Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Manapság minden rendelés előtt telefonálni kell, vagy úgy jársz mint én, hogy várod a postást aztán helyette email jön, hogy a rendelt áru nem jön...
Moment akkor illene kiírni a webáruházban hogy ne rendelj gyógyegér mert nem vagyunk vagy valami.
A cég honlapjáról idézve:
"Van-e a kiszemelt termék raktáron? A weboldalon szereplő termékek kb. 15%-át tartjuk raktáron. Azokat a termékeket, amelyek vannak raktáron, egy munkanapon belül feladjuk Neked! Ha egy termék nincs raktáron, akkor előfordulhat, hogy már épp úton van raktárunk felé, vagy épp bevételezés alatt van. A termék szállíthatóságáról a rendelés leadása után e-mailben tájékoztatni fogunk. Ha a termék beszerzése nehézkes, vagy hosszabb átfutási idejű, akkor lehetőséged van alternatív terméket választani (az ajánlásában segítünk) vagy meg is várhatod a termék megérkezését. Amennyiben szeretnél pontos információt kapni rendelés előtt, hívj vagy írj bizalommal!" Szerintem elég egyértelműen le vannak írva a dolgok. Nagyon kevés dolog van raktáron, rendelés leadása után emailban tájékoztatnak, ha biztosra szeretnél menni, rendelés elött telefonálj. Jelenlegi virushelyzetben könnyen előfordulhat, hogy bármi történt a boltossal, főleg egyszemélyes vállalkozás esetén. Miközben a kórházban fekszik lélegeztetőgépen, nehezen tud telefont felvenni vagy emailra válaszolni. A feleség/férj/gyerek/rokon/kutya/macska meg lehet, hogy sem kulccsal, sem hozzáférésekkel nem rendelkezik, hogy vigye a boltot. Másrészről a webshop felületeket nem minden esetben a boltos üzemelteti/karbantartja, hanem valamilyen más ember vagy szolgáltató. Ilyen helyzetben még szólni sem nagyon tudnak neki, de lehet, hogy éppen ő is beteg. Azzal, hogy valaki odaballag és megrázza a zárt ajtót, szerintem nem sokkal leszel beljebb... Manapság még a nagy boltoknál is vannak hetes csúszások, betegség, létszámhiány, beszállítók stb. miatt, nem igazán lehet mást tenni, mint tudomásul venni, hogy ez van.
Szia!
A kinézete alapján a klíma napfény érzékelője lehet.
Fényérzékelő, több funkciója lehet. Beállítja a műszerfal fényerejét, finomhangolhatja a klímát, bekpcsolhatja a belső/külső világítást stb.
A közepe villog.
Továbbra is az a tippem, hogy a gyári riasztórendszer visszajelzője, azért villog pirosan. Menet közben nem szokott villogni, csak amikor bezárod a kocsit, ugye?
Menet közben még nem szálltam ki megnézni.
Nem tudom. Köszi.
A menet közben = beindítod az autót, s kiszállsz (nem baj, ha az oldalbordád bent ül közben, vele együtt csak nem fogják elvinni a járó motorú autót).
Kézikönyvet kaptál a kocsihoz? A Hyundai Magyarország kapcsolatfelvételi oldalán alul ki lehet választani, hogy kezelési kézikönyvet kérsz az autóhoz, s elvileg elküldik. Az enyém gyári riasztójához nem is tudom van-e visszajelző, csak azt tudom működik, már kétszer hallottam szólni - mindkétszer miattam szólalt meg (félig nyitva felejtettem a hátsó ajtót, s úgy zártam be, meg egyszer bezártam kulccsal, mikor bent aludtam)
Szívből gratulálok! Üdv a klubban!
Mind a picinek, mind a (nagy)szülőknek jó egészséget, hosszú, boldog életet!
Köszönöm!
Sajnos legalább két hétig még csak nem is láthatom emiatt a nyomorult vírus miatt...
Sebaj, majd utólag bepótolod! Ne felejtsd el kellőképpen elkényeztetni! (Tudod, a szülők feladata a nevelés, a nagyszülőké a kényeztetés... Mint gyakorló nagypapa mondom ezt!)
Idézet: „a nagyszülőké a kényeztetés...” Űgy érted: az elrontás! Én is gratulálok! Mármint a nagypapának
Köszi!
Az elrontásban nem lesz hiba! Idézet: „Űgy érted: az elrontás!” Naná!
Gratulálok Gyerek utódjának csemetéjéhez
Hol mi lett az elmúlt napok időjárásának redménye? Itt keszthelyen az eredmény: szinültig frissen töltött esőgyűjtő hordó, 23 mm az esőmérőben!
Az összes gyümölcsfa virága elfagyott.
Ha bedugom a gyújtáskapcsolóba a kulcsot, abbahagyja a villogást.
Esetleg az immobilezer visszajelzője?
Üdv!
Szerintetek "mire gondolhatott a költő?" Mit lehet erről írni?
Szerintem arra gondolhatott, hogy ezzel le lehet mérni bárki fantáziáját. Meglátja a képet Stephen King és egy-két hét alatt 500 oldalas izom thrillert farag köré.
Hát az én fantáziám elég szegényes,főleg így este. Ezért is nem lettem író
Én nem tartom annyira elvetemült dolognak abban a korban, amikor a gyerekek többsége ügyesebben kezeli a telefont, mint a szülei. Egy kutyát sétáltató ember és egy porszívót sétáltató robot sokkal kevésbé idegen számukra mint egy kaszákkal arató napszámosokat mutató kép. Értenék egyáltalán? Nem valószínű. Egyszerűen erre tart a világ. Az, hogy ez az irány jó-e vagy sem, kb. mindegy. A lényeg, hogy képzeljenek egy történetet az alak(ok) köré.
Milyen kár, hogy a porszívó nincs is bedugva, így nem kap áramot...
Mennyi idős a gyerkőc, aki ezt a házifeladatot kapta a digitális okítása keretében? Emlékszem, amikor anno nekem kellett fogalmazást írni, s volt egy adott szó/mondat/akármi darabszám, akkor mindig leszámoltam, hogy annyi legalább meglegyen, de több ne |
Bejelentkezés
Hirdetés |