Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kösz a választ és gratulálok az új családtaghoz!
Üdv!
miért ez milyen spré?
Én ezt az olvadást abból következtetem hogy 260-280 fokon hegeszti a csövet
Légfrissítő,Axe dezodor
Ezekkel mind teli lehet fújni!
papírtrabi Bővebben: Link
Szívesen, és köszi.
Nem tudom milyen spré ez de egy egyszerű töltőgáz is pár száz forint.
Megtölteni disszugázzal, bele sem merek gondolni mi lenne..
Koromfelhő lenne rendesen
Ha zokxigént is raksz bele, akkor viszont már nem lessz nagy füstje. Viszont nagy lessz a torkolattüze, és megsüketülsz mellé.
akkor meg már le cuccolnám a bokámat
Már 2.5-3L disszugáz a suliban majdnem 5-ünket felborított..
Na, ennyire kevesen lennénk? Még az OFF téma sem megy?
A háttérben, de vagyok.
Akkor már örülök! Mégsincs elfelejtve az oldal!
Ha jobban megnézed, nem is vagyunk annyira elfelejtve! habár azt nem tudni, hogy ebből mennyi kereső bot
Láttam, de valamit írni kellett...
Ha nem lenne nyár, nem így lenne. Akkor lenne téma.
Téma van, csak az utcán hever, akarom mondani a balcsiparton a strandokon. Bővebben: Link
De most nem Igazam van, vagy igazam van Mellékesen úgy átszárnyaltam már a 3000. hsz emet, mint a vakond a búzást szántáskor.
Én is túlszárnyaltam a 3000. et nem is olyan rég
Írtam ide mikor kelet volna vagy 6-8 de mikor néztem már több mint 100-150 el túlmentem.. :no: Talán majd a 3333.-at nem mulasztom el
Közben már itt vagyok én is, csak megjavítottam gyorsba egy elektronyos pásztort.
Hibajelenség: semmit nem csinál Hiba oka:Egyenirányítóhíd átvezet mind a két irányba, Puffer elko kiszáradva, kirózsásodva. Szóval nem rózsás a helyzet, vagy igen?. Hiba2: adapter transzformátorvédő hőbiztosíték megszakadt. munka menete: alkatészek óvatos kiforrasztása, kiméletlenül belevágni a kukába. Új alkatrészek (és nyák) előkészítése beforrasztásra. Megfogom a forrasztópákát, és eszembejut hogy nem dugtam be, gyorsan bedugtam, és bepákásztam a helyére az alkatrészeket. Kipróbálás, örömujjongás, szekunderoldali feszültség megjelenlétének ellenörzése, szakmai ártalom, és elhivatottság szempontjából. eredmény: működik ismét általam, és kerestem laza másfélóra alatt 1000Ft -ot. megjegyzés: nem tettszett hogy a félvezetőkről levakarták a típusszámot, hogy ha tönkremegy akkor tényleg dobd el a fr@ncba művelet kövesse, és vegyél másikat.
Véletlenül segítőnek jelöltelek, sebaj!
Ma már egyszer az egész partnerlistámat kitöröltem a $kype -ból. megj.: úgynézki éjfél után visszaváltozom tökké.... ...vagy mindig is az voltam?
LINK
Csak akkor nyissátok meg a linket, ha egy nagyot akartok szörnyűlködni! Nem a videó a fontos, sem pedig a zene, hanem a kommentekre koncentráljatok. Ott található meg az igazi "értelem". Csak azt tudom mondani, hogy megkockáztatom, a mai 15-18 éves generáció legalább fele ilyen értelmi szintű, mint ahogyan ott olvasható. Borzalom, a hajam
Anyám! Azon csodálkozom hogy az IE böngészőm nem fagyott le, ettől a dumától, mikor ezt betöltötte.
Szerk.: ez a ruszki csapágyas viatka mosógép "zene" centrifugaüzemben, sem semmi.
Jóéjszakát mindenkinek, mentem, mert az idő 0.33 és a cosinus fi -m is valahol ott tart.
Látszik hogy az oldalon nem osztogatják a figyelmeztetéseket! Azt hiszem itt lenne munkád ! Hány háromszöget osztanál ki? De komolyra fordítva a szót: ez szörnyű milyen lesz így a jövő...?
Jóéjt újdonsült nagybácsi ! Gratulálok!
Visszatértem, egy pillanatra.
Norberto linkje után elkezdtem youtombolni én is, és elkezdtem néhány általam ismerős számot keresgéni, abból is a rock változatát. Egy olyan linkre bukkantam rá, amit Rocersrácnak, Müszinek hallania hell. Na mégegyszer jóéjszakát, és Sándor neked is köszönöm. :kalap:
Az értelem kiütközése, mennyünk csak a libi világ felé mert az cuki. Már a zajtól ki voltam akadva, nem hogy ezt még zenének is merik nevezni. A hozzászólások, hát korszellem? Remélem nem. Az xd zés helyett om dx és hasonló rövidítéseket jobb lenne látni, na nem a zajjal és az ugrálással kapcsolatban.
Húú... ezt kár volt... lezsibbadtam.
Most komolyan, vannak ilyenek? Én most nem csak azért mondom mert itt a HE-n úm. "elvárás" a magyar! írás, de ez már tényleg durva... Ha nekem a gyerekem ilyen hsz-t ír... hajjaj belegondolni. Hamár "sándor" azt írja ilyen lesz a jövő. Ez már a jelen... nem?
Ez a zaj! Nem ilyet kell hallgatni hanem ilyet Sok ikszdéző elmebeteg...És sajnos ilyen a húgom is...
Bizony, bizony, ez már a jelen... sajnos! És még a médiák is ezt propagálják. Aki látta, tudja miről beszélek.
Hát ilyen a világ. Megkell szokni, én már nem ütközök meg semmin.... A médiának meg a legjobb dolga van, mert a gyökerek "gyártják" a műsort, amit a többi gyökér újjongva néz. Szerintem értitek
Csak az na baj néha már én érzem magam hülyének, meg úgy, hogy bennem van a hiba, hogy hülyének nézem ezeket az embereket... Belőlük van több. Ez van.... |
Bejelentkezés
Hirdetés |