Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   365 / 1152
(#) laszlokunstar válasza Ge Lee hozzászólására (») Feb 8, 2013 /

Így van, pontosabban Aida64-nek hívják most. Bővebben: Link
(#) Ge Lee válasza laszlokunstar hozzászólására (») Feb 8, 2013 /

Tudom, épp azt írtam néhány hsz-el ezelőtt. A 2.80-ashoz is van már serial a neten (hogy hol azt nyilván nem írhatom ide), és akkor működik az összes funkció, tesztek, stb.
(#) laszlokunstar válasza Ge Lee hozzászólására (») Feb 8, 2013 /

Most látom, tényleg, az utolsó 1-2 hozzászólást néztem csak! Elég régóta használom jó program.
A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2013
(#) vladcepes válasza Ge Lee hozzászólására (») Feb 8, 2013 /

Okés köszi ez egyértelmű. , Eljutottam odáig hogy teljesen kész a gép miden telepítve rá,már csak a kamera hiányzott (ami ugyan ezen a gépen működött rendesen) azt is telepítem majd újraindít és elszállt minden :fent baloldalt egy kis vonal villogott és ennyi,még a csökkentett módot se tudtam elővarázsolni. Na szerintetek? ez mi a búbánat?
(#) enree válasza Mengyán hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Szia!
Kicsit elhavaztam
Szóval, ha még emlékszel a dologra, a pontos típus;
FCC ID: Q87-WMB54G
IC: 3839A-WMB54G
(#) Mengyán válasza enree hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Ööööööö.... mi is volt?
(#) enree válasza Mengyán hozzászólására (») Feb 9, 2013 /

Ez volt Azt mondtad, ha megvan a pontos típus, térjünk vissza rá.
A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2013
(#) Norberto válasza enree hozzászólására (») Feb 10, 2013 /

Hello!

Ezen driver-eket próbáltad már?

Bővebben: Link
(#) Mengyán válasza enree hozzászólására (») Feb 10, 2013 /

Igen, már emlékszem. Bocs, tegnap túl fáradt voltam. De úgy látom, jó eséllyel megvannak a driverek hozzá.
(#) pika75 hozzászólása Feb 10, 2013 /

Sziasztok, van egy kis problemam. Tegnap lattam, hogy a fiam gepen eltuntek az ikonok a desktop-rol. A gep amugy mukodik, most is errol a geprol irok. A konfig: Asus P5LD2VM alaplap, Pentium D925 proci, 2Gb memoria, win xp. Hogyan "varazsolhatnam" vissza az ikonokat a desktop-ra? Probaltam mar, hogy pl a My Computer-t kihuzom a menubol a desktop-ra, de nem akarja csinalni. A tanacsokat elore is koszonom.
(#) vladcepes válasza pika75 hozzászólására (») Feb 10, 2013 /

Én egy ilyet olvastam: Ctrl+Alt+Del , (Feladatkezelő) -> Fájl> Új Feladat -> Asztal>Ok nem próbáltam csak olvastam. Üdv.
(#) bbb válasza pika75 hozzászólására (») Feb 10, 2013 /

Az asztalon jobklikk -> nézet -> asztali elemek megjelenítése
(#) pika75 hozzászólása Feb 10, 2013 /

Koszi mindenkinek, meglett, visszajottek az ikonok.
(#) vladcepes hozzászólása Feb 10, 2013 /

Sziasztok! A speedfan ezt mutatja a gépemről. Egyszer szétkaptam a laptopot,kipucoltam(volt is benne dzsuva rendesen) újra pasztáztam,vettem laptop hűtőt(3 venti alatta) és a kép ezt mutatja, 60 C° on kapcsol be a venti majd leviszi 48-ig 50 alatt lesz a zöld nyilacska majd 48-tól kezdi ugye elölről. A kérdésem az hogy ez így jó? Vagy lehet még valamivel rásegíteni ha kell? Üdv.

speedfan.JPG

(#) _ampervadasz_ hozzászólása Feb 11, 2013 /

Sziasztok.

Van egy USB/FireWire IDE P ATA HDD tárolóm, amit nem tudok installálni a rendszerre.

A vezérlő típusa: PL-3507 Nem tudom, hogy az XP alapból támogatja e, mert ebből a példányból majdnem minden fölösleges illesztőprogram kivan szórva.
Ha támogatja, akkor azt egy eredeti XP telepítőlemezről kilehet bontani?

Köszönöm a segítséget.
A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2013
(#) fehsa hozzászólása Feb 11, 2013 /

Hello! Tudnátok nekem segíteni h az miért van h elindul a gép és és nem az egér jobb klikkel müködö vezérlések pl: másolás áttkerüla bal oldali klikkre és az asztalon a tálca se akar működni. Az úraindítás se használ:S de viszotn egy idő után megjavul és minden működik mintha semmi se történne de gondol egyet és kezdi előlről:S
(#) antikzsolt válasza vladcepes hozzászólására (») Feb 12, 2013 /

Szia.

Amit tudok tanácsolni hogy a beállitás alatt ved ki a pipát. Hagy a bioszra a vezérlést.
Jelenleg a speedfan vezérel és a beállitáson belül tudod behangolni hogy mikor mekkora sebeségel forogjon a venti. Jófajta grafikonal tudod behangolni ha van hozzá kedves és bátorságod.
(#) Jacint81 hozzászólása Feb 12, 2013 /

Szevasztok! nem mukodik a webbkamera az ujonnan vasarolt netbookomon. vajon mi lehet a problema? kell hozza valami program talan? legyetek szivesek segitsetek! ubuntu 12.04 es operacios rendszer fut rajta. a tipus pedig Asus X101CH.
(#) enree válasza Norberto hozzászólására (») Feb 13, 2013 /

Szia! Köszönöm, ezt már megtaláltam, de kamu, driver detective-t tartalmaz a rar, azt meg köszi, de nem kérek Egyébként, időközben megoldottam. Köszönöm Neked is Mengyán.
(#) sardi_hunor hozzászólása Feb 15, 2013 /

Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne, hogy milyen program kell ahhoz,hogy játék közben a kép felső sarkában mutassa nekem az FPS szamot. ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan kell azt elérni, hogy lássam az aktuális FPS számit játék közben, az nagyon jó lenne. Köszönöm előre is.
(#) mateakos válasza sardi_hunor hozzászólására (») Feb 15, 2013 /

Szia!

Egyes játékok ezt eleve tudják, pl. a Half Life 2 source engine-je a cl_showfps 1 parancs után mutatja, de van erre külön program is, ami szinte minden esetben működik, Pl.: fraps.
A hozzászólás módosítva: Feb 15, 2013
(#) sean hozzászólása Feb 16, 2013 /

Sziasztok! Van egy asztali gép, aminek az a gondja hogy kikapcsolás után jó ideig nem kapcsol be, nem reagál a bekapcsoló gombra, mintha be sem lenne dugva a gép. A gomb működik, próbáltam másik táppal, tápkábellel is de semmi változás. Alaplap: Biostar p4vtb, windows xp van a gépen.
Üdv!
(#) laszlokunstar válasza sean hozzászólására (») Feb 16, 2013 /

Esetleg kiszáradt kondenzátorok a processzor környékén? Nézted?
(#) sean válasza laszlokunstar hozzászólására (») Feb 16, 2013 /

Púpos kondit sehol nem látni. A hálózati kártya is villog de a gép csak akkor kapcsol be, ha kihúzom a tápcsatlakozót és visszadugom. Ha a tápon a kapcsolót kapcsolgatom az nem segít (egyik táppal se).
(#) vladcepes válasza antikzsolt hozzászólására (») Feb 16, 2013 /

Szia! A pipát amit ki kell venni,azt gondolom az az ami a képen amit belinkeltem a Beállítások alatt "Automatikus ventillátor sebesség"-re gondoltál? Kivettem.
A másik:"a beállitáson belül tudod behangolni hogy mikor mekkora sebeségel forogjon a ventilátor" azt gondolom az főmenüben az "Órajelfrekvenciánál" Alaplapot kell választani majd további beállításokat utána? Üdv.
(#) vladcepes hozzászólása Feb 16, 2013 /

Sziasztok! A két videó-kártya közül melyik a jobbik? Tudom mindkettő régi de melyik a jobb? NVidia GeForce FX5200 vagy Radeon 9250 ? A válaszokat előre is köszönöm. Üdv.
(#) _vl_ válasza vladcepes hozzászólására (») Feb 16, 2013 /

Ennyi év után az, amelyiken nincs ventillátor. Azon ugyanis a nemlétező ventillátor nem tud elromlani...
(#) vladcepes válasza _vl_ hozzászólására (») Feb 16, 2013 /

Most ezt így azért annyira nem vágom,mert egyiken sincs ventilátor Csak hogy ha mindkettő a kezedben lenne melyiket érdemesebb használni? Vagyis melyik jobb? Mindkettő 128Mb-s azt látom.
(#) belfi2 válasza vladcepes hozzászólására (») Feb 16, 2013 /

Szia!
A Radeon nem támogatja a Dx 9-et csak 8.1-et. Az FX igen
(#) vladcepes válasza belfi2 hozzászólására (») Feb 16, 2013 /

Okés köszönöm.
Következő: »»   365 / 1152
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem