Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   502 / 3610
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 19, 2009 /

Nem lennék a helyedben. Még erről sem tudok írni semmit. Nem hogy 40 oldalt. :eek2:
(#) KTobi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 19, 2009 /

A kommunikáció fejlődése az idők folyamán? Kezdve a füstjelektől, telegráf, telefon, TV, internet, és így. remélem adtam ötletet. Ilyen témára van egy kidolgozott munkám (nem az én művem), de sajnos szerbül.
(#) radocziandras válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 19, 2009 /

Köszi.Még a válaszod előtt megpróbáltam a varázsló részével és valamit csinál.Hát elég hosszú művelet lesz, mert 2,5 órát mondott, és amióta megy, 100% on fűt a proci és a másfél giga ram pedih 1,2 gb- n fut. remélem, hogy tudok az eredménnyel mit kezdeni, mert úgy indítottam el, hogy fájlok szétdarabolása, majd kiválasztottam a méretet.Negyven perc alatt 24 százalékot dolgozott fel.
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 19, 2009 /

(#) bulgesz hozzászólása Ápr 19, 2009 /

Milyen nyomtatót vegyek?max 18000ft-ot szánok rá,és annyi a kikötés hogy multifunkciós legyen! Ezeket néztem:
Canon Pixma MP220
Canon Pixma MP260
Hewlett-Packard DeskJet F4280
Hewlett-Packard Deskjet F4180
Hewlett-Packard Photosmart C4280
Epson Stylus SX205
Melyik szerintetek a legjobb?
Várom válaszotokat!

Ezért nem nyitunk új témát! Mert ez még itt elmegy, de nem vagyunk számtek. oldal! Irgum-burgum!
szamóca
(#) Ricsi89 hozzászólása Ápr 19, 2009 /

Most kapcsolgattam a TV-t és a városi adón csak egy kékhalál fogadott. Összeomlott a rendszerük. Már többször is láttam, hogy a képújság helyett csak a win-es asztal volt és semmi más. Volt, hogy akkor indították el a képújságot is.
(#) Szárnyas válasza bulgesz hozzászólására (») Ápr 19, 2009 /

Ezen a fórumon olvasgass: Bővebben: Link
(#) dhfear hozzászólása Ápr 19, 2009 /

hello mindenkinek
nekem egy olyan kérdésem lenne h: van itt valaki Győr és környékéről, aki tudna csinálni nekem ilyen elektromos cuccokat?én totál analfabéta vagyok az ilyenhez.
(#) gg630504 hozzászólása Ápr 20, 2009 /

Variációk.

1. Van két LED-em. Párhuzamosan kapcsolom őket. Mekkora ellenállás kell hozzájuk?
2. Van két LED-em. Ellenpárhuzamosan kapcsolom őket. Mekkora...
3. Van két LED-em. Ellenpárhuzamosan kapcsolom őket. Az egyik piros, a másik zöld. Mekkora...
4. Van két LED-em. Sorosan kapcsolom őket. Az egyik piros, a másik zárlatos. Mekkora...
5. Van két ellenállásom. Párhuzamosan kapcsolom őket. Mekkora LED kell hozzájuk?
6. Van két sorba kapcsolt ellenállásom. Mennyi LED-et kössek velük párhuzamosan?
(#) Norberto válasza gg630504 hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

További lehetőség:

7. Van egy párhuzamosan kapcsolt LED-em, és egy vele párhuzamosan kapcsolt soros ellenállásom. Mekkora a kék színű tápvezeték keresztmetszete?
(#) llaci56 válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Te nyertél!
(Az a párhuzamosan kapcsolt soros ellenállás...)
(#) zolee1209 válasza gg630504 hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Most akkor hány LED-ed van? És mi ennek a lényege?
(#) KTobi válasza zolee1209 hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Szerintem valaki nyitott új topicot ilyen kérdésekkel.
(#) Action2K válasza KTobi hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Vagy házi feladat.
(#) Szebence hozzászólása Ápr 20, 2009 /

Egy szkovák felhasználó (eper) nyitott egy új témát, amibe angolul írt, mert nem tud magyarul, vagy csak rosszol, emiatt angolul tette fel a kérdését és szó nélkül törölve lett...
Szerintem azért, hogy magyar fórum, attól lehetne toleránsabban fogadni, segíteni a külföldieknek is... Nekünk, magyaroknak sem esne jól, ha nem írhatnánk be egy külföldi weboldalra egy teljesen elfogadott "világnyelven" angolul... Mert ha még szlovákul írt volna, azt megérteném...
Vagy ha a témá át lett volna helyezve a propeller clocl témába, mert odavág. De így szó nélkül törölve lett...
(#) gg630504 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Talált, süllyedt.
(#) llaci56 válasza Szebence hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Igen, biztosan nekünk is rosszul esne, ha nem írhatnánk az idegen nyelvű oldalakra magyarul.
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 20, 2009 /

A segítségetek kellene! Kéne nekem egy cca. 20 x 40 cm méretű azbeszt lemez, vagy annak valamilyen helyettesítője. (Fogalmam sincs, mit használnak helyette.) A kazánom tűzterének van egy hátsó ablaka, ami egy fenti méretű vaslemez, (négy csavarral odafogatva,) és alatta volt egy ugyanilyen méretű, 3 - 5 mm vastagságú papundekli szerű (erre gondolom, hogy azbeszt,) lemez, ami darabokra hullot (most) a szétszedésnél. Ha tud valaki ilyesmit, az segítsen! Kösz!
(#) Moderátor hozzászólása Szebence hozzászólására (») Ápr 20, 2009

Nem lett törölve, csak további állásfoglalás kéréséig a fórum nem publikus részébe került.
Minthogy a jelen lévő fórumtársak döntő többsége magyar ajkú, és a fórumunk elfogadott nyelve is a magyar, így - bár nem vagyok nagy angolos, de annyit én is megértettem, hogy az illető szlovák anyanyelvű - semmi "jogkövetkezménnyel" nem járó intézkedés történt. Egy mozdulattal vissza lehet állítani a fórum publikus részébe a témát, ha az oldal üzemeltetője így dönt.

Szerk.:

Kapott egyébként tőlem egy tört angolságommal megfogalmazott privát üzenetet a történtek magyarázatául.
(#) Frankye válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Laci! Azzal az azbeszttel vigyázz (ha az), mert erősen rákkeltő hatású!
A csillám lemezből nem tudom, fogsz-e kapni ekkorát.
(#) poros válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Szia. Ha nem találsz közelebb küldhetek postán egy akkora darab azbeszt lemezt amekkorát írtál.
Nekem is kazánhoz kellet abból maradt.
(#) zenetom hozzászólása Ápr 20, 2009 /

Hogyan lehet világos ruhából kihozni a fűfoltot?
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Zoli, Frankye és Poros!

Ez az ablak nem átlátszó, és a csillám ott nem is tömítene rendesen, mert merev ehhez. (Az egyébként volna.) Egy lemez és egy lemez él között kell tömítenie, és ott falsot nem szívhat / fújhat.
Igen, tudom, hogy rákkeltő, de nem belélegezni szeretném, csak odacsavarozni.
Poros!
Ha megteszed, hogy küldesz, igen hálás leszek, mert teljes négyzetméter alatti méretben nem találtam. Magánban küldöm a címet, és a pöttyös méretet.

(#) zolee1209 válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Na, mégis csak voltál bulizni?
(#) zenetom válasza zolee1209 hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Nem, nem voltam ez még szombaton történt (konfliktusba kerültem az árokparttal , de az a durva, hogy ez még az ittas állapot előtt volt )

És mi történt azután?
(#) zenetom válasza zolee1209 hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Azt már MSN-en elmondtam, tudod...
De ha a részletekre is kíváncsi vagy, írj rám MSN-en :yes:

De még mindig az a kérdés, hogyan lehet világos ruhából (póló, rövidnadrág) kivenni a fűfoltot?!
(#) llaci56 válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Zsezsát kérdezd, ő biztosan jártasabb a kérdésben.
(#) Action2K válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 20, 2009 /

Füvezd be az egészet. :smoke: Akkor nem lesz feltűnő az a folt.

Esetleg vasklorid? :hide:
Következő: »»   502 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem