Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kb hajnai három óta vagyok fenn. Csak elbicóztam a napfelkeltét, és az után jöttem ide fel.
Jó reggelt mindenkinek!
Miért kellett bicóznod? Én nemsoká megyek és elintézem az iskolai gyakorlatomat :yes:
Na én meg megyek aludni, régen volt már tegnap reggel fél kilenc.
Majd munkába menet előtt még felnézek. Addig ne írjatok sokat, hogy ne sokat kelljen olvasnom, mert a végén elkések... Szép napot nektek!
Nem volt kötelező, csak nem délben van a napfelkelte.
ui.: közben meg eltévedtem a terepen, mert elkezdtek szúnyogot irtani, valami ötven köbös motoros füstgéppel aminek WD40 szaga volt. Nem volt nagy a látótávolság, maximum egy méter.
Hallgatja valaki $lágert?
Nem!
Nem tudod mit hagytál ki. Arról volt szó hogy, milyen szanciókkal büntetik a szabadtéri fürészelést. Egyes országoknál egészen "elnézőek" a legalacsonyabb 12 ezer körülvi, de máshol 3,9 millió, valahol meg 4 év börtön.
Jujj!
Akkor szegény favágóknak annyi!
Na ná, mert most fordul a fejsze. A fa vágja a favágót!
Szerencse, hogy nálunk nem így van. Az egész falu fizetne vagy ülne.
Idézet: „Az egész falu fizetne vagy ülne” Baracskán szerintem örülnek, ha leülhetnek. :hehe:
Lehet. Ott még nem vendégeskedtem. Remélem ezután sem.
86-ban az ukránok atomreaktort robbantottak.
Az oroszok - megkísérelve a lehetetlent - túltettek rajtuk: sikerült vízlépcsőt felrobbantaniuk.
Helló!
Van itt valaki, aki ért a phpbb-hez? Csináltam egy fórumot phpbb3-ban és egy üzenőfal mod-ot is felraktam. A kettő szépen működik, viszont olyan kellene, hogy a fórum főoldalon jelenjen meg az üzenőfal a témák fölött. Ez lenne a fórum. És ez az üzenőfal. Láttam már több oldalon is berakva a kezdőlapra, de én nem igazán értek hozzá és ezért kérném olyan segítségét, aki meg tudná nekem oldani.
Félvezető tintát fejlestettek ki. Mostmár van negatív és pozitív töltésű is. Esetleg tranzisztor? vagy mi szab határt a fantáziának? Íme
Én "nyugtattam" tegnap valakit, de most meg én vagyok tiszta ideg.
Húú... ki kell adnom. Kapok egy hete kb. egy "hívjá' vissza" SMS-t egy számról... mondom lehet téves, ráhagytam. Erre egy 3 perce ugyan arról a számról, ugyanaz. Na mondom hívjuk vissza ha már kérte. Először lecsapta, mondom nem szúrsz ki velem, mégegyszer hívom, felveszi. Egy kb. 7-9 éves kislány. - Te vagy "roxi"? - Nem. - Akkor ki vagy? - Tamás. - Milyen Tamás? - Valamilyen. Nem kéne szórakozni. Erre lecsaptam. Erre jön még kettő híjjá' vissza sms, erre megint visszahívtam. Egy "idősebb" lány - lehetett 14 - szól bele. - 3 mp. csend. - Mondom, nem kéne szórakozni. - Tamás keresem. - Az vagyok csak másik! - De én téged kereslek. - Kizárt, de mégis ki vagy? - Milyen Tamás vagy? Balog'? - Nem. - De én a Balog' Tamást keresem. - Jó neked, Én nem. Erre lecsaptam. Húúú, hogy mik vannak... Az ilyenek miatt nem kéne telefont adni 14 alatti gyereknek... Bocs hogy ide sikerült, de itt legalább valaki meghallgat. HEPszichológia
Idézet: „HEPszichológia” Ezek után számomra új értelmet nyert, ha valakire azt mondják, hogy ...HEpciás...
Nagyon sokáig éltem egyedül. Egyszer csörgött a mobilom, a hívó szám letiltva. Felveszem és vékonyka gyerekhang szólt bele:
Idézet: Mire én: „...csókolom! Lejöhet a Balázs focizni?” Idézet: és leraktam. Na most ezzel mit kezdjek?? „Igen.”
Ez verte a "ha nekem is tekersz egyet"-et!
Esetleg... Valahol van egy Balázs nevű gyermeked, csak így akarták a tudtodra adni. Vagy nagyon eleresztettem a fantáziámat?
Tessék mondani, megjött már az NDK turmixgép? Tetszik tudni, a kivehető ajtós! :whistle: :hide:
Idézet: „Nagyon sokáig éltem egyedül.” Ezt hogy értsem?
Amilyen partykra jártam én fiatalom, bármi előfordulhat... Még szerencse, hogy nem Meeheenyhéért-et kerestek... :whistle:
Zoly! Elváltam... és éppen senkit nem akartam magam mellé költöztetni... (max 1 éjszaka)
Minden indiszkréciót mellőzve: Ezért nem fogok én SOHA házasodni. Kicsit sok a befuccsolt házasság a környezetünkben. Örök agglegény leszek, és ezt itthon is bejelentettem. Tehát ne nagyon számítsanak a szüleim unokára. Mert luftra (azaz külön élve, csak úgy, becsúszott módon) nem lesz gyerekem, az az egy biztos. Házasság meg kizárva. Elvből.
Ez nem jó :no:
Magányosan, bizony hogy rossz!
Már ha itt tartunk.
Én szeretnék, majd egyszer. No de hát nem házasodhatok pl egy BC182-höz Párdon ez itt OFF |
Bejelentkezés
Hirdetés |