Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Óra építése TIL306-os LED kijelzőkkel
Lapozás: OK   8 / 8
(#) kaqkk válasza jonasr75 hozzászólására (») Csü, 19:50 /

A 2. verzióval ne foglalkozz azt 3 digitre megépíteni legalább 30 ic tok ,annyit nem ér az egész .
(#) jonasr75 válasza kaqkk hozzászólására (») Csü, 20:21 /

Értem. Amúgy azt mondta a tulaj 40-50.000 Ft alkatrészárig mehetünk... Mondjuk tényleg brutálisan sok forrasztási pont lenne...
Az első verziónál mik lehetnek a hiányzó lábak? Ott eléggé elakadtam. Valaki azt írta, ebből ki lehet indulni. Lehet ehhez a kapcsoláshoz (2 verzióhoz) kellenek plusz alkatrészek?
A hozzászólás módosítva: Csü, 20:28
(#) kaqkk válasza jonasr75 hozzászólására (») Pé, 4:16 /

Úgy érzem ez neked nem fog menni , keress valakit a megtervezi neked . Nem kellenek a + kivezetések , adasz a bemenetre egy jelet és ameddig a jel jön a kijelző számol , a kimenetet rákötöd a következő digit bemenetére ennyi a történet . Tanulmányozd a 7490 adatlapját
A hozzászólás módosítva: Pé, 4:19
(#) kaqkk válasza jonasr75 hozzászólására (») Pé, 4:36 /

Olvasd át ezt Itt mindent leír a szerző amit tudnod kell
(#) user1914 válasza jonasr75 hozzászólására (») Pé, 7:23 /

Az óra perc és másodperc kijelzéshez valóban teljesen jó ez a kapcsolás. Ehhez csak egy jó időalapra van szükség.
Mi kerül ebbe 40-50 be? Az idő az biztos, de bármekkora kijelzőt rá lehet biggyeszteni. Pl 10 cm-eset is.
Üdv. M.
(#) lalca válasza jonasr75 hozzászólására (») Pé, 7:31 /

Nézd meg ezt: Bővebben: Link.
(#) otvenkilenc válasza jonasr75 hozzászólására (») Pé, 11:22 /

Vagy ez SN74143, SN74144 számláló, tároló, 7 szegmenses meghajtó.
A hozzászólás módosítva: Pé, 11:23

SN74143.pdf

Következő: »»   8 / 8
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem