Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem elég hangos lesz, úgysem az amsterdam arena-ban fogod használni valamelyik sensation-ön.
Látom igen vannak drágák 123ezer, mondjuk 10Hz-38KHz-es tartomány, nem gyenge. Maga a hangnyomása 105dB a többié is 100-115dB környékén van.
Viszont ami nem tetszik hogy mind a két oldalról jön ki belőle kábel
mammut -al egyet kell értesk. 105dB es hagnyomás azért nem kevés, sőt több nem is kéne, mert hoszabb táv után, lehet már csak egy gramofon tölcsérével fogsz majd hallani. Na mondjuk egy karakterisztika tábla nem jönne rosszul.
Én nem venném meg. Sajnálnék ennyi pénzt kiadni egy olyan fülesre amit úgyis lecserél az ember max fél éven belül. Nekem is MK3-aim vannak meg 800-as keverőm, amelyen volt már mindenféle füles de nekem a legjobban a Stanton 2000 vagy a Pioneer tetszett, de a Reelop vagy az AKG sem teljesített rosszul bár az útóbbit inkább studiókban használják.
Kicsitt drágább de vegyél egy ilyent szerintem: Reloop RH-3500 Pro MK2 Igaz több mint duplája az ára de ha zenélgetni akarsz akkor meg éri hidd el... (egy jó füles egy fél DJ)
Ez nekem sok, meg nem hinném hogy csak fél évig használnám....
Ehhez mit szóltok: Bővebben: Link ?
Üdv Zoli! Tudod a modern technika mindenre képes már. Denevért halló agyimpalntátum
...infra discolámpa
AZ HAGYJÁN HOGY Inplantátum denevér kommunikációra, de SPI buszon kommunikál a kisaggyal ott pedig egy 512bit széles buszon áramlik az adat a fül és a "nagy agy" között.
Nekem FBI buszom van. Fenenagy B@szott Interfész alapú buszrendszer
Jujj ez nagyon durva volt! Tetszett!
Ezen még egy hétig nevetni fogok.
Valaki megtudná mondani nekem, enek a számnak mi az eredeti címe (amiből fel lett dolgozva) klikk tegnap hallottam és nagyon tetszik 2:40től Köszönöm a válaszokat
Sziasztok! Nektek sem nyitja meg a firefox az oldalt? Nekem azt írja ki hogy az oldal nem megfelelően van átirányítva. Lehet vele csinálni valamit hogy megnyissa? A válaszaitokat előre is köszi!
radiomano
Szia töröld ki a sütiket és egyböl müködik.
Passz, de ajánlom a Thunderdome-ot, az az igazi hardcore! :shocking:
Nem a hardcore-ra gondoltam abból nekem is van bőven
Köszi! Tökéletesen működik!
Szivesen, én is jártam már igy.
Az szerencsejáték oldala túlterhelt. Megjelent az indexen a lottó nyerőszámai. Az alábbi képek fogadtak:
Mintha kicsit nagy lenne az érdeklődés a lottó számok iránt.
Sziasztok,valaki elmondaná mi ez a 404-e hiba? Néha linkeken vagy újonnan megnyitott oldalakon kiírja hogy 404 error vagy ilyesmi, ez konkrétana pl miért van, vagy mit jelent?
404 => Nincs meg a file, amit a böngésző keresett.
Nem létező oldalra mutató linket jelöl.
Vagy a site nem rendelkezik index.htm(l)/php oldallal, vagy az a link, amire kattintottál, nem létezik.
Sziasztok! Van valakinek Goldstar tcc-320-as autósrádiója? Egy fényképet tudna róla csinálni, amin a gombok feliratait jól el tudom olvasni?
Mert szétszedtem az enyémet, a gombokat, meg az megpucolni, de az eszemben sem volt, hogy leírja, hogy melyik gomb melyik helyen van... Köszi!
Közben meglett, oda van írva a panelra a kapcsolók mellé, hogy mi a szerepük.
Ezt figyeljétek! Egy moderátort kimoderáltak... Erről az jut eszembe: mikor épül az elkerülő utakat elkerülő út? Topi kontra vicsys
Sziasztok.
Nemudom hogy ki ismeri a $netmaffiaponthú$ oldalt, egy pár hete regisztráltam magam. Történt az hogy valaki feltörte az oldalt és az összes felhasználó adattal meglépett. Ezután minden cimre elküldött egy mailt, hogy törölve lesznek az oldalról, meg valami SMS-t küldjél egy emeltdijas számra. Erröl semmit nem tudok mert én ilyen levelet nem kapam. Ezekszerint én az incidens után regisztrálhattam. Mától kezdve, meg betudsz lépni az oldalra a felhasználóneveddel, jelszavaddal, de külön emeldijjas SMS-t kér, máshogy nem tudsz a fórumba belépni / leölteni. No és az összeg+ÁFÁ -t sem közli. Van valaki köztünk aki elküldte az oldalon található SMS - és betudott lépni? Addig én nem próbálom ki amíg engem valaki meg nem erősít. Előre is köszönök mindent.
Szerintem nem ér annyit, hogy fizess érte. Van még ezenkívül több, mint 5000 ilyen oldal.
Nehogy elküld az SMS-t, még rosszul jársz vele...
Nem egy nagy szám az oldal szerintem, mert ha beírok valamit a google-ba és kiadja egy az azon az oldalon lévő letöltési lehetőséget, akkor csak egyszerűen a tárolt változat lehetőségre kattintok és úgy is meg tudom nézni Próbálfd ki hogy beírod a google-ba hogy pl. --éjszaka a múzeumban netmaffia-- az első találatnál katt a tárolt változatra és láss csodát. Linket nem teszek be.
Effektív egyszer kell csak küldeni, utána korlátlanul müködni fog a kapott jelszóval. Köszi az óvást.
Nekem is egyenlőre erősen gyanúsnak tünik a dolog. gondolom hacker nyoma, vagy nem tudom. Végülis annyira nem érdekel a dolog, egy felhasználónak akartam volna szólni hogy az állománya egy kemény vírussal van megáldva, és hogy az én gépem is majdnem megáldotta, és a $print$Layout$5.0 -ás programhoz szerettem volna cracket, vagy serialt leszedni. Attól fügetlenül, nagyon sok hasznos programot találtam. Szerencsére, egy élretrevaló linket leszedtem onnan, legfeljebb a rarokhoz kellene valami hasznos jelszóvisszafejtő programot találnom, de majd valahogy megoldom. Szerencsére ez csak kb 10% -át érinti.
Igen ezt tudom köszi!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |