Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na én megyek mert le vagyok fáradva viszlát jóéjt :love11: -vár engem egy lány. :yes:
Akkor én is elköszönök, mert rám is vár egy lány, és szintén a fogtündér, és nehéz éjszakája lessz, mert az én lukas fogam még a számban van. Szóval 7805 ha nem ment el hozzád akkor, itt maradt nállam, és túlórázik.
Akkor jóéjt mindenkinek.
:wilting:
ÁÁ nálam nem fogtündér van az már rég elmúlt dolog már kinöttem
Ha tudnád milyen bombázóvá nőtte ki magát. Feltenném ide a képét, de azt nem szabad. Olyan dekoltázsa hogy....
Ejnye ejnye Norberto benne van a szabályzatban hogy ne írj olyan üzenetet ami csak egy smylit tartalmaz..
Meg is ölne az aki mellettem ül (nekem Ő is meg felel)
Moderátornak nem szólunk be, az is benne van....
A szandid őlne meg? Remélem nem magas sarkúval. :hide:
Hopp :eeknoes:
Engem ölne meg ha megcsalnám egy fogtündérrel
Lehet benne van, de annyira ide illik
Hát nálunk is megvolt a haccáré' Olyan szél volt hogy eszméletlen, szeritem volt párszor több mint 100km/h. Ami még durvább, hogy mikor ideért, kint voltam. Láttam a szó szerinti fekete felhőket, és egyszercsak meghallottam a süvítést.Majd felteszem a blogomra. Nagyon ilyesztő volt, csak susogás, gondolom a kifutószél volt. Ahogy hangosodott, egyszer csak bumm, lecsapott. Én tényleg majd össze-vissza rosáltam magam...
Akkor tényleg jóéjszakát, most már tényleg megyek, elég most mára ennyi agysejtet elpusztítani, hagynikéne a többi napra is. már értem
Oké megnézem ha fent lessz
Szevassz Soft. Az engem is érdekelne majd.
Őőő, bocsi, az első sor szólt csak neked, a többit nem csak neked szántam
Egyébként csak hangot tudtam venni, képhez már túl sötét volt...
Szerintem is na akkor lépek lefele mert elalszik itt mellettem..és nem tudom elcipelni a székből az ágyig
Ezért kell laptopot venni, akkor nem lessz ilyen gond. most már tényleg, megyek mert kiborulabilihadebilabulivili
De dilák vagytoook... Már fáj. Hát ez nemigaz, arról tárgyalnak hogy kinek hogy áll a fog-tündére.
arról is kell néha beszélni kinél északázik nem?
Pedig ez nagyon fontos!
Ne légy fogatlan a témára, és ha már megfogantál akkor szálj be te is témába.
Van itthon az is
csak a net kábel nem meg er odáig a szomszéd meg ilyenkor má kihúzza a vezeték nélküli rúterét amúgy arról jó netezni
Nosza elő a forrpákával egy pár méter telefonkábelall, és csinálj egy crosslink kábelt. Kell kapcsi? én ma formatartó vagyok hülyeségben
Én inkább csak fogom a hasam. :földönfetrengősmiley:
Akkor rímeljen inkább. Fogom a hasam, hadd nőjön a fogam. Eszembe jutott, kár lett volna ott hagyni.
Ja és van engedélyem a net-hez mert megadta nekem a kódot meg nevet
áááá az nem szeretném mert már így is 2-helyen toldva van a net kábelem Na de most aztán megyek helo
Másnap meg a BSA jeletkezik be az MSN -en, hogy az ön gépével törték fel az Európai világbankot, és csak egy darab új 200Ft os maradt csak a kasszában. :hehe:
Jóéjt. annyira igértem hogy lefekszem, hogy az álom kiment a szememből, úgyhogy nem fekszem le.
Akkor én is megyek, a tündér még mindig itt van nállam. Nem hiába szőke, mert a foglaltomat húzta a falból és nem a fogam. Megyek és útbaigazítom, mielőtt nekiállna a fogasnak.
Jóéjt. Szevassz.
Idézet: „úgyhogy nem fekszem le” Állva, sőt, ülve is lehet ám aludni! :yes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |