Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem lennék a helyedben. Még erről sem tudok írni semmit. Nem hogy 40 oldalt. :eek2:
A kommunikáció fejlődése az idők folyamán? Kezdve a füstjelektől, telegráf, telefon, TV, internet, és így. remélem adtam ötletet. Ilyen témára van egy kidolgozott munkám (nem az én művem), de sajnos szerbül.
Köszi.Még a válaszod előtt megpróbáltam a varázsló részével és valamit csinál.Hát elég hosszú művelet lesz, mert 2,5 órát mondott, és amióta megy, 100% on fűt a proci és a másfél giga ram pedih 1,2 gb- n fut. remélem, hogy tudok az eredménnyel mit kezdeni, mert úgy indítottam el, hogy fájlok szétdarabolása, majd kiválasztottam a méretet.Negyven perc alatt 24 százalékot dolgozott fel.
Milyen nyomtatót vegyek?max 18000ft-ot szánok rá,és annyi a kikötés hogy multifunkciós legyen! Ezeket néztem:
Canon Pixma MP220 Canon Pixma MP260 Hewlett-Packard DeskJet F4280 Hewlett-Packard Deskjet F4180 Hewlett-Packard Photosmart C4280 Epson Stylus SX205 Melyik szerintetek a legjobb? Várom válaszotokat! Ezért nem nyitunk új témát! Mert ez még itt elmegy, de nem vagyunk számtek. oldal! Irgum-burgum! szamóca
Most kapcsolgattam a TV-t és a városi adón csak egy kékhalál fogadott. Összeomlott a rendszerük. Már többször is láttam, hogy a képújság helyett csak a win-es asztal volt és semmi más. Volt, hogy akkor indították el a képújságot is.
Ezen a fórumon olvasgass: Bővebben: Link
hello mindenkinek
nekem egy olyan kérdésem lenne h: van itt valaki Győr és környékéről, aki tudna csinálni nekem ilyen elektromos cuccokat?én totál analfabéta vagyok az ilyenhez.
Variációk.
1. Van két LED-em. Párhuzamosan kapcsolom őket. Mekkora ellenállás kell hozzájuk? 2. Van két LED-em. Ellenpárhuzamosan kapcsolom őket. Mekkora... 3. Van két LED-em. Ellenpárhuzamosan kapcsolom őket. Az egyik piros, a másik zöld. Mekkora... 4. Van két LED-em. Sorosan kapcsolom őket. Az egyik piros, a másik zárlatos. Mekkora... 5. Van két ellenállásom. Párhuzamosan kapcsolom őket. Mekkora LED kell hozzájuk? 6. Van két sorba kapcsolt ellenállásom. Mennyi LED-et kössek velük párhuzamosan?
További lehetőség:
7. Van egy párhuzamosan kapcsolt LED-em, és egy vele párhuzamosan kapcsolt soros ellenállásom. Mekkora a kék színű tápvezeték keresztmetszete?
Te nyertél!
(Az a párhuzamosan kapcsolt soros ellenállás...)
Most akkor hány LED-ed van? És mi ennek a lényege?
Szerintem valaki nyitott új topicot ilyen kérdésekkel.
Egy szkovák felhasználó (eper) nyitott egy új témát, amibe angolul írt, mert nem tud magyarul, vagy csak rosszol, emiatt angolul tette fel a kérdését és szó nélkül törölve lett...
Szerintem azért, hogy magyar fórum, attól lehetne toleránsabban fogadni, segíteni a külföldieknek is... Nekünk, magyaroknak sem esne jól, ha nem írhatnánk be egy külföldi weboldalra egy teljesen elfogadott "világnyelven" angolul... Mert ha még szlovákul írt volna, azt megérteném... Vagy ha a témá át lett volna helyezve a propeller clocl témába, mert odavág. De így szó nélkül törölve lett...
Igen, biztosan nekünk is rosszul esne, ha nem írhatnánk az idegen nyelvű oldalakra magyarul.
A segítségetek kellene! Kéne nekem egy cca. 20 x 40 cm méretű azbeszt lemez, vagy annak valamilyen helyettesítője. (Fogalmam sincs, mit használnak helyette.) A kazánom tűzterének van egy hátsó ablaka, ami egy fenti méretű vaslemez, (négy csavarral odafogatva,) és alatta volt egy ugyanilyen méretű, 3 - 5 mm vastagságú papundekli szerű (erre gondolom, hogy azbeszt,) lemez, ami darabokra hullot (most) a szétszedésnél. Ha tud valaki ilyesmit, az segítsen! Kösz!
Nem lett törölve, csak további állásfoglalás kéréséig a fórum nem publikus részébe került.
Minthogy a jelen lévő fórumtársak döntő többsége magyar ajkú, és a fórumunk elfogadott nyelve is a magyar, így - bár nem vagyok nagy angolos, de annyit én is megértettem, hogy az illető szlovák anyanyelvű - semmi "jogkövetkezménnyel" nem járó intézkedés történt. Egy mozdulattal vissza lehet állítani a fórum publikus részébe a témát, ha az oldal üzemeltetője így dönt. Szerk.: Kapott egyébként tőlem egy tört angolságommal megfogalmazott privát üzenetet a történtek magyarázatául.
Laci! Azzal az azbeszttel vigyázz (ha az), mert erősen rákkeltő hatású!
A csillám lemezből nem tudom, fogsz-e kapni ekkorát.
Szia. Ha nem találsz közelebb küldhetek postán egy akkora darab azbeszt lemezt amekkorát írtál.
Nekem is kazánhoz kellet abból maradt.
Zoli, Frankye és Poros!
Ez az ablak nem átlátszó, és a csillám ott nem is tömítene rendesen, mert merev ehhez. (Az egyébként volna.) Egy lemez és egy lemez él között kell tömítenie, és ott falsot nem szívhat / fújhat. Igen, tudom, hogy rákkeltő, de nem belélegezni szeretném, csak odacsavarozni. Poros! Ha megteszed, hogy küldesz, igen hálás leszek, mert teljes négyzetméter alatti méretben nem találtam. Magánban küldöm a címet, és a pöttyös méretet.
Nem, nem voltam ez még szombaton történt (konfliktusba kerültem az árokparttal , de az a durva, hogy ez még az ittas állapot előtt volt )
Azt már MSN-en elmondtam, tudod...
De ha a részletekre is kíváncsi vagy, írj rám MSN-en :yes: De még mindig az a kérdés, hogyan lehet világos ruhából (póló, rövidnadrág) kivenni a fűfoltot?!
Zsezsát kérdezd, ő biztosan jártasabb a kérdésben.
Füvezd be az egészet. :smoke: Akkor nem lesz feltűnő az a folt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |