Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köztudott tény, hogy az a szél mindíg szembe fúj, hogy nehezebb legyen bicózni.
![]()
Valaki segítsen!!!
Nem tudok belépni a routerem config oldalára. Egyik gépről sem enged be. Mintha nem lenne kapcsolat vele úgy csinál. A net viszont megy. ![]()
ha jól tudom ezzel tudsz belépni : 192.168.2.1 vagy a vége kettő! Ha jelszót változtattál, akkor reset gomb, de mindent ujra kell állítani.
Nállunk működött
![]() ![]()
Az a baj, hogy a kezdőoldala sem jön be és resetre se oldódott meg. Már nyomtam több resetet is, de semmi. Először a kezdőlapnak kellene bejönni, majd utána kérné a jelszót. Előkotrom a cd-jét és megpróbálom onan.
A resetet, ha jól tudom 30 másodpercig kell nyomni.
Sziasztok!
M$ irodai csomag word (2003) nevű alkalmazásában merre találom a függvény szerkesztőt? Üdv
Szép hely!
Azért az a két behajtani tilos nagyon ott van ![]() ![]()
Látszik, hogy régóta megy már rendesen és nem kellett belenyúlni. Már csak azt nem tudom, hogy miként bírjam működésre a telóm wlan-ját a routeremmel. A teló látja, csatlakozik is, de nincs net. Szerintem az lehet a gond, hogy a gépeken is mindig csatlakozni kell bekapcsolás után. Na de ilyet a telefonon nem tudok.
![]()
Nem, az nem azt jelzi, az valamilyen más tábla.
Ilyen tábla van ott:
Beszúrás > Objektum > MathType (vagy valami hasonló M betűst keress!)
Aki megteheti...
![]() Közbe kiderült hogy egy művészlélek veszett el bennem ![]() Venni kéne fényképezőgépet. Vagy csinálni... ![]() ![]()
Kutya gazdiknak érdekes lehet ez a videó: Bővebben: Link
![]()
Hali!
Ma reggel arra ébredtem, hogy iszonyatosan be van állva a nyakamban lévő csapágy. Nincs valakinek valami gyors, hatékony módszere, hogy megint tökéletesen üzemeljen? ![]() Sajnos megbontani, cserélni nem tudom, tehát a meglévőt kellene újra működésre bírni. Kicsit nehézkes így a körülnézés... ![]() Még jó, hogy nem kellett dolgozni menni, csütörtökig meg remélem elmúlik.
Én úgy szoktam, hogy gázolajban kimosom, majd egy fára vagy gumira ütögetve kijön belőle a szemét. Ezt párszor megismétlem míg nem hallani hogy jól szalad igaz szárazon nem megy jól ekkor egy kis olajat neki, majd a végén zsírt ha kel...
![]() Próbáld ki te is ![]() De hogy komolyan mondjak valamit, szoktak olyat csinálni, hogy 2 teniszlabdát a nyak alá majd ráfeküdni, igaz hogy akkor fáj, de utána elvileg megjavul... Azaz nem fog fájni....
Igen én is így csinálnám, de az a baj, hogy ez egy mindkét oldalán zárt csapágy, megbontani pedig mint már írtam nem tudom.
Szóval a zárt csapágyból meg nemigen fog kijönni semmi...remélem...hiába ütögetem. Sajnos nem szoktam teniszezni, így labdám sincs. Azért köszi a tippet! ![]()
Ha zárt a csapágy, azaz 2Z-s az egyik porvédőt ki lehet pattintani
![]() Tegnap apám talált egy két érdekes képet... felteszem ![]()
Jók ezek a képek, ismerem őket, sőt van egy pps is, amiben ilyenek vannak.
Na hány arc látható az elsőn?
Bővebben: Link
![]()
Attól függ,hogy nézzük
![]() Ha úgy akkor 1 nagy fej.. Ha máshogy akkor egy öreg csóka meg egy nő a gyerekével... ![]()
Én tudom, ott lakok az egyik házban, most is onnan írok....
![]() Ha akarsz eljöhetsz vendégségbe.. ![]()
...és a kép két szélén, a boltívnél? Látod azt a kettőt?
Na ne szórakozzatok! Szeretnétek...
Az ott mind az enyém, és eszem ágában sincs eladni egyet sem. De ha eljösztök, majd rendezünk egy HE összeröffenést...szállás megoldva. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |