Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Úgy látszik csak te szedsz bérescseppet.
Ha már itt tartunk Béres C vitamint és vadkörtét. jó sok van erre ebből, és nagyon jó kompótot lehet belőlle csinálni. :finom:
Amiből kompótot lehet abból pálinkát is!
És tudnátok milyen finom ez eperpálinka!
Sziasztok!
Van egy abit be7-g alaplap ami érdekes dolgokat prrodukál:Van benne ddr400-as memória(ddr333-at tud)és 100/133 mhz-t ir ki rá.Meg amikor állítok az fsb-n arra is 100mhz-t ír akkor egyszerűen nem hajlandó elindulni. Szerintetek mi lehet a baja?
Idézet: „Van benne ddr400-as memória(ddr333-at tud)és 100/133 mhz-t ir ki rá” Neked akkor lesz meg a 400Mhz -ed ha 3db 133Mhz es modult használsz egyszerre. A DDR memória maximum 133Mhz -es órajelell hajtható, de Effektíven, -magyarul több memóriamodul mátrixba kapcsolásával- 400Mhz Effektív órajelet tudsz elérni amemóriabuszon. Amikor az FSB -t állítod, akkor az memóriabusz órajelét is állítod. Tehát, ha azt akarod hogy gyors legyen a géped, a CPU szorzót kell növelned, de ehhez a CPU unlockolni kell. Ha olyan van ráírva a memóriádra hogy 266mhz -et támogat az azt jelenti hogy kétmemóriamudulnál többet raksz be akkor egyzserűen nem fog elindulni a géped. Magyarul amikor te 400Mhz -re állítod a géped akkor ez olyan mindha beraktál volna összesen 3 memóriamodult, holott csak egyethasználsz, és ezért nem indul el agéped.
A szorzót nem kellene lejebb vennem? mert 16x100mhz-t ír szorzónak az én gépem meg 12x133.33-at
Létezik egy program UniExtract néven.
Freeware program, tud magyarul, és nagyon tuti. Még az EXE-k-ből is kiszedi milyen nyelven vagyos milyen programmal írták!!! Ráadásul kitömöríti az NSIS féle telepítőket is, nagyon sok mindent, majdnem mindent. Én még nem találkoztam olyan tömörített cókmókkal amivel nem boldogult volna. Több mint 40 féle kitömörítőhöz írták, mivel a program csak egy kezelő programocska...
Ez amúgy egy milyen processzor akar lenni? Alaplapgyártók alapból felékszítik az alaplapot a CPU állítgatására, de az CPU Lock miatt nemigen lehetséges.
Ha ez egy 1,6Ghz -es CPU gyárilag, akkor mindenképp.
Szevassz Software! :kalap:
Ez nagyon jó kipróbálom köszi. mark.budai ötlete alapján a Totalcomander makecab utasítással is eltudom végezni a tömörítést. Az majd kifog derülni hogy MS - CAB -e vagy sem.
1,6 os northwood van benne
Helló!
Egy Seagate ST980817AM vinyó mennyit érhet kicsit használtan? Ideje lenne lecserélni a laposban a vinyót, mert már mióta megvan a gép, kb egy éve kattog egy kicsit és a 30 gigát kezdem kinőni. Szóval mit ér egy ilyen manapság? (8ezerért lenne egy ilyen)
Hát mivel laptop egy 5-rugót megér bőven mert bontóban is ennyi kb..
Te jó ég milyen vihar van most itt, egyserre elment az áram nálunk és a közilágítás is, nagyon durva volt mert közben hatalmas szél meg ömlik az eső, jó-jó már nagyon jól jön egy kis eső de így? Időkép szerint még nincs vége.
JA nagyon esik nálunk csak tv-nincs eddig
Üdv
Győrben kb 3 óra óta ömlik (ömlött) kb negyed órája elállt. Elvileg akkor felétek is lassan abbamarad, ez majdnem sok volt így egy napra :wow1:
Hát azért megnézném, hogy a bontóba mennyi idős és mennyire agyonhasznált vinyók vannak. Ezt megvették a gépbe és nemsokkal utána bedöglött a gép alaplapja és azóta áll a vinyó. Szóval max 2 hónapot volt használva.
Én nem tudom, hogy ezt valaki figyeli-e, egész nap borús volt az idő, kb 10 percre van az egyetem, összesen 2x voltam kint, mindkétszer bőrig áztam, máskor nem esett, csak mikor kint voltam, meg 3 után (jelzem, akkor jöttem vissza) Ilyen a szerencsém.
Itt már elcsitult az eső, de egy órája akkora vihar tombolt itt, hogy nem győztem hallagtni, volt olyan villámlás sorozat volt, hogy 13 -15 másodpercig lehett hallani a zajt. Bazinagy hangja volt, és egy csomó autó elkezdett kánonban szirénázni.
Ahogy kinézek az ablakon, már vége van...
Lassan már mi is fel tudunk rajzolni egy térképet a vihar útjáról
Akkor mindenféleképpen állítsd. Kipróbáltad a beállítás módosításával, és megy? nem irtad hogy próbáltad volna
Ja, nem volt csak 1-2 perc de az nagyon ott volt. Most hogy elkezdtem írni elkezdett már megint esni is
Ezt a képet nézzétek, az időképről való, csak nem tudom hogy hol volt a kép, és nem akarok már visszamenni oda, mert nemtudok könnyen felmenni. Nem kispályás lehet beleesni, és onann kijönni egyben.
Ha megint rákezd, akkor szólok. (látom nem vagyunk messze egymástól) Ez az előrejelzés kéremszépen .
Ez attól függ hogy milyen értelemben vesszük a látom nem vagyunk messze egymástól jelentését. Csak azért mondom, hogy tudd, néhány száz kilométer azért van köztünk, de ha eme tudatban fogalmaztál akkor nem szóltam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |