Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   510 / 3610
(#) vtsoftware válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Jaaj, holnaputánt akartam írni, most veszem észre. Ha kérhetlek javítsd át.

Miért kell pesszimistának lenni?
Ha a jó kisül belőle akkor sokan észereveszik a lehetőséget...
(#) Norberto válasza vtsoftware hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Akkor, kérlek, nyisd meg ezt és láss, ne csak nézz

LINK
(#) vtsoftware válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Na mindegy, akkor hagyjuk. Már este vaaan...
(#) Topi válasza vtsoftware hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Idézet:
„Ha ezek a változtatások nem tunkolják feljebb a HE látogatottságát, akkor már semmi.”

Ez jó Az igazság az, hogy látogatottság feljebb "tunkolásra" abszolút nincs szükség. Nem hajtunk a több látogatóra. Értelmesebb és jobb tartalomra hajtunk.
Ez egy kellemes / hátrányos (ki-ki döntse el maga) velejárója a dolgoknak, hogy emellett nő a látogatottság.

Nekem cca. 2 éve egyáltalán nem célom a HE látogatottság növelés. Aki a heti több mint 100 ezer abszolút egyedi látogatóval nem boldog, egy olyan oldalon, aminek a témája kb. az emberek 5%-át fogja meg, az semmivel nem lesz boldog.
Napi közel 2 milliószor nyitják meg a HE főoldalát... Hova nőjjön ez még? Szerverrel is kell ám ezt bírni.

Eddig minden évben több mint megduplázódott minden forgalmi adat. Ami triplázódó költséget jelent. No meg nem elhanyagolható az emberi munka növekedése sem.

Akar itt látogatottságot növelni a hóhér
(#) Georgee válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Ezen a megjegyzésen koránreggel akkorát röhögtem. Srácok ma veletek indul a napom Kávé a gép előtt
(#) titi válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Na mi az? Hol vagytok ennek a szép napnak a reggelén? Csak nem az iskolapadot koptatjátok, miközben ma van a HE 4. szülinapja?

szerk: Most nézem, alig két hónappal a születése után regeltem. Azért kíváncsi lennék, hogy hányan lehettünk akkor...
(#) Georgee válasza titi hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Én a mai napra szabadnapot vettem ki Bár reggel arra keltem, hogy sertés influenza igy megy ugy, a rádiót lecsaptam és korán reggel egy olyan gyönyörűt káromkodtam ha már a madárinfluenza nem divat, abból világjárvány stb. kihal az emberiség. A fenét csak riogatnak. Na de én pánik helyett bekapcsoltam a gépet és felléptem ide ünnepelni
(#) gyerek67 hozzászólása Ápr 28, 2009 /

Segítsetek!
A minap megjelent itt egy link és nem találom. Mindenféle hasznos háztartási ötletet tartalmazott (hogyan távolítsuk el a rúzsfoltot citromlével az alsógatyából , stb ).
Valakinek megvan még?
(#) Georgee válasza gyerek67 hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Ajjaj kemény volt az este?
(#) zolika60 válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

A gyógyszergyárak is meg akarnak élni valamiből. Nem elég már nekik a sok legális narkó még nagyobb szelet kéne a tortából. A hajnövesztő meg az univerzális rákgyógyszer sem az igazi már. Nosza akkor legyen madár és sertés influenza. Hátha jobban fogy az ellenszérum. Influenza mindig is volt meg lesz is mégsem halt ki az emberiség. Nehéz rá gyógyszert eladni, mert három-négy nap alatt magától gyógyul.
(#) titi válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Akkor te most frissült erővel vagy itt, én meg lassan megyek aludni...
Na további szép napot! Délután jövök!
A többit inkább nem kommentálom...
(#) Georgee válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

A mai világban már szóvolt arról, hogy befoltozzák az ózonlyukat, kiirtják a parlagfüvet, ezután mi jöhet még? Most volt a hírekben, hogy aki dohányzik és (vagy) kávézik, attól megvonják a segélyt, ezt is be akarják vezetni. Havernak mondtam a multkor, hogy segíts magadon, az ország ugysem segít.
(#) Georgee válasza titi hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Hááát a frissült túlzás, mert aludtam vagy 4 órát, Neked meg szép jó éjszakát

Na ez a globalizáció. Fizess sok adót, de tatsd el magad. A befizetett pénzed kell a bankoknak.
(#) Action2K hozzászólása Ápr 28, 2009 /

Szép jó reggelt, boldog szülinapot HE! Igaz még csak kilenc hónapja vagyok tag, de ezzel a 36.68%-os aktivitással, meg 2280 hozzászólással eléggé a rabjának lehet mondani. Buleeeee van!
(#) Georgee válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Ez a mai világ, nincs pénz, de lehúznak. Május elsején nem tudok héliumos lufit se venni
(#) llaci56 válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Azért ne keverd már össze a szezont a fazonnal! Nem keverendő a bakterológus (pl. a MÁV-nál,) és a bakteriológus! Márpedig a bakteriológusoknak egy csepp hasznuk sem származik az influenzából, - ami pedig nem gyógyul minden esetben magától! Sőt! Volt már példa rá, hogy milliószám szedte áldozatait. (pl.: spanyolnátha)
Én sem szívlelem a gyógyszer gyártók pénz éhségét, de az Országos Népegészségügyi Központban dolgozó, járványokkal, fertő megbetegedésekkel foglalkozó biológusoknak semmi közük hozzájuk.

Ne keseredj el valamelyik pártsátornál biztos ingyen osztogatják az adónkból.
(#) zolika60 válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

[/quote]Márpedig a bakteriológusoknak egy csepp hasznuk sem származik az influenzából,[quote] Akkor miből élnek? A spanyolnátha igen régi hivatkozási alap, de bizony akkor is a szegény egészségtelen körülmények között élő emberek haltak meg. Normál higéniás és életkörülmények között azért én nem pánikolnék tőle.
(#) mineral hozzászólása Ápr 28, 2009 /

Sziasztok!

Arra kérek mindenkit hogy NE vegye spamnak amit most írok. Segíteni akarok. Méghozzá nektek.

Nap mint nap kapni olyan emaileket hogy ne vedd fel a telefont ha nemzetközi számról hívnak. És ne is hívd vissza! Blablabla És ahogy ti is úgy én is olvasás nélkül dobálom a kukába.

Tegnap délután jött egy hívá +393193269003 számról. Mivel több ismerősöm is kószál a nagyvilágban felvettem... Mivel senki nem szólt bele vissza is hívtam. Nos ezt nem kellett volna...

Mert kicsit googlizva rájöttem hogy ez egy emeltdíjas hívás. 50$ / perc

T-mobil szerint eddig 62 forintot kell fizetnem a 22 másodpercért. De lehet hogy megérkezik hozzá a maradék14938 forint is...

Szóval ezt megettem. Vigyázzatok.

Miből élnek? Közszolgálati dolgozók, állami alkalmazottak. A "barominagy" fizetésükből...
A higiéniádat cseszheted, a cseppfertőzést nem érdekli, hogy hányszor fürdél, ha valaki rád köhög, - persze a kézmosások csökkentik a veszélyt.
(#) llaci56 válasza mineral hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Na ugye, hogy igazam volt! Ezért nem használok én mobil telefont! Illetve el van az ott a kesztyűtartóban.
(Jut eszembe, megint ki kell törölnöm az 16479 db nem fogadott hívást. )
Mindenki azt hiszi, hogy azon engem elér. Hiába mondom, hogy a vezetékesen KELL engem hívni, azért ők a mobillal próbálkoznak. Nem értik meg, hogy nem hallom itt a szobában, ha csörög lent a kocsiban.
Egy kicsit mérges is vagyok, mert épp most vont valaki kérdőre, hogy miért nem veszem fel a mobilt. Nem érti, hogy két emelet a különbség. (A dolgozóm az emeleten van, az autóm a garázsban.)
- Miért nem tartod magadnál? - kérdezte.
Azért, mert ha nem vagyok telefon mellett, akkor épp nem alkalmas az idő a telefonálásra.
Már hívni sem szeretek mobilt. A múltkor mondom valakinek:
- Olyan fura a hangod. Befőttesüvegből beszélsz?
- Nem, klotyón vagyok. -
Normális az ilyen? És tőlem is elvárná, hogy ott is felvegyem.
Akkor minek a mobil? Azért, hogy ha nekem telefonálnom kell útközben, akkor ne kelljen fülkét keresnem.
(#) zolika60 válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Azért én nem aggódom addig, mig nem olvasom valahol, hogy Soros György elhunyt madárinfluenzában.
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Teljes mértékben egyet értek veled. Én a nap 8 órájában itt ülök a munkahelyemen a vonalas (céges) telefon mellett. Aki akar elérhet itt. Van céges mobilom, azon is elérhet munkaidőben. Az otthoni (privát) vonalast meg az tudja, aki már szűkebb családi, ismerősi körbe tartozik.
A privát mobilom számát még kevesebben ismerik. No meg szinte mindig ki van kapcsolva, meg otthon is hagyom.
Tőlem is kérdezték amíg bele nem törődtek:
- Minek neked mobil?
- Hogy ha megyek valahova, s baj van, tudjak segítséget kérni. Pl az erdő közepén nem sok telefonfülke van. De GPS-sel, s mobillal a kézben elég nagy az esélyem arra, hogy ha eszméletemnél vagyok, s ezek a kütyük is működnek, megtudjam adni a segélyszolgálatnak a pontos helyemet.
Egyébként egy vasárnapi kiránduláson nem akarom a telefonon keresztül telepíteni a windowst egy :lama: ügyfél gépére, vagy felprogramozni neki antennaforgató berendezését.

Sokan sírnak, hogy a mobiltelefon elveszi nekik a magánéletüket, a privát szférájukat. Erre megkérdezem tőlük: A Te mobilodon nincs power gomb, hogy nem tudod kikapcsolni? Bamba, vagy rádöbbenő néma hallgatás a válasz.
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Egy időben arról sem szabadott írni, hogy a Föld gömbölyű. Mégis igaz.

Kívánom neked, nehogy az legyen, hogy Te szívesen olvasnád, de már nem tudod...
Egy kollégám vizsga közben kimutatott a jelöltnek a szemközti temetőre:
- Miért izgul, kedves? Tudja, hányan szeretnének közülük itt, most, ezen a vizsgán megbukni?!
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Előfordult már, hogy fontos dolog miatt valakit későn kellett keresnem. (Későn = rendes ember már olyankor alszik.) Mobilon mertem megpróbálni, (bár, nem rendes ember, de hátha...) mert gonbdoltam, csak nem olyan hülye, hogy nem kapcsolja ki, ha nem akarja, hogy zavarják!
(#) valve válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Végignéztem milyen is az-az Azfeszt. Hát mit-ne mondjak eltudnánk tölteni az időt...

Viszont van egy szám, amivel kezdődik a videó, azthiszem, hogy: Jurij - Péntek az x-ben.
Ha esetleg tudnál adni valami segítséget hol keressem, vagy valaki, nagyon megköszönném.
(#) gyerek67 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Igen, ez az!
Köszönöm szépen!
(#) llaci56 válasza valve hozzászólására (») Ápr 28, 2009 /

Atyavilág! Nem győztem kikapcsolni a hangot, Te meg keresed... Bekapcsolod a rádiót, szinte csak ilyet hallasz. (De van, amikor büfögnek is két zaj között...)
Következő: »»   510 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem