Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezt úgy hívják, hogy rálövik a gumit. Így sem rossz, bár ezt hivatalosan sűrített levegős "ágyúval" szokták.
![]() ![]() ![]() ![]()
Na ja, meg hülyén is nézne ki, egy 6 bár-os kompresszorral, puffertartállyal a hátán.
![]()
Üdv mindenkinek. :kalap:
Jó reggel!
![]()
Ma kivételesen 11 órakor felkeltem.
![]() ![]()
Jóestét
![]()
Nem, nem ez volt a probléma.
Csak a fejemre feküdt és nehezen tudtam rajta keresztül levegőt venni. ![]() Kajája van bőven.
Ja kérem, a mai modern korban, ahol légáteresztő dzseki, páraáteresztő tetőfólia, meg fényáteresztő betonfal, meg hangáteresztő akármicsodák vannak, ideje lenne a macskuszt is lecserélni a korszerűbb, v2-es légáteresztőre. Nem gondolod? Haladni kell a korral!
![]()
Idézet: Ez a legnagyobb gondom. Még nem sikerült megtalálnom az Örök fiatalság forrását. „Haladni kell a korral!” ![]() Idézet: „ macskuszt is lecserélni a korszerűbb, v2-es légáteresztőre” Jó lessz ez még. Ez még analóg, és nem kér jelszót, de a szemei mint a vonalkódolvasó. ![]() ![]()
Holnap meg lessz egy 47kilométeres bicóutam. Iránykoordináták fájlban mellékelve ven.
![]() Félretéve a viccet, holnap jelentkezem a Brige$tone céghez. Jó fizetést igérnek, de szerintem ez csak csak csali. Mindegy az a lényeg, hogy felvegyenek. Hasonló mint a Nokia$ csak ez gumikkal foglakozik. Ha valaki közöttünk dolgozik ott, az privátban rámirhatna, hogy tudjam mire számíthatok. ![]() ![]()
Idézet: Holnaptól ott dolgozok „Cserébe meghívom két sörre.” ![]()
Tata, Tatabánya
![]() ![]() ![]()
Na dejó.
![]() ![]() Megbeszélhetjük majd később ![]()
Húúú!
![]()
Hűűha, jó messzire elvándorol
![]()
Hali!
Szerintem csak a két sör miatt mondta, hogy ott fog dolgozni... ![]()
Szerintem csak a sör miatt mondta, hogy holnaptól ott dolgozik
![]()
Értem, értem, mostmár. Egy kicsit szét vagyok szórva. fragmentálok
![]()
Micsoda csoda, vagy véletlen!
Két ember ugyan azon időpontban ugyan azt mondja ![]() ![]()
JJJ tényleg! Ez jó
![]()
Az azért van mert a HE, és az alkohol utáni vágy egyszerre fertőzte meg őket.
![]() Szebence: kérdezd meg Topit. A MySql táblába biztos bejegyezte másodperc pontosan. ![]()
"tit"? ez úgy hangzik mint valami duda
![]() Tít tít ![]()
Még alkohol utáni vágy, ez jó
![]()
Csak tippeltem. Akit két sőr ennyire meghajt, mint a PWM vezérlő a léptetőmotrot, az csak az lehet.
![]() Megyek vissza irogatni mert 3 nap késésben vagyok a maszekok miatt, és a HE függőségem miatt. ![]()
Na erről jut eszembe, veszem ki a sört a hűtőből...
Jó kis erdélyi Harghita sör. Két literes, és van még a spejzban 4 üveg. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |