Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   1152 / 1152
(#) Skori válasza Skori hozzászólására (») Sze, 14:27 /

Rádugtam a TV-t monitor helyett. Az megy 4k-ban, tehát kimondottan a monitoromat (vagy a 2560x1140 felbontást) nem szereti (pedig elvileg tudnia kellene).
(#) pipi válasza Skori hozzászólására (») Sze, 14:31 /

Monitor és a tv milyen csatin van meghajtva?
(#) img válasza Skori hozzászólására (») Sze, 14:35 /

Szia!

DVI-n keresztül csak 1920x1200 max. felbontást ad ki.
(#) Skori válasza pipi hozzászólására (») Sze, 15:01 /

DP kimenetek vannak - erről van meghajtva a TV DP-HDMI kábellel, monitor esetében DP-HDMI adapter - HDMI kábel. De az intel driver nélkül (M$ VGA driver) működött a monitor 2560x1440 felbontásban, csak a driver telepítése után nem. Viszont a Tv-re dugva ment a 4k felbontás akkor is. Valószínűleg valami driver bug - vagy én nem értek hozzá..
Először win7-et raktam fel, de beleütköztem, hogy nem megy az intel vga driver. Aztán találtam egy asus féle moddolt drivert amivel ment de ott is csak fullHDben. Arra gondoltam, hogy azért mert nem támogatott a proc. win7 alatt. Ezért lett win10 felrakva (meg arra alapból van licenc a biosban), elvileg lehetne akár win11 is, de mivel a driver ugyanaz mint a win10-re, tartok tőle hogy nem lennék előrébb.
A hozzászólás módosítva: Sze, 15:01
(#) Ragathol válasza img hozzászólására (») Sze, 15:03 /

DVI-D -n megy 2560x1600 max is, persze a videókártyának, a kábelnek, és a monitornak is támogatni kell.
(#) img válasza Ragathol hozzászólására (») Sze, 18:40 /

Igaz, valahogy elnéztem a 3 monitoros setup-ban.
(#) Gombszem válasza Suba53 hozzászólására (») Sze, 19:02 /

Idézet:
Nemrég olvastam, hogy a Microsoft engedélyezi régebbi gépekre is a WIN11 telepítését,

Ez egy félreértett blog bejegyzésből lett kamu hír. Nem lesz ilyen.
Az más kérdés, hogy az MS miért ilyen fafejű. Nyilván üzleti érdek.
(#) Suba53 válasza Gombszem hozzászólására (») Pé, 9:06 /

A legfrissebb bukta meg az, hogy ha valaki úgy telepíti a WIN11-et, hogy a mediacreationtool által készített telepítő készletbe integrálja az azóta megjelent újabb frissítéseket, akkor egy nemrég kiadott frissítés után nem tud fogadni újabbakat. A teljes újra telepítést javasolják a normál módon, vagyis hogy a telepítés után fogadja az azóta megjelent frissítéseket.

Futottatok bele ebbe a szituba?
(#) Ragathol válasza Gombszem hozzászólására (») Pé, 19:00 /

Van egy win 11 verzió ami telepithető régebbi gépekre is.
Bővebben: Link
(#) xxxyyy válasza Suba53 hozzászólására (») Pé, 19:54 /

Az általad leírt hibát az MS itt publikálta, és csak a Microsoft karácsonyi ajándékának hívom:
Microsoft
Szerintem a mediacreationtool által készített telepítő némi késéssel tartalmazza az újabb biztonsági frissítéseket is, így az általa készített telepítő médiák is alapból érintettek lehetnek a problémában.
A hozzászólás módosítva: Pé, 19:55
(#) Doky586 válasza Ragathol hozzászólására (») Pé, 20:49 /

A lopott kocsi mindig jobban gurul.
Következő: »»   1152 / 1152
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem