Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Pioneer CT-540 Hiba

Témaindító: gabriel80, idő: Máj 18, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   2 / 2
(#) Fery válasza Rony26 hozzászólására (») Jún 30, 2008 /

Sajnos már nem sok mindenre emlékszem, nagyon régen javitottam már kazettás deck-et, nagyon kikoptak a köztudatból. / Legalább 10 éve nem láttam ilyet belülről, sőt kivűlről is ritkán /
Érdemes még a felvétel - lejátszás kapcsolót jól megjáratva, egy kis WD-40-el befújni.
Ne csak a tápokat nézd át hanem a GND folytonosságát is.
Fery
(#) Rony26 válasza Fery hozzászólására (») Jún 30, 2008 /

Oké.Köszi!
Nekem is csak azért fontos a deck mert megvan az 540-es erősítője,tunerje,és az eq-ja is,nem használom a decket,de nem akarok megválni tőle.
(#) Rony26 válasza Fery hozzászólására (») Jún 30, 2008 /

Nem lettem okosabb a mérések után sem sajnos,elméletileg működnie kellene,a feszültség rendben van.
(#) sound.man válasza Rony26 hozzászólására (») Jún 30, 2008 /

Rajzát ide feltöltöttem mert nagyobb volt mint 2MB. Hátha így könyebben megtalálod a hiba okát.
(#) Rony26 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 30, 2008 /

A kapcsolót nem találtam.Két kapcsoló van a mechanikán,amelyik azért felel hogy ne lehessen rámásolni,vagy beletörölni bizonyos szalagokba,a másik pedig hogy nyitott kazettafészeknél ne legyen elinditható a "play" funkció,ezek jól működnek.Más a mechanikán nincsen.Azért köszönöm az eddigi segítségeket,és várom továbbra is az ötleteket,mert én már kifogytam.
(#) Kari55 hozzászólása Szept 20, 2011 /

Sziasztok Mesterek!
Hozzá jutottam egy PIONEER SA-540es erősítőhöz és a jobb oldal nem működik sem az A sem a B, csak nagyon halkan (gondolom, csak ami áthallatszik a másik oldalról)
Az IC-ken (SA-540 ic.JPG )mindkét csatornán egyforma feszültség értékeket mértem.

Hol és mit kellene megmérnem, hogy kiderüljön a hiba oka?
Előre is köszönöm!

Remélem nem halt még meg ez a topic!
(#) szlaci2123 válasza Kari55 hozzászólására (») Nov 22, 2012 /

Én is most jutottam hozzá egy SA 540-es matuzsálemhez,merthogy kedvet kaptam a bakelitek gyűjtéséhez,és van egy pio lemezjátszóm.Csak egy kis gondom van vele,nem szól a bal csatornája,ha esetleg tudnál hozzá egy kapcsolási rajzot,tudnék segíteni a javitásban.

Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem