Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na én lassan indulok... Aztán aki látja, majd mesélje el, hogy milyen volt az ünnepi tüzijáték!
Én holnap már itthon vagyok...
Én esetleg reggel fel tudok nézni olyan 5:30 körül.. :yes:
Akkor jó munkát.. Ma a suliban az a sok lépcső kikészített
Sziasztok!
A Cam Space programot ismeritek? Itt egy video róla:Bővebben: Link A program teljes verziója ingyen letölthető a honlapjáról. Sajnos nekem nincs WebCam-om, de tuti szerzek egyet!
ÁáÁá...
Ez marha jó... Nekem sincs webcam-om.. Jól el lehet vele poénkodni
A fényképezőgépem bír mozgó felvételt készíteni, ha elősikerülne keríteni megpróbálom azt beüzemelni.
Osztálytársam mondta hogy ő NYÁK-ot tervezett vele!
Ez nekem is megtetszett.Tudnátok segíteni?Nekem Olympus mju820-am van és nem tudom,hogy lehet-e használni webkameraként.Van valami ötletetek?
Ez marhajó most próbálgatom! Pasziánsz már jól megy
Furcsa.... Aznap lennék 2 éves a havercsajjal, amikor a HE szülinapja van. De kicsi a világ
arrafelé ez a
Idézet: mit jelent? „havercsajjal” Van egy sejtésem....
Az tuti hogy öntöttvas, látni rajta, vagy csak nekem azért mert ilyeneket tanulok..
Erről annyit tudnák mondani hogy ?-4-1000 ? = nem tudom hány tagos..
Havercsaj csak lazán, amugy bnőm vagyis volt Csak most tünt fel nekem, hogy most 1 nap 2 dolgot ünnepelhetnék. Na nem baj, iszok egyet a HE-egészségére
Idézet: „amugy bnőm vagyis volt” szóval a lényeg hogy volt Az ivászattal csak óvatosan...
Óvatosaaan? Van már rutinom, mértéktartóan iszok, mérték a vödör, tartó az asztal Nah jó azért ennyire nem, kicsit sok amikor már nem megy a teleportálás
Most elképzelem a helyzetet a barátnőm örül, hogy a második évre innánk. Aztán jönne a beszólásom, hogy az első kör a HE-nek van szánva (Nagyon remélem, hogy a regisztrált női állományban nincs benne )
Hát, tutti elgörbülne a tér-idő kontinum
Hello Attila!
Ajánlok egy magyar nyelvű és ingyenes programot, amivel játszi könnyedséggel tudsz a későbbiekben majd gif animációt is készíteni; a program neve: PhotoScape
Jaja! Te irtad a tojásos nokedlit ugye? Ha van Nállatok szólj szívesen esek én is egy nagyot csak azért, hogy ehessek.
Igen, én írtam..
De sajnos az már elfogyott még vasárnap reggel
én szombaton ettem..
Vasárnap ette anyám meg az utolját Még sütit is csináltattam mondván hogy "gondolj arra hogy gyorsabban gyógyul a lábam"
Meg vagyok sértődve, mert nem hagytál nekem Na majd szólok valamelyik modinak, hogy warnoljon valami ilyesmi szöveggel, hogy
Idézet: „Nem hagytál DjGeorge-nak tojásos nokedlit, 1 hétig el vagy tiltva a pákától.”
óóóó....
Én hagyjak neked? Állítólag készült neked is Te meg rajtam akarod behajtani amit te ettél meg otthon
Ez a baj, hogy nem készült. Ha lett volna mondtam volna, hogy gyere át enni . A többi fórumtárs meg nem ir semmit, valószínű megéheztek Tutti tojásos nokedlit csinálnak.
hehe, amúgy észrevetted, hogy csak a miénk a fórum?
Hogy írjak is valamit, te ettél már vanília fagyit sült krumplival? Idézet: a-a... Figyellek titeket. „hehe, amúgy észrevetted, hogy csak a miénk a fórum?”
Extrém kaja amugy még nem, én az unalomra tudok laktató kaját, hordós káposzta és egy deci tej, tutti nem fogsz unatkozni. A fenébe tényleg figyelnek minket.
Én is figyelek, meg közben fejlesztgetek - fejlesztgetünk, hogy legyen mit néznetek pár óra múlva
|
Bejelentkezés
Hirdetés |