund török csemegét kért a fehér boszorkánytól. A török csemege, aszalt - szőlőt (mazsola), narancsot és még egyéb keleti aszalt gyümölcs darabkákat tartalmazó, rumos - vajas piskóta, vaníliás cukorban hempergetve. szerk: totális kalóriabomba!
Áááh, nem sértődtem meg! Csupán felment bennem a pumpa, erre a megsértődés nem elég szó! Nem tudom, miért jó mást cseszegetni, de nem most először látom ezt... Úgy látom, egyvalaki beír valami vicceset, és a többi meg bólogat rá! Példának okáért _ampervadasz_-ra is ITT rászálltatok elég rendesen! Örülök neki, és jól esik, hogy jóbarátjának tekint, és velem olyan dolgokat osztott meg az élete történetéből, amelyekre a szörnyű az nem kifejezés! Senkinek nem kívánnám! Kicsit tanúsítsatok több megértést a másik felé, és fogadjátok el, próbáljátok megérteni!!! MINDEN NICK MÖGÖTT EMBERI SORS ÁLL!!! Én nem szoktam lenézni senkit sem, igyekszem nem kifigurázni, ügyelek arra, hogy ismeretlenül sem bántsak meg valakit! Elnézést kérek ezért a "jellembeli hiányosságomért", majd a jövőben változtatok ezen! A féloldalas beírásaimat meg nem muszáj elolvasni. Legfeljebb ezentúl szűkszavú leszek!
ennek szellemében Boldog Újévet kívánok mindenkinek, mert jó időre elment a kedvem a HE-től! A későbbi viszontlátásra: EPM
Fúúú, ne is mondd! Ez teljesen hasonlíthat az általam igencsak favorizált gyümölcskenyérhez, amibe mi itthon kandírozott narancs és citromhéjat szoktunk minimum minden alkalommal belekeverni rendes mennyiségben :crazya:
Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy bárki sértő szándékkal szólt hozzád?! Pont Rólad nem gondoltam, hogy így fogsz reagálni.
Zolibá: Szerintem semmi rosszat nem tettél.
Hát olyasmi, csak itt jóval cukrosabb az egész.
Idézet: „Pont Rólad nem gondoltam, hogy így fogsz reagálni.” Én mondjuk titkon sejtettem, hogy egyszer eljön ez az idő. Komolyan. Az előbb írni akartam egy hozzászólást én is arra a hsz-re, amire te, de inkább bezártam az ablakot. A kissé túlzott komolyság és érzékenység volt a témája...
Esküszöm nem tudom hogy fogalmazzak....
A világért sem akartam bántót irni,max "közvetlenkedni",dehát látom nem vevő rá,igyhát a további "sértő" megnyilvánulásokat nem teszek. Az lesz a legjobb,ha hanyagolom az offtopicot.
No kérem mi ez a vita itt?
Itt van az év utolsó napja és konfliktus helyzet van? Inkább igyatok egy kicsit
Nincs itt gond, csak különböző embereknek, más-más a tűrésküszöb szintje.
Egyébként már kortyolgatom a 72-es 6puttonyost! Idézet: „6puttonyost” Később lesz abból még 12 puttonyos is Vagy annyira nem?
Ok, ezer bocs. mire kimentettem az üzeneteimet... le is nyugodtam! Az elmúlt 2 hétben egy-két dolog történt, amitől az egyébként is labilis idegrenszerem felborult! Teljesen! Példának okáért apukám elvágta baltával a lábát, majdnem elvérzett! Fehérváron voltunk, éjjel 3kor jött a telefon, hogy segítsünk rajta, mert elvérzik! Gondolhatjátok, hogy a Szfvár-Balatonakarattya távot rekord idő alatt tettük meg! Közben a mentő kiért, ezer szerencse, semmi baj nem lett az ijedtségen kívül! Következő, ezzel nem említhető egy lapon: Pedagógia órára feladat volt, hogy valamiből fel kellett készülni, és félórás előadást kellett tartani (voltaképp erre kaptuk a jegyet!) Én mint a h*lye vadászom az irodalmat, olvasok, fóliákat készítek, ráadásul nem is egyszerű témából (diszlexia-diszgráfia) . blabla... megtartom. Erre a következő előadó megtartja a magáét! Ő az egyik felsőbb évestől kunyizta el! egy betűt nem írt hozzá! Nem bukott le, mert más tanár tartotta nekik, mint nekünk!!! Aztán volt pofája végighallgatni a tanár áradozását, hogy Kata ilyen jó lett, meg olyan jó! és hogy lenne-e kedved más csoport előtt megtartani... Gyomorforgató!!! ehhez pofa kell! Persze ő is ötöst kapott! Semmi nem volt mögötte! Se teljesítés, se tudás! A harmadik meg az, amit eddig képtelen voltam elhinni: vicsys és más rázott fel: ezzel a diplomával közszolga leszek! amit csinálok örömmel teszem, de 70-80 eFt-ból hogy fogok gyereket nevelni, lakásrészletet fizetni, meg miegymás??? Nincsenek nagy igényeim, elvagyok a magam filléres hülyeségeivel, de a gyerekeimnek mindent meg akarok adni majd! Nem tudom, hogy fog sikerülni... ááh, rámtört a szilveszteri "depresszió"! Minden ez a világ, csak nem fair! Elég sokszor szívtuk, szívtam meg a harci f***t!
Nekem már ettől is zizeg a bőröm.
Főleg azért, mert az az évi fél liter alkohol tartalmú ital amit megiszok, nem tart edzésben. és hamar megárt hukk...
Eotvospm, van még fogad? Legalább annyi kellene, hogy alul és felül egy-egy szemben legyen. Ha ez stimmel, akkor szorítsd össze, de nagyon, és kezdd el mondogatni magadban azt, hogy
Idézet: , meg hasonlókat. Addig mondogasd, amíg ezzel nem ébredsz, ezzel nem fekszel, teljesen automatikusan. Nem tehetünk sok mindent a világgal, akár jó, akár nem, de mindig megpróbálhatjuk a jobbik oldalát nézni, az nekünk is több örömöt okoz. Ha valamit nem kapsz meg tőle, próbáld elvenni, a siránkozás a siratóasszonyok profilja.„nem baj, lesz ez még jobb is” Az iskoláról meg annyit: munkahelyen minden nap egy-egy vizsga lesz - ha ott Kata megbukik, Te pedig nem, az azért van, ami most még bosszant. Azaz, kár ilyenen rágódni. Meg ne sértődj, csak próbálnálak egy kicsit hangolni, mint anno néhány katonámat, akik az anyjuk életére is megesküdtek, hogy hátizsákkal, fegyverrel nem tudnak azon a hegyen fölszaladni. Dehogyisnem Nincs akkora hegy, amire ne lehetne valahogy.
Katona? Te hivatásos vagy és/voltál? Meglepő! Eddig az a baj, hogy a melósabbik végét fogtam meg mindennek, és nem éreztem azt, hogy olyan sokat érne az említett körülményekkel szemben!
Nem mondtam, hogy hivatásos Sorállomány, fél évig kiképzőként. Marasztaltak utána, de az nem jövő, szerintem.
Nem baj, illetve nem igazán számít, mit éreztél a "munkásabbik vég" fogdosása közben - elkönyvelheted, hogy meg mertél, és meg tudtál csinálni valamit, amit közben tanultál, az a Tiéd, és sosem tudhatod, mire lesz még jó később. A lényeg: csakis félig teli pohár van, félig üres nincs.
Ó, te jóég, vagy elüldöztem mindenkit az offból, vagy esetleg bulizik Remélem utóbbi
Korán van még a bulizáshoz
Én most azon filózok hogy este mi legyen (mint mindig ) Idézet: „Én most azon filózok hogy este mi legyen (mint mindig)” Én is szoktam ezen agyalni, de mindig mindennek alvás a vége :crazya:
Pedig majd' minden nap ebbe szokott torkollani, ebben a *** világban!
Most a többiek vajon mit csinálnak?
Sergei: megelőztelek :crazya:
Én meg ugy döntöttem hogy elküldöm az Uj évi SMS-eket.Ezzel is megy az idö De rájöttem hogy félperc alatt végeztem azzal a közel 35 telefonszámmal.Nem volt buta ember aki kitalálta a csoportos SMS küldési opciot
Vagyis amikor meg se előzöl ?
Vigyázat. Pihent agyú vagyok
Amikor majd én a kanyarba leszek. te meg még csak akkor inditod a motorodat Az ember nem lehet elég pihent agyu :bummafejbe:
Nem áll szándékomban öreg vagyok én már :bohoc: nak
De a többiek miért nem írnak? :no:
Ajándék csónak ne nézd a lapát
Mindenkinek BÚÉK, szerintem is. Szerinte! :gumicsirke: Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon beütött a trl klub (Anagramma feladvány) 2005-ös h*lyesége, régebben idetettem! Különösen a romantikusos és a tengeralattjárósos rész! Szerintem!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |