Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nálunk méter magasan dől a víz a csatornából a fedőt már le lökte magáról..
Ez csúnyán néz ki, a hideg is kiráz.
Tudjátok, van az a rémtörténet, amiket a kis óvodás kisgyerekek hallanak innen-onnan, vagy mesélik egymásnak, kitalálják az óriási fantáziájukkal, stb. Na, hát én is voltam ám óvodás, és sokszor azon agyaltam, hogy mi lesz akkor, ha egyszer lefolyok a lefolyón fürdés közben? Egyébként nyilván én is hasonlókkal etettem meg a fiatalabb testvéremet, mikor még kicsi volt... Na, ez a kép pont ezt az emléket idézte fel előttem, ráadásul ez reális is lehet, egy embert vagy gyereket simán benyelne, ha "akarna" Úgyhogy ifjak! Vigyázat, a lefolyó bármire képes! :hehe: A nagy kérdés: - mi van a lefolyó végén? Egy elátkozott kincses sziget vagy egy másik galaxis?
Most Győrben tevékenykedem...
Jaa, az más! az adatlapod alapján néztelek ki.
Jelentem Zolee barátunk környékén nagyon cudar idő lehet, kilépett MSN-röl köszönés nélkül.
Korrigáltam a hibát
Akkor még jó, hogy időben hazaértem arról a környékről.
Tényleg, KTobi!
Amúgy hogy érezted magad, úgy igazából, a Találkozón? Úgy őszintén :yes: Érdemes volt olyan sokat utazni ide Budapestre, hogy meglátogass minket?
Nekem gyerekkorom olyan volt, hogy ha a családdal kirándulni mentünk akkor valami természeti csapás mindig ért. Extrém viharok, vonat kisklás, vonat lerobban lerobbanás, vonaton betörik az ablak. Szerintem ez valami jel. :hehe:
Tudtál kit kérdezni.
Nem volt rossz. No most ez úgy kell nézni, hogy én évente három dologra szoktam azt mondani, hogy jó. Elég baráti hangulat volt. Meg vagyok elégedve a szervezéssel. Nemigazán tudom mihez hasonlítani, még ilyen rendezvényen nem voltam. Egész jól eltudtam beszélgetni bárkivel, annak ellenére, hogy elég hallgatag vagyok (mindent hallok, keveset mondok; nem vagyok szégyenlős). Sok embert megismertem, tudom kik állnak a modik nickjei mögött. Hasznos volt, nem bántam meg. Ennyi kikapcsolódás nekem is jár. Ha legközelebb lesz, és ráérek biztos elmegyek megint. Ha azt nézzük, hogy a teljes mai napom elment, hogy Szegeden megvegyek egy fényképezőgépet, amit itt is lehetett volna két-három hónapja egy jó óra alatt. Akkor nagyon megérte elmenni a találkozóra. Legközelebbin már félhettek tőlem :photo:
Sajnálom ezt a találkozót mert miskolc-ról nem láttam hogy ment volna valki pedig nem hagytam volna ki
milyen hibát, még mindig Kecskemét, Hetényegyháza feliratot látok. Mire gondoltál?
Veled se megyek kiránduli vonatal
Azt nem írom át, hisz a "szívem haza húz" a bemutatkozó szövegben eszközöltem módosítást.
Idézet: „Ha legközelebb lesz, és ráérek biztos elmegyek megint.” Nagyon helyes! :yes: Jól is esik természetesen, ha így gondolod. Igen, érdemes volt megkérdezni! Ja és még valami: megkerült a focilabdád? Milyen fényképezőgépet vettél Szegeden? Ha fotózásban segítség kell, vagy trükköket akarsz elsajátítani, megtanulni, ötleteket tanulmányozni, akkor keresd meg MolnarG nick-ű illetőt, ő biztosan tud segíteni majd, elég profi módon fotóz.
Most már értem aszintaxisod.
Ne aggódj, azóta már nincsen "családom", valószínű az apámra akartak érkezni a csapások.
Óké akkor mikor találkozunk:?
Ez most mégjobb:
Jelenleg Dél-Alföldön, Észak-Alföldön illetve Észak-Magyarországon piros, vagyis a legmagasabb fokozatú riasztás van érvényben. Többfelé igen heves zivatarokra, jégesőre, felhőszakadásra hívják fel a figyelmet, és akár 90-100km/h-t is meghaladó szélroham is előfordulhat.
Ja igen, hoppá, most jutott eszembe, nézzétek csak meg az újdonsült képemet az adatlapomon, csak a Ti kedvetekért raktam be ezt a hosszasan válogatott képet tegnap! Nem látszok 100 %-osan, de nem is az a lényeg
Perfecto ennyit tudok mondani rá egyszer csak elmegy az áram azt szevasztok
Én már néztem Hasonlítasz Imre barátomra.
Így 43,2% -ban mindig velünk leszel. nembirtam kihagyni
Nézzük csak.....
...én sem tudom.
Ott az a kis pici fehér rész is én vagyok ott Frankye könyökénél, szóval valójában 43,6 %
Hali nektek! De beindultatok! Itt a hétvége mi? Vagy csak a csepergélő eső zavart be a garden partyról?
KTobi. Te is ott voltál? Kár hogy nem tudtamm menni a találkozóra, veled is szívesen dumcsiztam volna, De legközelebb menni "akarok"! No meg a novemberi börzére is gyúrok már. Remélem nem Guns n Roses-os lesz akkor is az idő.
Előkerült a labda természetesen. A kis csibész berúgta az egyik fa alá.
Komoly gépet, komoly áron. Annyit elárulok, hogy 6,5fps a képkészítési sebessége, és kila fölött van a súlya Egy darabig nem kell azon törni az agyam, mire költsem a pénzem. Eddig Travoltáról tudtam, hogy fotós, sajnos nem jött el a találkozóra. Action2K: Igen, ott voltam. Nézd már meg a csoportképet.
Én kérek elnézést, a pontatlanságért. Legközelebb ilyen súlyos kihágást nem követek el.
Action: amúgy is itt voltam, és minden szabad portomat a HE -ra irányítottam, és diagnosztizáltam, hogy senki nincsen ott, vagy is itt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |