Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
áááhhh... tojásos nokedli! Nekem is a kedvencem!
![]() ![]()
Váltsunk lopakodó módba
![]() Sajnos én nem tudom megnézni az "előadást" Topi: Nem lehetne megoldani azt hogy egy videót készíteni a nagy eseményről? Majd feltenni a videók közé? ![]()
Na kezd összeállni a kép
![]() ![]() Zoly15 most akkor PMbe offoljunk?
ááá, értem már én is..
Szóval az lesz a nagy esemény a He szülinapján hogy ingyé tojásos nokedlit osztanak a He tagok között ![]() Pivibe offolni? ![]() Ez nagyon fura lenne.. Azt még megérteném ha MSN-en de pivibe ![]()
Akkor tisztázzuk ez alatt mit értessz :
Idézet: „Váltsunk lopakodó módba”
No, ezt ne tőlem kérdezd..
![]() Csak úgy írtam.. Gondolom valami olyasmi lehet hogy írunk is meg nem is ![]()
z nm ln j
![]() nm tdnnk llvsni ![]() Most mennék fürdeni meg hasonlók.. További szép estét..
Felejtős túl bonyolult, az odáig rendben van, hogy a fórumtársak nem értik meg, de hogy én se az is biztos
![]() ![]() ![]()
Tojásos nokedli az nagyon jó kaja. Finom friss salátával...
![]() Nem tojásos hokkkedli lesz. Jobb, szebb, gyorsabb, szuperebb... Olyan "miamotós" (azoknak, akik tudják honnan, melyik őrült filmből idéztem)
Nem tudom miért, de nekem a tojásos nokedlihez kellemetlen emlékek fűződnek
![]() Nos, én léptem.. Sziasztok! Akkor, lehetséges lenne megörökíteni a szülinapot, vagy szép álom? Üdv!
Hova sietsz? Nekem is holnap meló, de maradok
![]() Idézet: „Akkor, lehetséges lenne megörökíteni a szülinapot, vagy szép álom?” Szép álom. Mit örökítsek meg neked? Majd látod holnap.
Legalább azt amikor az oldal elfújja a virtuális gyertyákat
![]()
Jó Estét mindenkinek!
Lustasági okok miatt nem olvasom az OFF-topicot ![]() Szóval bármi elhangzott nem vállalok a negatív eseményekért felelősséget! ![]() Jó ez a visszaszámláló fönt: Még 02:22:02 van hátra, és ... ... és lejár a visszaszámláló hehe ![]()
Srácok szépen kibeszéltük a zenetomot
![]() ![]()
Sokat gondolkoztam, mert Topi mester irta, hogy meglepetés, na de meglepetés visszaszámláló, kicsit furcsa, Topi az érdekelne, hogy a meglepetésben vannak e drótok, illetve robbanótöltet, mert még ha összefogunk időben tudjuk hatástalanítani
![]()
csak nem akarom, hogy nagyot szóljon. A család normálisabb tagjai már alszanak
![]() ![]()
Amugy csak most nézem! Ilyenkor mi a helyzet? Mert nekem egy ideje nincs visszaszámlálás.
Na még egy óra és kiderül aaa...
![]() ![]()
Nálunk már éjjfél. A számláló lejárt, de változás nincs. Még egy órát mer nem várok.
![]()
Gondolom külföldi vagy, és Magyar időhöz plusz egy óra... vagy tévedek?
Várd meg azt az egy órát, nem bánod meg. ![]() Szerk.: Marosvásárhelyi vagy, most nézem az adatlapod. Tényleg várd meg!
Igen valóban,Erdély, plusz egy óra. Remélem jut nekem is. Majd reggel 6-kor benézek. :sniffles:
Hát, akkor jóccakát'
De szerintem bánni fogod... egy kicsit. Bár... jobb később mint soha. ![]()
Erősen furcsállom ezt az emailes dolgot, mert megkaptam mindegyik mailt.
Ha ezek a változtatások nem tunkolják feljebb a HE látogatottságát, akkor már semmi.
Pár pénzt is lehet keresni, ráadásul holnap lezárul a videópályázat, tehát nem soká publikusak lesznek a videók is. Topi, csak bírják a szerverek... ![]() ![]()
Idézet: „ráadásul holnap lezárul a videópályázat” Nana! Óvatosan az ilyen kijelentésekkel, még félrevezeted a népet! ![]() Idézet: „Ha ezek a változtatások nem tunkolják feljebb a HE látogatottságát, akkor már semmi.” Részben igazad van, de azért az nem lenne jó, ha elindulna a szó szerinti parasztvakítás, illetve egy paraszt-áradat az oldal irányába. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |