Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Szervusztok.
Segítséget kérnék. Az alább látható hibát kapom amikor nyomtatni szeretnék Sprint-Layout 6-ban. W7-64 bit rendszerem van.Minden mást tudok nyomtatni. Amit a neten találtam tippeket már megtettem de nem változott semmi.Mi lehetne a megoldás?
Szia, nézd meg esetleg ezt: Bővebben: Link, igaz nem SL6-ról van szó, de hátha segít
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne a hozzá értőkhöz, hogy lehet-e a SL-ben összemásolni 2 illetve több megtervezett nyákot? Ha lehet, hogyan?
Én úgy szoktam hogy alkatészként elmentem az egyik részletet, és alkatrészként beimportálom egyesével ahány részlet van.
Szia!
Én úgy szoktam, hogy a kész terveket elmentem makróba egy kész nevű könyvtárba, és utána jobb oldalt az alkatrészek között ott lesz a kész rajz és azokat már lehet egymás mellé, mint ha csak alkatrész lenne.
Board / Input boards from file. Ezután új panelek jönnek létre, választani alul a fülekkel lehet. A behozott panel területét bekeretezni és ^C, átmenni a összemontírozottra és ^V. A már felhasznált panelek törölhetők: a fül kiválasztása után a fülön jobb klik és Delete board.
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2014
Simán a másolás/beillesztésnek is működni kell, nálam működik az ötösben. Tehát nyitsz egy másik munkalapot, és az előzőről kimásolt részt beilleszted ide.
Nem tudom mit értesz "másik munkalap" alatt, de a módszered nem működik.
Én értem és használom is. A Board1 tabulátorfülre jobb klikkel előhívható a submenü.
De hisz ezt Te is tudod! Innentől már copy-paste, vagy duplicate módszerrel egy lapra gyűjthetők a paneltervek. A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2014
Én is a "sima" másol - beilleszt (ctr-c - ctr-v) módszert használom és működik. Viszont... Első körben ctr-a (mindent kijelöl) szükséges. Akár új munkalap, akár új panel esetén is működik.
Név nélkül, mindenkinek!
Kár ezen vitázni. Most már több gépen, különböző verziókat is kipróbáltam, és egyik esetben sem lehet komplett panelterveket egymás mellé másolni CTRL+C és CTRL+V módszerrel. Az "egy programon belüli" board-ok közti mozgás (mozgatás) egészen más kérdés, egyáltalán nem erről volt szó.
Ha egy programon belül új boardot nyitsz és oda Board> Import board from file alatt behívsz egy régi paneltervet, akkor ott megteheted hogy Copy/paste lehetőséggel a boardok közt váltogatva összerakj egy új deszkára egy régi és egy mégrégebbi .lay-t.
Vagy nem ez volt a feladat? Most kipróbáltam, működik. Ezentúl nem makróként mentem az áramkör részletet, amit máshol is fel akarok használni.
Sziasztok!
Használjátok az extra funkcióknál lévő Text-IO Export elements, illetve Text-IO Import elements funkciókat. Itt vagy az egész paneltervet, vagy csak egy kijelölt részét lehet .txt formátumban kiexportálni, illetve tetszőlegesen beimportálni egy új munkalapra vagy paneltervbe. Akár egy másodikként is megnyitott program példányba. Szerintem ezeket a funkciókat pont erre találták ki.
Urak!
Félelmetes, hogy elbeszéltek egymás mellett! Ugyan arról beszéltek, de mégsem. Ráadásul olyan érzésem van, hogy mindenki érti mit akar a másik, de jól esik a vita. A sima másol, beilleszt csak egyik munkalapról a másikra működik egy megnyitott .lay-on belül. Tehát ha két .lay-t akarsz egyesíteni akkor először be kell importálni, ahogy Hp41C is írta. A "sima" másol beilleszt olyan módon nem működik, mint pl a word-ben, hogy egyiket megnyitom, kijelölöm, másolom, megnyitom a másikat és abba beillesztem.
Sziasztok!
Olyan problémám lenne Sprint Layout 6.0 verziójával, hogy mikor akarok valamit kitenni a tervezői felületre (board), akkor mindig elfehéredik. De ha jól rázoommolok, akkor meg jól működik. A neten már keresgéltem, hogy mi lehet a hiba, de sehol se találtam rá megoldást. Esetleg más is találkozott már ilyen hibával? Vagy csak engem szívat a program?
Ha jól látom a képen, ez egy régi verzió.
Mindenképpen frissíteni kell!
Fiúk!
Nem szoktam kuncsorogni, de technikai problémák miatt, nem tudna valaki megszánni egy ilyen makróval? Bővebben: Link Előre is köszi! A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2014
Sziasztok! Nincs valakinek véletlenül csövekhez makrója? Előre is köszönöm!
Szia, csak ezek vannak nekem.
Kibővítettem az enyémekkel.
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek!!!! Skål!
A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2014
Rendben, köszönöm!
Ezt hogy tudom megcsinálni hogy egyes alkatrészek egyes lábait teliföldre rakni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |