Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „ha 10 perc mulva nem irok várjatok tovább” Az azt jelenti, hogy épp készül a 10-dik kávé
az már csak reggel... sok volt a mai 16 óra meló + a haza út
Jesszus mi ez teeeeeeee
Feladom, Te nyertél
Ha már zene akkor NULLÁZOM a tiédet Zene
Nincs valakinek bennfentes ismerőse a ChipCad-nél? Mert kellene pár PIC18F2550 I/SP de azt mondták nincs raktáron (3-4 hét mire lesz, ha lesz egyáltalán) viszont nekem meg eléggé sürgős lenne. Remélem valamelyikőtök tud nekem segíteni
Majdnem irtam egy B betűs szót nagyon nagy
zene Ennél rosszabb vagyis jobb nincs.
Ez kész szegény gyereket már sajnálom Pákó Kajáltam de a végén már majdnem megfulladtam a röhögéstől
Idézet: „tudjak rajzolni azzal a cerkával ott lenn?” Az MSN-nek is van ott lenn cerkája?
Ááááá...., - szerintem Zoli valamilyen más cerkára gondolt... ("ott lenn") Kézi, vagy nem kézi, de NEM írósra...
Tényleg van, de én sem tudom, hogy hogy működik, de működik, nekem már írtak cerkával és tök jó is az egész, de valami frissítés szükséges hozzá vagy nem tudom pontosan, hogy mi...Megvédelek
Idézet: „Csak nem működik, ami ugye elég nagy baj..” Ha nem működik, akkor lehet, hogy régi verzió, le kellene töltened egy újat! De sokba kerül ám egy BE-ta verzió! Megpróbálom abbahagyni, még a végén kiútáltok, hogy csak erről tudok írni... szerk.:Hééé az előbb több hsz volt még!
A Zsezsa meg miért nincs suliban?
(Tegnap állítólag KRESZ órán volt, de én nem láttsam őt... :no: )
Az úgy van, hogy délutáni suliba járok, nekem 1kor kezdődik az órám, de ma péntek van, pénteken nincs sulim ennyi. (Amúgy meg voltam kresszen, de én sem láttalak téged)
Pedig mindenki látott, aki ott volt! :yes:
Ilyen suliba szerettem volna járni én is! Pénteken nincs...
Szép napot mindenkinek! :wave:
Beléd is! :wave:
Szia Köbzoli!
Kétféleképpen is életre lehet kelteni a "cerkád" : 1: Felraksz valamilyen MS Office-t a gépre. 2: Feltelepíted ezt (MS Journal Viewer 1.5). (A telepítés idejére nem árt kikapcsolni az MSN-t.) Üdv!
Zoli nem szereti az office-t. Én csinos lányokban gondolkodnék a helyében-az élesztésre gondolva...
Kék bogyó (olyan spammolós féle)? :hide:
Pedig milyen sok officeban dolgozik csinos lány, titkárnői státuszban.
Eredetileg vérnyomáscsökkentőnek tervezték, de máshol hozott pozitív tapasztalatot a tesztcsoport szerint. Arról nincs tudomásom, hogyan hatott a nőkre . Azt hiszem jobban el lehet adni úgy, mint vérnyomáscsökkentőként
Hát sziasztok! Pár napig betegeskedtem, aztán alig győztem elolvasni ezt a sok (süket)dumát
De zsezsa személye közöttünk mindent megmagyaráz.
Egyet biztos nem lehet: Akudt pákaundor.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |