Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
áááhhh... tojásos nokedli! Nekem is a kedvencem! Majd hétvégére csináltatok én is itthon! Ha gondoljátok átjöhettek.
Váltsunk lopakodó módba
Sajnos én nem tudom megnézni az "előadást" Topi: Nem lehetne megoldani azt hogy egy videót készíteni a nagy eseményről? Majd feltenni a videók közé?
Na kezd összeállni a kép Topi olvasgatta a hozzászólásokat, és kiment tojásos nokedlit főzni, majd meghív mindenkit
Zoly15 most akkor PMbe offoljunk?
ááá, értem már én is..
Szóval az lesz a nagy esemény a He szülinapján hogy ingyé tojásos nokedlit osztanak a He tagok között Pivibe offolni? Ez nagyon fura lenne.. Azt még megérteném ha MSN-en de pivibe
Akkor tisztázzuk ez alatt mit értessz :
Idézet: „Váltsunk lopakodó módba”
No, ezt ne tőlem kérdezd..
Csak úgy írtam.. Gondolom valami olyasmi lehet hogy írunk is meg nem is
z nm ln j
nm tdnnk llvsni Most mennék fürdeni meg hasonlók.. További szép estét..
Felejtős túl bonyolult, az odáig rendben van, hogy a fórumtársak nem értik meg, de hogy én se az is biztos akkor legyen uj magy besz Toj so snokdli
Tojásos nokedli az nagyon jó kaja. Finom friss salátával...
Nem tojásos hokkkedli lesz. Jobb, szebb, gyorsabb, szuperebb... Olyan "miamotós" (azoknak, akik tudják honnan, melyik őrült filmből idéztem)
Nem tudom miért, de nekem a tojásos nokedlihez kellemetlen emlékek fűződnek
Nos, én léptem.. Sziasztok! Akkor, lehetséges lenne megörökíteni a szülinapot, vagy szép álom? Üdv!
Hova sietsz? Nekem is holnap meló, de maradok
Idézet: „Akkor, lehetséges lenne megörökíteni a szülinapot, vagy szép álom?” Szép álom. Mit örökítsek meg neked? Majd látod holnap.
Legalább azt amikor az oldal elfújja a virtuális gyertyákat
Jó Estét mindenkinek!
Lustasági okok miatt nem olvasom az OFF-topicot Szóval bármi elhangzott nem vállalok a negatív eseményekért felelősséget! Jó ez a visszaszámláló fönt: Még 02:22:02 van hátra, és ... ... és lejár a visszaszámláló hehe
Srácok szépen kibeszéltük a zenetomot Azért jó volt . A mai offolás lényege a TOJÁSOS NOKEDLI amit nagyon szeretek, de ma annyiszor elhangzott, hogy már nem kívánom.
Sokat gondolkoztam, mert Topi mester irta, hogy meglepetés, na de meglepetés visszaszámláló, kicsit furcsa, Topi az érdekelne, hogy a meglepetésben vannak e drótok, illetve robbanótöltet, mert még ha összefogunk időben tudjuk hatástalanítani
csak nem akarom, hogy nagyot szóljon. A család normálisabb tagjai már alszanak . Na nem baj megvárom már mi lessz
Amugy csak most nézem! Ilyenkor mi a helyzet? Mert nekem egy ideje nincs visszaszámlálás.
Na még egy óra és kiderül aaa...
Nálunk már éjjfél. A számláló lejárt, de változás nincs. Még egy órát mer nem várok.
Gondolom külföldi vagy, és Magyar időhöz plusz egy óra... vagy tévedek?
Várd meg azt az egy órát, nem bánod meg. Szerk.: Marosvásárhelyi vagy, most nézem az adatlapod. Tényleg várd meg!
Igen valóban,Erdély, plusz egy óra. Remélem jut nekem is. Majd reggel 6-kor benézek. :sniffles:
Hát, akkor jóccakát'
De szerintem bánni fogod... egy kicsit. Bár... jobb később mint soha.
Erősen furcsállom ezt az emailes dolgot, mert megkaptam mindegyik mailt.
Ha ezek a változtatások nem tunkolják feljebb a HE látogatottságát, akkor már semmi.
Pár pénzt is lehet keresni, ráadásul holnap lezárul a videópályázat, tehát nem soká publikusak lesznek a videók is. Topi, csak bírják a szerverek...
Idézet: „ráadásul holnap lezárul a videópályázat” Nana! Óvatosan az ilyen kijelentésekkel, még félrevezeted a népet! Idézet: „Ha ezek a változtatások nem tunkolják feljebb a HE látogatottságát, akkor már semmi.” Részben igazad van, de azért az nem lenne jó, ha elindulna a szó szerinti parasztvakítás, illetve egy paraszt-áradat az oldal irányába. |
Bejelentkezés
Hirdetés |