Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » ORION DVD4200A akadozó lejátszás, miért?
Lapozás: OK   2 / 2
(#) CHZ válasza flaca1 hozzászólására (») Feb 25, 2012 /

Bontani is lehet(ne), de a kivezetéseket lehet, hogy át kell kötni, ami nem igazán probléma.
(#) flaca1 válasza CHZ hozzászólására (») Feb 27, 2012 /

Vettem boltban ujjat,de nem oké így sem.Állítólag
37.9 KHZ
kell hozzá de olyat nem tudtak ezért vettem 38-t.De nem megy lehet oka a 0.1KHZ?Vagy ennyi tűrés lehet benne.Lábkiosztás ugyan az.
(#) CHZ válasza flaca1 hozzászólására (») Feb 27, 2012 /

A kivezetésein mértél már?

Most igen,ugyan úgy megvan az 5.05V táp, üresjáratban távvezérelten pedig 3.48-3.51V!
(#) flaca1 válasza flaca1 hozzászólására (») Feb 27, 2012 /

üresjáratban 3.81V távvezérelten
(#) CHZ válasza flaca1 hozzászólására (») Feb 27, 2012 /

Ez elvileg még jó is lehet.
Távvezérlőben lévő rezonátort is érdemes lenne megnézned, 450-500Khz közötti érték szokott lenni, frekimérővel rámérve lehetne ellenőrizni. Leejtéskor sérülhet és teljesen más frekin megy..

olyanom sajnos nincs de egy univerzálissal is próbáltam mind a két orion dvd kódot kipróbáltam ami a kis hozzá adott füzetben van,de nem csinál semmit.
(#) Remci hozzászólása Jún 28, 2014 /

Sziasztok!

Adott egy ORION DVD4200A lejátszó, ami kb egy éve nem ment. Most bekapcsoltam, de olyan hibát produkál, hogy ha beteszek egy lemezt, akkor ki írja hogy "Load", hallom hogy próbálja beolvasni, de egy kis idő múlva azt írja ki hogy "Error". Viszont ilyenkor egy gombra sem reagál és a lemezt is úgy tudom kivenni, hogy leáramtalanítom és utána nyomom meg a kiadó gombot. Különben azt írja a kijelzőn hogy " Open", de nem csinál semmit, csak ismét kiírja hogy "Error". Púpos kondit nem találtam benne, a tápban is átmértem a kondikat, műszer szerint jók. Viszont tovább nem tudom mit kellene megnéznem. Volt már valakinek ilyen hibája?
(#) CHZ válasza Remci hozzászólására (») Jún 28, 2014 / 1

Szia!
Szerintem valamelyik motor beállt, nagyobb áramfelvétel miatt letilt és ezért nem reagál.
Kösd ki a lemezt forgató motort, pörgesd meg 9-10V-ról közben WD40 kenés mehet a csapágyakra. Vigyázz, hogy a fejre ne kerüljön a kenőanyagból, húzd távol a motortól és takard le.
(#) Remci válasza CHZ hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

Szia!

Ok, megpróbálom, meglátjuk mi lesz. De már csak holnap, ma egész nap tetőt ácsoltam, nem sok erőm van már hozzá
(#) Remci válasza CHZ hozzászólására (») Jún 29, 2014 /

Szia!

Igazad volt, a lemezforgató motor nem működik. Hiába adok rá tápot, nem forog. Cserélni kell, csak még azt nem tudom hol találok ilyet.
(#) CHZ válasza Remci hozzászólására (») Jún 29, 2014 /

Rossz DVD-ből bonthatsz, de előtte tisztítsd ki. Olyat keress amiről a tálcát nem kell levenni, mert magasságának beállítása körülményes lehet.
(#) Remci válasza CHZ hozzászólására (») Júl 1, 2014 /

Szia!

Sikerült bontanom egy motort, szintén Orionból, azt betettem a másik helyére és tökéletesen működik. Köszi a segítséget.
(#) CHZ válasza Remci hozzászólására (») Júl 1, 2014 /

Szia!
Nagyon szívesen, ügyes vagy!
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem