Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   789 / 3610
(#) Action2K hozzászólása Nov 3, 2009 /

Jó estét!
Körül akartam nézni, hogy van-e este valami néznivaló, s mit találtam. Kicsit behalt a közvetítő vonal.

No signal.jpg

(#) wg_kezdo hozzászólása Nov 3, 2009 /

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem, kislányom hegedűlni tanul, de a zeneiskola nem tud neki 1/16-os hegedűt biztosítani és a mostani 1/8-assal nagyon nehezen megy neki. (nagyon szeret játszani rajta 4 évesen...).
Újonnan nagyon drágák (30.000 Ft körül) használtan viszont sehol nem találtam.
Vidéki lévén esély sincs arra, hogy a környéken valahol találjak.
Ha valaki tud segíteni privátban kérem keressen meg.
Köszönöm.
(#) bankimajki válasza mineral hozzászólására (») Nov 3, 2009 /

Én azért közben meghívnám azt a feladatkezelőt is (Amúgy én is szeretek ezzel a játékkal játszani)
(#) DuMatyi válasza mineral hozzászólására (») Nov 3, 2009 /

Mivel nem voltál az EHET-en,nem tudhatod, hoyg közel sem ilyen volt. Csak olyan ír ilyent:
Idézet:
„Remélem, hogy ez nem történne meg egy HE-s találkozón...”
, aki nem volt ott. Nézelődj kedvedre a Találkozó topik képei között, illetve tekintsd meg rockersrac által feltett videot is! Reméljük, eme "mulasztásodat" (mármint hogy nem voltál) jövőre pótolod.
(#) sound.man hozzászólása Nov 3, 2009 /

Már majdnem... Valaki végig játszotta már esetleg?

névtelen.JPG

(#) zenetom válasza sound.man hozzászólására (») Nov 3, 2009 /

Ez boszorkányság!
(#) mineral válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 3, 2009 /

Szia!

Édesapám születésnapja volt... De lélekben ott voltam veletek. Láttam a képeket, olvastam a történeteket. Jó kis találkozó volt. Ha jól emlékszem mindössze két hölgy volt a társaságban.

Én úgy értettem, hogy ha a találkozón ilyen csajokkal lennél körülvéve akkor azért csak leraknád a pákát. Nem??? Félbeszakítanád az alkatrész kiforrasztó versenyt ha így meglepnének a csajok. Nem hinném, hogy ellenőriznéd a páka hőfokát és forrasztgatnál tovább serényen... Én így értettem.
(#) sound.man válasza zenetom hozzászólására (») Nov 3, 2009 /

Kicsit félve mutatom meg Neked... Végén még bántani fogsz érte...

Ezért warn jár
Kérek egy modit adjon sound.man-nak warnt mert ez már nagyon nagy fokú függésre utal hogy kijátszotta ezt a lehetetlen "játékot" :yes:

Nem szép dolog irígykedni. :eplus2:

Ha sokáig offolunk, mind a ketten kapunk, de legalább te is kapsz
Bleee gonosz vagyook
(Ez az írásmód... nem ismerek magamra )
(#) Norberto válasza mineral hozzászólására (») Nov 3, 2009 /

Idézet:
„Félbeszakítanád az alkatrész kiforrasztó versenyt ha így meglepnének a csajok.”

Nem is rossz ötlet...
(#) Stadi válasza mineral hozzászólására (») Nov 3, 2009 /

Azért azt el kell ismerni, hogy nálunk nyaktól felfelé mindenképpen szebbek a lányok... :yes:

Az angolul tudóknak ajánlom olvasgatásra az eredeti oldalt, ahonnan a cikk származik. Sok érdekesség van rajta civil tálalásban a SZU-ról és a mai utódállamok mindennapjairól.
(#) fihu válasza sound.man hozzászólására (») Nov 3, 2009 /

Már nem tudom ki "ajánlotta" itt ezt a játékot, de szerintem, megvan a heti játékom
(#) sound.man válasza fihu hozzászólására (») Nov 3, 2009 /

Zenetom... Neki meg én ajánlottam. 3 napja játszok vele és csak most sikerült átvinni. Látszik nem nagyon szoktam játszani, de talán ennyi még belefér.

Szerencsés...

Ügyesség inkább.
(#) DuMatyi válasza mineral hozzászólására (») Nov 3, 2009 /

Attól függ melyik pákát. :hide:
(#) DuMatyi hozzászólása Nov 3, 2009 /

Nos. Valamit nem értek. Lev Tolsztoj orosz írót mindenki ismeri. Nomármost a Stoj szó az orosz állj! Akkor most tol vagy sztoj? Ha mozdonyvezető lenne biztos megbolondulna. Hé, Tolsztoj! Told meg a mozdonyt, aztán sztoj. :hehe:
(#) Georgee válasza mineral hozzászólására (») Nov 3, 2009 /

Erre nem mondok semmit, én ilyenkor már megnyomtam volna az ESCape gombot
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 4, 2009 /

Jó reggelt mindenkinek. :kalap:
(#) hapro hozzászólása Nov 4, 2009 /

Találtam egy érdekes oldalt a nod-ról.
Bővebben: Link
(#) Action2K válasza hapro hozzászólására (») Nov 4, 2009 /

Érdekes írás. Eddig sem használtam NOD-ot, ezután sem fogok így sem. De ez így van más ilyen vírusirtókkal is. Van hardveres tűzfalam, fut a Spybot oszt ennyi. A net előfizetéshez jár a VirusBuster, az rajta az asszony gépén aztán kész.
Egyáltalán nem meglepő, hogy a crack-ek tele vannak vírusokkal.
(#) Action2K hozzászólása Nov 4, 2009 /

Idézet:
„Itt van az ősz, itt van újra...”
s már fogtam is egy egeret.
(#) Georgee válasza Action2K hozzászólására (») Nov 4, 2009 /

Én minden nap fogok egeret
(#) Action2K válasza Georgee hozzászólására (») Nov 4, 2009 /

Jajj már De ez még bioorganizmusos volt, nem Soros, PS/2-es, USB-s kinetikus. Na ha már az USB-s egérnél tartunk, mutatok egy cuki USB-s egérkét, meg pár USB-s, hát, hogy is mondjam... izéket.
(#) Georgee válasza Action2K hozzászólására (») Nov 4, 2009 /

ha már USB USB-s kütyükUSB-s kütyük Egyszer már volt linkelve, de azóta bővült a választék . A következő oldal, hááát, már bevettem a fájdalom csillapítót. Nagyon fáj.
(#) SALáta válasza Georgee hozzászólására (») Nov 4, 2009 /

ÁÁ usb láncfűrész a kütyük között, azért az 5 V 500 mA usb port elég erős ha egy szobanövényt ki lehet vele vágni, ó minek is pocsékoltam eddig benzinre a pénzem. Veszek egy ilyet kimegyek egy netbookkal az erdőre a területemre és vágom a fát. Megmutatom az erdésznek is.
(#) valve hozzászólása Nov 4, 2009 /

Sziasztok.

Lenne egy olyan problémám, hogy az egyik kollegám megkért van neki egy youtube-s videója amelyet
ha minél több ember megnéz akkor az alapítványuk elnyer egy bizonyos támogatást egy alapítványtól.

Arra gondoltam, hogy kicsitt segíthetnénk neki azzal, hogy rákattintunk erre a linkre és megnézzük ezt a kis négy perces videót. Ez egy falunak a polgármesteri hivataljában levő informatika oktatásról szól és a pályázat is ehhez kapcsolódik, hogy minél több vidéken élő embernek legyen lehetősége számítógépet használni.

Előre is köszönöm a kattintgatók segítségét! És ime a video: Bővebben: Link

(ha lehet másra ne kattintgassatok) :hide:
(#) DuMatyi hozzászólása Nov 4, 2009 /

Gyorsan kapkodva írok. Aki tudj melyik filét kell cserélni, kérem szóljon. A gép meghatározhatatlan időközönként le az internetről generic host process for win32 hiba hibaüzenettel, a windows ezért vagy azért letiltotta az alkalmazást. Telepítő CD 2 hétig nem lesz a közelemben. Valami üdvözítő megoldást szeretnék kérni Tőletek!
Következő: »»   789 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem