Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
S@rt nem hallgatok csak rádiót ,de még azt se..
![]()
Nagyon jó lenne
![]() ![]()
Meg is van: Bővebben: Link
Legalább is én erre gondoltam! ![]() szerk.: Számomra a vicc az egészben ezzel a zenével kapcsolatosan: Szobámban szólt a zene, mi a konyhában ebédeltünk. Filózok egy zenén, persze ez volt. Jobban fülelek, akkor kezdték el játszani a rádióban! ![]()
Azért vigyázz, mibe kóstolsz bele. Sose lehet tudni.
![]()
tyű nagyon köszi!!! ezaz, elöbb kellet volna ide írnom
![]() ![]() ![]()
Remélem, nem inter-nyet lett nála...
Ez egy új fajta etilalkohollal működő hangszedő. Ha pedig belegondolunk akkor egyszerű a működési elv: minnél több a szilva annál hangosabb a PUUU...csak nem a végfokban..
![]() ![]()
Vannak ott előkóstolók, addig nem eszek belőle, amíg a férje le nem nyeli az első falatot, ez csupán elővigyázatosság!
![]() @#597760:Ampikémnél volt sajnos féléves netszünet. ![]()
Véletlen maradt ott.. vezettem és közben a híreket kerestem..
![]()
Akkor ez az új légmeghajtásos nadrágnak a zajemissziós képlete. Na ezután esküszöm a feleségem életére de többet nem iszom (kevesebbet se)..
![]() ![]() ![]()
Nem megbántás volt csak nálam a műhelyben is a kismacskámon kívűl más zajforrás nincs mert én szeretem a teljes csendet..
![]()
Észrevettétek? Van új fej:
![]()
A macsek meg fogadok, hogy a tejes csendet...
![]()
Erre olvastam egy "bölcsességet": nem az az erős ember aki megeszik egy tábla csokoládét egyszerre hanem aki azt felszeleteli. No ennyi a piáról..
![]() ![]() ![]()
Szerintem ez külső kép, mert jelen pillanatban nincs a szmájlik között...
szerk.: Én nem tudom, hogy lehet hozzáadni! :nemtudom:
Még szerencse, hogy a hajfestéket már feltalálták...
![]()
Öt liter egri bor után már nálam a szinskála elmegy a rózsaszin felé meg most itt van már mellettem az asszony is úgyhogy meggondolom mit gépelek..
![]() ![]() ![]()
Nem is mondod milyen volt a bor 597681h.sz.
Ez becsületes műhelymacska : tejet nem igazán lát mert attól lehet, hogy víziói volnának. A tej folyékony tehén . Hát én nem akarok se macseknek hasmarsot magamnak pedig főként nem. Nem jó ha amit előbb néztünk léglökéses gatyát ha a PUU bokáig ér..
![]()
Kérlék szépen! Úgy járt a szemem mint a reklámmacskának. Csak egy a gond nem birtam büffenteni bár ez már legyen az én problébám. A szine tökéletes csak a monitort hiába nyalogatom..
![]() ![]() ![]()
Szia!
Egyszer jártam így, ha jól emlékszem a gmail-on kell engedélyezned a beállítások közt a popp fülön, hogy a már letöltötteket is engedje. Azóta mentem a Thunderbird cuccait. Hali Peti
Jóreggelt mindenkinek!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |