Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nahát, akkor ajánlom kipróbálásra az ólmos piskóta tekercset. 5 deka margarin, 3 tojás, 10 deka vanília illatú forrasztóón megfuttatva 5 deka vajon...
...Ja, majd' elfelejtettem: Tetejére tegyetek egy kis kókuszreszeléket! Úgy az igazi! Azt hiszem csinálok egy kis vanília pudingot, beindult az emésztésem!
Nem tudja valaki hogy kell beállítani hogy a Windows MediaPlayer kiirja az ábrán jelölt részen a zene címét???
Annyira szánalmas ez a lejátszó Vajon miért Winampot használok...
Valaki nem tud jó helyet ahol olcsón találok egész jó laptopot?Mert a pénz az elég nagy határt szab.
Hali!
Hát e téren nincs nagy tapasztalatom, de esetleg nézz be egy Media Marktba.
Árukereső, google, argep.hu?
Ha mondasz összeghatárt, megmondom, milyent tudok annyiért. (Ha van konkrét típus elképzelés, akkor azt mondd, és én mondom az árát!)
Forgalmazom őket, és ismerősöknek szoktam beszerzési (nagyker) áron.
Miből lehet ilyen célra megfelelő anyagot kitermelni, miben van olyan, amiből ezt ki tudom vágni?
A körmös tengelykapcsolók un. csillagbetétje, kemény anyagból van. De kapható, és nem is drága tudtommal.
Merre felé érdemes ilyet keresni kolléga? Csapágyszaküzlet?
Igen, többek közt. Azt hiszem mi is onnan vesszük. De a google is sok találatot ad rá ahogy nézem.
Látom Ti se tudtok aludni, én most kelnék fel, 3 napja nincs meló és most esik le h pihenős vagyok, csak a főnök nem mondta. Na mindegy. Ki korán kel keveset alszik.
Idézet: „Közérdekű közlemény! A húsvét érdeklődés hiányában elmarad! NINCS DE! ”
De a nyuszik meg a tojások, mi lesz velem, Anyaaaa, nincs húsvét? de nem is a Mikulás hozza az ajándékot? de múltkor miért volt pálinka szaga a Mikulás bácsinak,és miért hasonlított annyira a szomszéd Pista bácsira? :rinya:
Nincs de Látom van itt is élet
Kérdés van valaki akinek T vel kezdődik az internet szolgáltatója, és használja az outlook-ot? Mert nem tudom beállítani az email küldést a programba a fogadás az megy.
Hali!
Nem támogatja az e-mail fiókod... Én régebben használtam freemailhoz, én is csak olvasni tudtam, azért sem használom. Keress fizetős e-mail fiókot, az biztos támogatja. (Tudom, nem ezt a választ vártad, de én így tudom... )
Akkor maradok a bejelentkezős téma mellett . Az a furcsa, hogy a telefonom viszont kezeli ezt az email fiókot. Próbáltam ugyan azokat a beállításokat megadni az outlooknak is de semmi, csak fogad. A telóm is T-s
Szia!
A küldés fülnél is be kell állítani felhasználónevet/jelszót, hogy azzal csatlakozzon az smtp szerverhez.
Na ezt kifejtenéd bővebben?
Tőlem csak egy helyen kéri, nem tudom milyen küldés fülre gondolsz... (2007-es office)
Na mentem melózni, majd reggel még próbálkozok, de nem akar menni.
Benne van a postázandóba, de nem kerül át az elküldöttbe...
Sziasztok
Mindenkinek szép napot kívánok. Szeretnék egy olyat kérdezni tőletek hogy egy USB-s modem féléhez nem tud valaki drivert? Amit a Windows ír róla: ST268 USB NIC Sajnos nem találtam hozzá drivert. Ezt egy laptopban használnám, oda kellene hogy tudjak netezni, csak hát a Windows kéri a drivert hozzá... Ha valaki tud hozzá szerezni, akkor nagyon hálás lennék érte. Előre is köszönöm szépen. Sziasztok
Szia
Köszönöm...De sajnos regisztrálni kell....és úgy nézem hogy fizetős is... Azért köszönöm... Szia
Bocsi a pontatlan fogalmazásért... (Tudom nem mentség, de már régóta nem használok Outlookot.)
Úgy gondolom, hogy egy kép többet ér 1000 szónál, úgyhogy csatolok egy képet . Ha bal oldalon a jobb alsó Idézet: gombra kattintasz, akkor jön a jobb oldali ablak.„További beállítások...” Ott lehet beállítani azt a felh.nevet/jelszót. A Freemail-es problémádhoz annyit fűznék hozzá, hogy az smtp szervert általában az internetszolgáltatód adja, amit legtöbbször csak hitelesítéssel lehet igénybevenni (A nettel kapott e-mailcím felh.név/jelszó párosa kell hozzá). DjGeorge-nak: Ha a fogadás megy, akkor ezt a hitelesítést kellene még beállítani, és elvileg működni fog.
Hellosztok! Vettem egy procit.A boltos azt mondta, hogy 1magos, de a képen lévő bekarikázott részek nem erre utalnak.Most akkor milyen is? 1 vagy 2 magos?Világosítsatok fel, mert én az ilyenhez kevés vagyok.
Látom megvan az 1000. oldal is.Grat!
Ha csak nem két darabot tettél bele, akkor kétmagos. A frekvencia, az az összesített lesz (saját tapasztalatomból indulva)
Furcsa, nekem az AMD-m elosztja a 8,450Ghz-et 3-mal, és azt írja ki egy magra. Igaz van az Intel, meg AMD, mind a 2 úgy írja ki, ahogy a másik nem.
Nem kétmagos a processzorod, csak egy, az Everest meg látszólag azért jelzi kétmagosnak, mert ezek a processzorok Hyper-Threading technológiával rendelkeznek, ami miatt az op.rendszer kétmagosnak látja a procit, de valójában csak két logikai részre van osztva és két szálon tud dolgozni.
Hogy lehet akkor megállapítani, hogy igazi kétmagos, mit kell kiírnia?
Azt nem tudom, csak a neve alapján tudom hogy a Pentium 4 6xx-os procik még nem voltak kétmagosak.
Szia
Sikerrr Megtaláltam....igazad volt már a laptopról irok... Köszönöm szépen mégegyszer Mostmár csak normális böngészőt kell szereznem.. 128mega ram van a gépben...pentium2 400mhz-es olyan kérdésem lenne, hogy nemmegy a ventije, és van olyan hogy az everest már 70-80fokot mér Szerintetek ez ártalmas a gépnek? Mégegyszer köszönöm Sziasztok |
Bejelentkezés
Hirdetés |