Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
AkcióLaci mindig is megfogalmazta a dolgok lényegét, most is sikerült Neki!
Hali!
Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem az az érzésem, hogy amikor pár napig nem tudok gépközelben lenni, akkor legalább háromszor annyi HSZ keletkezik, mint amikor állandóan itt csüngök. Aztán persze nemgyőzöm visszaolvasni a sok hozzászólást....
És azzal a
Idézet: -val elég óvatosan becsülted meg. „háromszor annyi”
Most, hogy mondod, azt hiszem igazad van...
(Na lassan mehetek melózni, aztán holnap reggel meg megint olvashatok egy rakat HSZ-t.)
Valami ilyesmire gondol kedves uram? Bővebben: Link
Szép napot mindenkinek (pláne Zsezsának) :pirul:
Kezd rosszalkodni a gépem, szóval szerintem windows reinstall lesz belőle. Mivel outlokot használok ezért ki kéne írni a leveleket. Csak azt nem tudom hogy hol tárolja őket. Nem tudja valaki esetleg? Sőt, a mozzilla meg bebolondult, elveszett az összs könyvjelző magától . Esetleg azokat is jó lenne kideríteni hogy hol lehetnek...
Kész.Feladom.Meg akartam keresni a gugli szörcs-el hogy a fujitsu siemens alaplap milyen procikat támogat, de nem találtam csak azt, hogy celeron d, meg pentium 4...Ezeket eddig is tudtam. :rinya:
Pedig nyomattam a :google: -ot de cak azt találtam amit eddíg is tudtam.
c:\Documents and Settings\zenetom\Local Settings\Application Data\Identities\{F4158545-5445-5544541-r4545212-s44545}\Microsoft\Outlook Express>
Ez az elérése. Az a hosszú szám (F415...stb) az teljesen más lesz nálad! Ha kimásolod a teljes könyvtárt, akkor az új rendszerbe csak vissza kell másolni. (DE MINDEN ACCOUNTNAK, PASSWORDNEK MEG KELL EGYEZNI A RÉGIVEL!) Javaslom, hogy inkább a "hivatalos" mentést indítsd el az Outlook-ból!
A MyDocumentsben nézz szét. Bookmarks.html néven van, meg 3-4 napra visszamenőleg json-kiterjesztéssel.
C:\Documents and Settings\Hatuma\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\9jv1hlfr.default
...de a válaszokat zenetom már sose tudta elolvasni... (Bill Gates)
Ne viccel ilyesmivel, mert vasárnap óta nem sikerült tartósan életet lehelnem a gépembe, tesómét használom
Mikor nem vagyok itt, általában megérzitek és kevesebbet írtok, de ha az ember több mint 10 napot hiányzik akkor van mit olvasnia.
Csak az a baj hogy nincs fent rajta a cpu support.Egyébként ezt én is megtaláltam néhányszor.
Nem akartam elvenni nagyon a kedved! :no:
Hello!
Hát ha most adok ötletet az már késő ugyanis április 3-4 a döntő...Azt én is aláírom hogy kell egy j ötlet kíváncsi vagyok én is miket építettek a többiek...
Egyébként Te indultál? Ha igen akkor szabad kérdezni mivel? Vagy az még nem publikus?
Konkrétan miről szól ez az Innovációs verseny? A Csöves erősítőmmel szerintetek mehetnék?
üdv
Nem tudtok véletlenül ajánlani 4-5 éves gyereknek programot holnap Budapesten?
Megyünk fel és jó lenne valami érdekes időtöltés. (A Közlekedési Múzeumba mindenképpen megyünk mert meg kell nézni a vonatokat )
Ez állati hat! De tényleg! Jó, tudom, plüss, de akkor is állati hat.
Vagy ahogy az angol mondja: animal s*x.
Én indultam.
Digitális vezérlésű távirányítós versenyautó. A verseny után majd közzéteszem...Egyenlőre többet nem akarok róla elárulni
Oda én is szerettem menni.Ott van 50 essel működő modellvasút is!
Az egyik lányosztálytársamnak annyira piszkos,dehogy piszkos, retkes a fantáziája, hogy szinte minden pillanatban "arra" gondol.Nem szeretnék belegondolni, hogy miket művelhet a koleszban.
Idézet: „szinte minden pillanatban "arra" gondol” Mire? Modellvasútra?
A két mondat kapcsolatát kérlek modellezd nekem, mert nem teljesen értem.
Viszont lenne nekem egy komoly kérdésem: nem foglalkozott/zik valaki közületek 19 colos vázrendszerekkel, vagy nincs kapcsolatban valamiféle ilyen szerelvényekkel?
Egyszer megnéznék szívesen egy ilyen, teljes, stabilan felépített vázrendszert. Van a főiskolán egy feladat. Adtak egy 1300 oldalas katalógust (Rittal cég szerelvényei), és az van kikötve, hogy elméletben dobozoljunk be néhány, méreteiben megadott EUROPA 1 és 2 szabványú kártyát. Természetesen ezt úgy kérik, hogy a hallgatók 99,9 %-a eddigi élete során sosem láttott, nem, hogy egész, de félig összerakott ilyen jellegű rendszert sem... (köztük én sem)
A 19''-os rack-ekre gondolsz? Vagy mire? Milyen vázrendszer?
Nem ismerem pontosan a verseny feltételeit. Az a lényeg, hogy egy egyedi, saját és frappáns ötlettel indulj és meglegyen hozzá a kellő tudásod is, mert be kell mutatni amit készítettél.
Időközben megtaláltam a honlapjukat, itt megtalálsz mindent: Bővebben: Link
Huh, ez jól hangzik. Engem minden féleképpen érdekelne ez a vezérlős dolog. Itt a HE-n várhatunk bővebb beszámolót vagy pedig privát oldalon?
Van egy sejtésem már a működési elvéről amit remélem majd meg is fogsz erősíteni a cikkel
Először is bocsánatot kérek az adminoktól, hogy megnyitottam a topicot.
Nem tudok kihez fordulni.Segítségre lenne szükségem, gépészettel kapcsolatban. Egy gépészeti témájú fórumot keresek.Valaki tudna segiteni? A gugliban nem talaltam. A középsuliban kaptunk egy feladatot, ahoz kellene segítség. Fogaskerékhajtás + tengely + csapágyazás.Konstrukció, műszakirajzokra lenne szükségem, hogy legyen valami ötletem. Kösz mindenkinek a segitséget. Remélem nincs harag. Ha kapok valami jó választ, utána törölhetitek a témát.
Nem éppen arra gondol...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |