Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   410 / 3569
(#) llaci56 válasza zolee1209 hozzászólására (») Feb 18, 2009 /
 
Hú Zoli! Valószínű én csinálok valamit rosszul, mert Te vagy ma a második, aki félreért. Dehogy is csesztelek le! Mindössze ökörködtem, de bántani nem volt szándékomban!
(Persze nem tudhatja az ember, kit, és éppen milyen hangulatban ér egy mondat. Na, és az éppen hogyan hat rá...)
Vannak, akik már jobban megértik egymást. Ha engem pl. KöbZoli legorombít(ana), értelmszerűen röhögök rajta, mert tudom, hogy viccből teszi. (Ha meg nem, akkor azért! )
(#) llaci56 hozzászólása Feb 18, 2009 /
 
Okulva a mai félreértésekből:
ÉN NEM tudok komoly lenni. Általában mindenről valami más jut az eszembe, de véletlenül sem az, aminek kellene. (1-2 kivétel azért van, de már megint más jutott az eszembe!) Ez persze nem mindig jó, (mert pl. hajdani osztályfőnököm baromi nagy púppal a fejemen honorálta, amikor Mussolini-t ajánlottam osztályunk névadójának,) és nem is mindenki érti úgy, ahogyan gondolom. Ebből aztán félreértések adódhatnak.
Ezennel megkövetek mindenkit, akit egy kicsit is megbántottam!
(#) googa hozzászólása Feb 18, 2009 /
 
Tudja valaki meddig érvényesek a BKV jegyek? Nekem van kettő darab, amit jó lenne holnap elutazni, de 2008. 09. 02. -án vettem őket automatából. A jegyen az van, hogy a bkv.hu-n nézzem meg az érvényességet. Egy fórumon azt írják, hogy amin hologramos fémcsík van, az bármeddig jó. Szerintetek?
(#) llaci56 válasza googa hozzászólására (») Feb 18, 2009 /
 
Idézet:
„amin hologramos fémcsík van, az bármeddig jó”

Szerintem a hologramos is érvényét veszíti, ha kilyukasztják.
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 18, 2009 /
 
Sziasztok! Örülök, hogy bekerültem azok közé, akik hiányoznak, ha hiányoznak
Tényleg családi okokból vagyok ennyire inaktív, de az, amit itt most összehoztatok ezen az 5 oldalon keresztül, nem semmi! Még végigolvasni sem. Kicsit enyhítette a magányomat. A feleségem a kórházban, a gyerekek a mamánál, hogy ne kelljen naponta oda-vissza cipelni őket, amikor jövök, megyek dolgozni. Inkább én megyek hazafelé be hozzájuk egy órácskára, aztán mennek is aludni.
A feleségemmel pedig az a helyzet, hogy 3 hetes terhes, és valami gikszer beütött, bevittem a korházba, és már tólták is a műtőbe. Vannak feltételezések, de a pontos eredményt, illetve okot még nem tudjuk. A lényeg, hogy az életveszélyen túl van, viszont valószínűleg a kis "mogyoró" már eltávozott. Nem akartam hamarabb írni erről, hogy ne vegyem el korán a kedveteket. De remélem azért nem álltok le! Jó olvasni az "ökörködéseket".
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Feb 18, 2009 /
 
Hát így valoban nem tekintzhető igazolatlannak a hiányzásod, már vissza is szívtam minden szidalamat, és jobbulást kívánunk a feleségednek!
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 18, 2009 /
 
Köszi Nektek! Majd átadom neki.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 18, 2009 /
 
Freudi elszólás... Lehet, hogy nem aludni kéne!
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Feb 18, 2009 /
 
Jobbulást mindenkinek... Ez nagyon szomorú, nyilván szerettetek volna még egy kis lurkót. Nagyon sajnálom!
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Köszi! Persze! Tervezett, nem csak véletlenűl "becsúszott" gyerek. Valószínű, 3-4 hónap múlva már lehet újra próbálkozni.

Ép vacsorázgatom... a vekni HE mellé eszek egy kis pipitepertőt fokhagymával.
Nem azért dicsekszem a fokhagymával, mert nincs itthon az asszony, csak szeretem. Akkor is bevállalom, ha itthon, csak akkor kevesebb jut nekem.
(#) vizor hozzászólása Feb 19, 2009 /
 
Figyeltétek az új némító warn hatását ? Aki nem tudja miről van szó, hasonlítsa össze a tegnapi lezárt meg a mai új
Idézet:
„MIG / MAG / Co2 hegesztőkészülékek”
topicot. Igen erős nevelő hatása van pozitív irányban
(#) zolee1209 válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Nem a Te hibád! Az én elmém van sajnos elborulva egy csöppet. Semmi bajom nem volt a hozzászólásodnál, csak hiányoltam abban a lelki pillanatban a vigyort a végéről. És azonnal reagáltam, természetesen rosszul. Ne haragudj, hogy Rád förmedtem!
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Sziasztok!
Köszi, már lábadozik. 5-ös és zöld pont pusztán azért, mert csak itt vagyok? Ez jó suli! szeretek ide járni!
(#) Action2K válasza zolee1209 hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Annyira örülök, hogy ilyen hamar, könnyen és kúltúráltan tisztázni tudjuk a félre értéseket. Az a baj, hogy mostanában szinte mindenkit ér valami bánat, kedvromboló, szomoritó dolog. Ebben a mi "kis" családunkban (HE) kisírhatjuk magunkat, s egymást vigasztalva mindjárt színesebb a világ! Én is este 10-kor mentem volna aludni, aztán fél egy lett belőle, mert jó volt itt olvasgatni, beszélgetni pár sort.
(#) zolee1209 válasza Action2K hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Hát most írok valamit, amit vagy félre fogtok érteni, vagy nem. És remélem nem is bántok meg a következő néhány sorral senkit!
Néhányan már tudhatjátok, vagy sejthetitek, hogy szakítottam a barátnőmmel. Egy évig voltunk együtt, eddig ez volt a leghosszabb kapcsolatom. Én soltvadkerti vagyok, Ő kecskeméti, és én pesten tanulok. A lehető legrosszabb szituáció. Fél évig bírtuk a nagy távolságot. És a legrosszabb az egészben, (ezt ne értsétek félre), hogy egyedül maradtam! Senki nincs a közelemben, akivel le tudnék nyíltan beszélgetni, vagy akivel megoszthanám a gondolataimat. Örülök annak, hogy vagytok, de nekem egy élő személyre lenne szükségem, akit régóta ismerek és bármikor tud velem beszélgetni. Van egy ilyen barátnőm, de ő is Kecskeméten tanul. Szóval se barátnőm, se barát nőm! És ez így elég rossz... Ezért megyek most hétvégén is börzézni, hogy legalább olyan emberek között legyek, akikkel tudok beszélgetni, elterelik a figyelmemet a tényekről. Tudom, az idő mindent megszépít, de ez nem most lesz...
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Nagyon sajnálom a történteket, és jobbulást a párodnak!
(#) Frankye válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Idézet:
„Az illetékes, akinek szól, pont nincs itt! Lehet, hogy meghúzkodtam az "oroszlán bajszát", és elvonult tombolni?”

Ej, de bátrak az urak!

Idézet:
„A legutóbbi HE-s találkozón lefotóztam Frankye-t, ahogy játszadozik a fórumozókkal...”

Ez tetszik!
(#) Frankye válasza zolee1209 hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Zoli!
Kérlek, ne érts félre! Csak a koromnál fogva hadd írjak valamit: Ha e miatt szakadt meg egy kapcsolat, akkor az nem volt olyan tartósnak várható, hogy e miatt könnyet kellene ejtened. Azért sajnálom a történteket, és remélem, hamar rendbe jönnek a dolgaid!
(#) Action2K válasza Frankye hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Idézet:
„Ha e miatt szakadt meg egy kapcsolat, akkor az nem volt olyan tartósnak várható”

Azért azt hozzátenném, hogy a mai világban ez a fél év távoli kapcsolat is már nagyon szép idő volt! Sokaknál pár hónap, és vége.
(#) zolee1209 hozzászólása Feb 19, 2009 /
 
Újabb fejlemények! Február 10-én elkaptak azok a ************ BKV-sek, mert 5 napja lejárt a bérletem. Volt akkor 13E forintom, hogy ebban a hónapban megéljek, mivel ilyenkor a fősuli nem ad egy ro***hadt fillért sem! Kaptam 8 napot a késedelmi díj befizetésére! Ma bemegyek a 3000 forint büntetést befizetni. Erre a hölgy közli velem, hogy 12 ropi lesz... :eek2: Kérdem, miva'?! Modja, hogy 12000, mert tegnap volt az utolsó nap, amikor befizethettem volna. Mondom rohadt jó, és mi van akkor ha azt sem fizetem be?! Akkor 24500-az fognak felszólítást kiküldeni! Most van 10-étől nézve 30 napom, hogy kiperkáljak 12000 forintot, a köbö 4000-ből! Kérdem én, mégis miből?! Jah és akkor még vegyek kaját meg ilyenek. Otthonról már kértem pénzt, szóval otthon sincs sokkal több,mint ami most nálam van, vagyis nem jó. Hétvégi melót úgy sem találok, vagy ha igen, akkor is csak egy hónap után utalják a pénzt! Persze erre mit mondott a kedves hölgyik: Ő nem tudja, próbáljam meg valahogy elintézni... Ezek után már értem, miért van előttük a biztonsági üveg! Ennyit erről az egész fősulis s**rásról meg a fővárosról! Mindig azt kapják el, aki nem tehet semmiről sem! Gratulálok! Ez az BKV, csak így tovább! :kalap:

Ezek után mindenki, aki fővárosi és még nem volt ilyennel tapasztalata:Ha jót akarsz magadnak, akkor is vegyél bérletet, vagy jegyet, ha emiatt éhenpusztulsz!
(#) zolee1209 hozzászólása Feb 19, 2009 /
 
Azért köszönöm a bíztató szavakat! :yes:
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Nagy igazság. Sajnos...
(#) Frankye válasza zolee1209 hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Sajnos, ez a szabály, amit - azzal, hogy felszállsz a járműre - egyben tudomásul is veszel. Rohadt dolog, és át is érzem a gondodat, de jobb, ha mihamarabb kifizeted a büntetést, mert csak nőni fog. Ezzel együtt együttérzésem!
(#) zolee1209 válasza Frankye hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Igen, de mégis miből fizessem ki? Leghamarabb márciusban kapok pénzt a fősulitól. És nem csak én vagyok így ezzel a szobában, hogy éépen telik kajára... De nekik legalább nincsen bünti! Fúúú de piszkosul mérges vagyok!
(#) Action2K válasza Frankye hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Épp most csörgött a párom, hogy holnap jöhet haza! Sajnos méhen kívüli terhesség volt, s el kellett távolitani. Ahogy a mondás tartja: A remény hal meg leutóljára! Remény pedig van, csak pár hónap kényszerpihenő lett.
(#) DuMatyi hozzászólása Feb 19, 2009 /
 
Szép kis napja volt mindenkinek... Tudnám, hogy miért jön mindig egyszerre a baj? Action2k, most meg Zolee1209... Tényleg kegyetlen ez az élet...

Öröm az ürömben, Laci! Hányadik ifjú Nickmannt tervezitek?
(#) Norberto válasza zolee1209 hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Idézet:
„Február 10-én elkaptak azok a ************ BKV-sek”


Erre van egy jól bevált módszer. Persze csak akkor működik, ha nem rendőr bácsival együtt közlekedik az adott BKV-s személy.

Ha valóban lejárt a bérleted, akkor annyit kell tenni, hogy ezt konkrétan elmondod a BKV-s emberkének, és megmondod, hogy mindig szoktál bérletet venni, büntetést márpedig nem fogsz fizetni és közlöd vele, hogy a következő megállónál leszállsz. És meg is teszed. Legfeljebb mész a következő járattal, és még aznap megveszed a friss bérletet, a biztonság kedvéért is.
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Tippelek: 3-dikat!?!
(#) Frankye válasza Norberto hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Még jobb megoldás, hogy nem szabad lejárt bérlettel utazni. Illetve, ha nincs érvényes bérleted, lyukasztani kell... Tudom, eső után köpönyeg, meg pénz, meg egyebek, de a boltból sem viheted el a kenyeret, parízert úgy, hogy nem fizetsz. A szállítás (BKV, vasút, stb.) is ilyen. Igénybe akarod venni, fizetni kell. Sajnos, ez a világ ilyen. Egy futurisztikus jövőben talán nem lesznek ilyen gondok, mindenki minden igényét kielégítheti korlátlanul, de ez még nagyon-nagyon messze van (ha egyáltalán eljön).
(#) Frankye válasza Action2K hozzászólására (») Feb 19, 2009 /
 
Reménykedjünk, hogy hamarosan jobban lesz, és jöhet a következő nebuló!
Következő: »»   410 / 3569
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem