Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   318 / 3606
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Áh, az csak kandírozott cukor.
Nem láttad a Narnia Krónikáját? Abban, Edmund török csemegét kért a fehér boszorkánytól.
A török csemege, aszalt - szőlőt (mazsola), narancsot és még egyéb keleti aszalt gyümölcs darabkákat tartalmazó, rumos - vajas piskóta, vaníliás cukorban hempergetve.

szerk: totális kalóriabomba!
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Áááh, nem sértődtem meg! Csupán felment bennem a pumpa, erre a megsértődés nem elég szó! Nem tudom, miért jó mást cseszegetni, de nem most először látom ezt... Úgy látom, egyvalaki beír valami vicceset, és a többi meg bólogat rá! Példának okáért _ampervadasz_-ra is ITT rászálltatok elég rendesen! Örülök neki, és jól esik, hogy jóbarátjának tekint, és velem olyan dolgokat osztott meg az élete történetéből, amelyekre a szörnyű az nem kifejezés! Senkinek nem kívánnám! Kicsit tanúsítsatok több megértést a másik felé, és fogadjátok el, próbáljátok megérteni!!! MINDEN NICK MÖGÖTT EMBERI SORS ÁLL!!! Én nem szoktam lenézni senkit sem, igyekszem nem kifigurázni, ügyelek arra, hogy ismeretlenül sem bántsak meg valakit! Elnézést kérek ezért a "jellembeli hiányosságomért", majd a jövőben változtatok ezen! A féloldalas beírásaimat meg nem muszáj elolvasni. Legfeljebb ezentúl szűkszavú leszek!

ennek szellemében Boldog Újévet kívánok mindenkinek, mert jó időre elment a kedvem a HE-től!

A későbbi viszontlátásra: EPM
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Fúúú, ne is mondd! Ez teljesen hasonlíthat az általam igencsak favorizált gyümölcskenyérhez, amibe mi itthon kandírozott narancs és citromhéjat szoktunk minimum minden alkalommal belekeverni rendes mennyiségben :crazya:
(#) googa válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy bárki sértő szándékkal szólt hozzád?! Pont Rólad nem gondoltam, hogy így fogsz reagálni.

Zolibá: Szerintem semmi rosszat nem tettél.
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Hát olyasmi, csak itt jóval cukrosabb az egész.
(#) Norberto válasza googa hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Idézet:
„Pont Rólad nem gondoltam, hogy így fogsz reagálni.”

Én mondjuk titkon sejtettem, hogy egyszer eljön ez az idő. Komolyan.

Az előbb írni akartam egy hozzászólást én is arra a hsz-re, amire te, de inkább bezártam az ablakot. A kissé túlzott komolyság és érzékenység volt a témája...
(#) mex válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Esküszöm nem tudom hogy fogalmazzak....
A világért sem akartam bántót irni,max "közvetlenkedni",dehát látom nem vevő rá,igyhát a további "sértő" megnyilvánulásokat nem teszek. Az lesz a legjobb,ha hanyagolom az offtopicot.
(#) zenetom válasza Norberto hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

No kérem mi ez a vita itt?
Itt van az év utolsó napja és konfliktus helyzet van? Inkább igyatok egy kicsit
(#) szamóca válasza zenetom hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Nincs itt gond, csak különböző embereknek, más-más a tűrésküszöb szintje.
Egyébként már kortyolgatom a 72-es 6puttonyost!
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Idézet:
„6puttonyost”

Később lesz abból még 12 puttonyos is

Vagy annyira nem?
(#) DuMatyi hozzászólása Dec 31, 2008 /

Ok, ezer bocs. mire kimentettem az üzeneteimet... le is nyugodtam! Az elmúlt 2 hétben egy-két dolog történt, amitől az egyébként is labilis idegrenszerem felborult! Teljesen! Példának okáért apukám elvágta baltával a lábát, majdnem elvérzett! Fehérváron voltunk, éjjel 3kor jött a telefon, hogy segítsünk rajta, mert elvérzik! Gondolhatjátok, hogy a Szfvár-Balatonakarattya távot rekord idő alatt tettük meg! Közben a mentő kiért, ezer szerencse, semmi baj nem lett az ijedtségen kívül! Következő, ezzel nem említhető egy lapon: Pedagógia órára feladat volt, hogy valamiből fel kellett készülni, és félórás előadást kellett tartani (voltaképp erre kaptuk a jegyet!) Én mint a h*lye vadászom az irodalmat, olvasok, fóliákat készítek, ráadásul nem is egyszerű témából (diszlexia-diszgráfia) . blabla... megtartom. Erre a következő előadó megtartja a magáét! Ő az egyik felsőbb évestől kunyizta el! egy betűt nem írt hozzá! Nem bukott le, mert más tanár tartotta nekik, mint nekünk!!! Aztán volt pofája végighallgatni a tanár áradozását, hogy Kata ilyen jó lett, meg olyan jó! és hogy lenne-e kedved más csoport előtt megtartani... Gyomorforgató!!! ehhez pofa kell! Persze ő is ötöst kapott! Semmi nem volt mögötte! Se teljesítés, se tudás! A harmadik meg az, amit eddig képtelen voltam elhinni: vicsys és más rázott fel: ezzel a diplomával közszolga leszek! amit csinálok örömmel teszem, de 70-80 eFt-ból hogy fogok gyereket nevelni, lakásrészletet fizetni, meg miegymás??? Nincsenek nagy igényeim, elvagyok a magam filléres hülyeségeivel, de a gyerekeimnek mindent meg akarok adni majd! Nem tudom, hogy fog sikerülni... ááh, rámtört a szilveszteri "depresszió"! Minden ez a világ, csak nem fair! Elég sokszor szívtuk, szívtam meg a harci f***t!

(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Nekem már ettől is zizeg a bőröm.
Főleg azért, mert az az évi fél liter alkohol tartalmú ital amit megiszok, nem tart edzésben. és hamar megárt hukk...
(#) kobold válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Eotvospm, van még fogad? Legalább annyi kellene, hogy alul és felül egy-egy szemben legyen. Ha ez stimmel, akkor szorítsd össze, de nagyon, és kezdd el mondogatni magadban azt, hogy
Idézet:
„nem baj, lesz ez még jobb is”
, meg hasonlókat. Addig mondogasd, amíg ezzel nem ébredsz, ezzel nem fekszel, teljesen automatikusan. Nem tehetünk sok mindent a világgal, akár jó, akár nem, de mindig megpróbálhatjuk a jobbik oldalát nézni, az nekünk is több örömöt okoz. Ha valamit nem kapsz meg tőle, próbáld elvenni, a siránkozás a siratóasszonyok profilja.
Az iskoláról meg annyit: munkahelyen minden nap egy-egy vizsga lesz - ha ott Kata megbukik, Te pedig nem, az azért van, ami most még bosszant. Azaz, kár ilyenen rágódni.
Meg ne sértődj, csak próbálnálak egy kicsit hangolni, mint anno néhány katonámat, akik az anyjuk életére is megesküdtek, hogy hátizsákkal, fegyverrel nem tudnak azon a hegyen fölszaladni. Dehogyisnem
Nincs akkora hegy, amire ne lehetne valahogy.
(#) DuMatyi válasza kobold hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Katona? Te hivatásos vagy és/voltál? Meglepő! Eddig az a baj, hogy a melósabbik végét fogtam meg mindennek, és nem éreztem azt, hogy olyan sokat érne az említett körülményekkel szemben!
(#) kobold válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Nem mondtam, hogy hivatásos Sorállomány, fél évig kiképzőként. Marasztaltak utána, de az nem jövő, szerintem.
Nem baj, illetve nem igazán számít, mit éreztél a "munkásabbik vég" fogdosása közben - elkönyvelheted, hogy meg mertél, és meg tudtál csinálni valamit, amit közben tanultál, az a Tiéd, és sosem tudhatod, mire lesz még jó később.
A lényeg: csakis félig teli pohár van, félig üres nincs.
(#) DuMatyi hozzászólása Dec 31, 2008 /

Ó, te jóég, vagy elüldöztem mindenkit az offból, vagy esetleg bulizik Remélem utóbbi
(#) zenetom válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Korán van még a bulizáshoz
Én most azon filózok hogy este mi legyen (mint mindig )
(#) Norberto válasza zenetom hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Idézet:
„Én most azon filózok hogy este mi legyen (mint mindig)”

Én is szoktam ezen agyalni, de mindig mindennek alvás a vége :crazya:

Az túl uncsi :vigyor2:
(#) Norberto válasza zenetom hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Pedig majd' minden nap ebbe szokott torkollani, ebben a *** világban!

Most a többiek vajon mit csinálnak?
Sergei: megelőztelek :crazya:
(#) Sergei válasza Norberto hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Én meg ugy döntöttem hogy elküldöm az Uj évi SMS-eket.Ezzel is megy az idö De rájöttem hogy félperc alatt végeztem azzal a közel 35 telefonszámmal.Nem volt buta ember aki kitalálta a csoportos SMS küldési opciot
(#) Sergei válasza zenetom hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Nem baj.Lesz ez még igy se
(#) zenetom válasza Sergei hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Vagyis amikor meg se előzöl ?
Vigyázat. Pihent agyú vagyok

Amikor majd én a kanyarba leszek. te meg még csak akkor inditod a motorodat Az ember nem lehet elég pihent agyu :bummafejbe:

Versenyezni akarsz?

Mert én nem

Nem áll szándékomban öreg vagyok én már :bohoc: nak
(#) wg_kezdo hozzászólása Dec 31, 2008 /

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok.

De a többiek miért nem írnak? :no:
Ajándék csónak ne nézd a lapát
(#) DuMatyi válasza zenetom hozzászólására (») Dec 31, 2008 /

Mindenkinek BÚÉK, szerintem is. Szerinte! :gumicsirke: Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon beütött a trl klub (Anagramma feladvány) 2005-ös h*lyesége, régebben idetettem! Különösen a romantikusos és a tengeralattjárósos rész! Szerintem!
Következő: »»   318 / 3606
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem