Fórum témák
» Több friss téma |
Ez érdekes, ilyennel nem találkoztam még, hogy a CSM engedélyezése a dGPU-hoz kötött.
Csak akkor látja az MBR partíció sémájú meghajtókat ha a CSM be van kapcsolva, ahhoz pedig a secure boot-nak ki kell lennie kapcsolva. Youtube Video DownloaderFirefoxon használtam néha az Easy Youtube Video Downloader Express PRO kiegészítőt, de mostanában csak 360p felbontásban lehetne vele menteni a videókat. Elérhető jelen pillanatban olyan kiegészítő firefoxra, ami le tud tölteni (akár FHD) youtube videókat, és ténylegesen valóban működik? Firefox 115.18.0esr (64 bites) verziót használok (Win7 alatt)
Nem Firefox kiegészítő de jól működik w7-en is mindenféle oldallal: JDownloader2
Köszönöm, ki fogom próbálni!
Én az "Easy YouTube Video Downloader" beépülőt használom (zöld mappa-szerű ikonja van az eszköztáron), bár július óta nem töltöttem le semmit se, akkor még működött.
Működik, köszi mégegyszer.
Telepítettem, de elvesztem a részletekben. Ezzel hogy lehet letölteni egy sima reels videót?
Nekem korábban működött a y2mate.bet online letöltő, de mostanában egyfolytában Wrong Service hibával leáll. Valami hasonlóan egyszerű downloadert keresek, ahol csak megadom a linket, és letölti egy adott mappába, minden faxni nélkül.
A 4k video downloadert szoktam használni, egyszerű mint a faék, letöltésnél felajánl 3 vagy 4 minőségi lehetőséget de az sem mindenható, vannak olyan oldalak és videók amiket nem tud letölteni, én nem csak a jutubhoz szoktam használni.
Sima youtube linket belemásoltam és szépen letöltötte.
Első letöltéskor felajánlja, hogy letölt egy ffmpeg-et is, az audio és video letöltés egyesítéséhez, ezt érdemes engedni neki. Ha adsz egy video linket, szívesen megpróbálom, hogy le tudja-e tölteni Kipróbáltam a windows-os verziót, de az oprendszer független java fájlt is kipróbáltam és azt is sikerült működésre bírni. A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2024
y2mate.com ? Nekem pár napja ez működött.
Pont pár napja nem működik.
Pedig vannak videok, amiket mentene az ember, mert félő, hogy nem sokáig matad a YT-n. De a majkimester által ajánlott (bar picit lassú) működik.
Nekem ez bevált, egyszerű:
Facebook Reels Downloader https://fdownloader.net/en/facebook-reels-downloader ********* De ha már letöltő: Instagram Videos, Photo Downloader https://savethevideo.app/en
Kipróbáltam más weblapon is működik, pl. xhamster karácsonyi video teszt :
Video: 4k 3840x2160 Figyelem: felnőtt tartalom, akinek nem való, az ne kattintson. Ez csak egy teszt volt, nemsokára törlöm a linket a szerverről. A tiltott tartalmú link törölve! A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2024
Moderátor által szerkesztve
Köszönöm a sok ötletet. A Y2mate dolgok nem működnek.
Ronin linkje működik, Gombszem reels downloadere is. A JDownloaderrel nem boldogulok. Windowsos logikával nem tudom megfejteni. A letöltés ablakba nem tudok másolni linkeket. A linkgyűjtő ablakba megjelennek linkek, de hogy aztán ott mit kéne csinálni, nem értem. Normális leírás meg nem nagyon van a súgójában, illetve mindenféle regisztrációs oldalakra visz. A 4k Video downloader jó lenne, de aktiváláshoz, meg licenchez köti a korlátlan használatot.
A JDovnloader kezd életjeleket mutatni. A beállított letöltési mappába letöltött dolgokat, de a letöltött MP4 videót nem tudja megnyitni a POTPlayer, aminek eddig semmi nem okozott gondot.
Ha ugyanazt letöltöm a REELS downloaderrel, simán lejátssza. Nem igazán értem.
Engedted, hogy letöltse/feltegye az ffmpeg-et?
Köszönöm megoldódott a probléma.A tápegység csere és a bios beállitás segitett.S1 röl S3 ra állitottam,és azóta úgy müködik nagyjából ahogy kell
A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2024
Nem kérte.
Azt lehet utólag is gondolom. Illetve remélem. A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2024
youtube-dl errorÜdv, egy kis fejtörő így estére...Találtam a youtube-dl -hez egy GUI-t és azzal próbálkozom. Az működik is, de a youtube-dl -nek valami baja van. Ott kezdődött, hogy hiányzik neki az MSCore100.dll szóval telepítettem a Visual C++ runtime -ot, ez megoldotta. Aztán hiányolta az api-ms-win-core-path-l1-1-0.dll fájlt. Letöltöttem netről, betettem a System32 mappába, és úgy tűnik, hogy már ez is jó. Viszont mikor indulna a letöltés, nem tudja betölteni a python310.dll -t úgy néz ki. Ez már kész agyrém. Most komolyan még phytont is telepíteni kell ennek a hulladéknak? Idézet: „Beginning download, this box will output progress Using yt-dlp as the download provider. yt-dlp has been found and set Generating output directory structure The output was generated and will be used The quality and format has been set Arguments have been generated Arguments have been generated and are readonly in the textbox Creating download thread Created download thread, starting... Error: [PYI-9252:ERROR] Failed to load Python DLL 'C:\Windows\Temp\_MEI87122\python310.dll'. Error: LoadLibrary: <FormatMessageW failed.> An error occured THIS IS A YOUTUBE-DL ERROR, NOT A ERROR WITH THIS PROGRAM!” Egyébként Win7 64 bit. A python310.dll fájlt is levadásztam, betettem a program mappába is, meg a System32 mappába is, de ezt már nem eszi meg, még mindig hiányolja. Mondjuk azt se értem, a Temp mappában a _MEI87122 mappát honnan veszi, mivel nincs ilyen mappa benne. A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2024
Azt nem értem, hogy miért cifrázod evvel a youtube-dl -el a letöltést, amikor van sok kész program ugyanerre. Ahogy elnézem, ez profiknak való, sok kapcsolódó feltétellel.
Egyetértek az előttem szólóval. Majkimester által ajánlott Jdownloader2 kifogástalanul, és stabilan működik, és a letöltés is egész gyors. Ráadásul ingyenes, nem tapasztaltam beépített korlátozást sem. Próbáld ki, és ha tetszik akkor használd...
Frissen telepített Win11 23H2-t frissítettem tegnap 24H2-re. "Természetesen" nem támogatott laptopon, így végre láthattam, hogy mégis hogyan megy a kiadások közti váltás ilyen esetben. A szóban forgó Sony vaio 8.1-es windowst kapott a gyárban, s mert annak megszűnt a támogatása 2023-ban, ezért a sony úgy döntött, hogy minden hozzá kapcsolódó letöltést letöröl a honlapjáról - csak azért, hogy jó legyen, hiszen minek is támogatna egy tíz éves gépet akár csak azzal, hogy fent hagyja az illesztőprogramjait!? Enni nem kér, persze a helyet foglalja, szóval letörölték. Pár eszköz volt csak, amit a win11 nem tudott automatikusan telepíteni, ezeket szerencsére a HWID alapján sikerült megfejteni és a dedikált Nvidia GT740M videokártyán kívül (ez ugye az nvidia honlapján volt) mindet megtalálni a microsoft update katalógusban. Mivel ezek nem win11-re készültek, ezért nem is találja meg őket a frissítés keresésével a rendszer, kézzel kell telepítgetni mindet.
De a lényeg, ami miatt billentyűt ragadtam és most megválaszolom az augusztusi kérdést... A 23H2-re nem ment fel automatikusan a 24H2, azt nem is hajlandó a windows update megtalálni, mert ugye nem támogatott rendszer. Kézzel pendrájvról felrakni pedig nem is volt olyan egyértelmű, mivel a telepítő elszállt minden alkalommal 0x80888002 - 0x40008 hibával. Keresgélésre találtam, hogy ezt a recovery partíció okozhatja, ezért az addig 768mega körüli partíciót felbővítettem még 500megával. Ez nem volt megoldás. A TPM hiányának kikerülésére alkalmazott módszerek közül a
Na de lássuk miért is mászhatott fel az eredetileg 22H2-vel telepített gépem 23H2-re? Ez a dolog a céges gépemmel történt, ami WSUS-ból kapja a frissítéseket. A WSUS detectoid viszont el van szúrva (szerintem direkt), s amikor a kiadások bekerülnek WSUS-ba, akkor nem figyeli normálisan, hogy milyen gépre mehet ki és mire nem. A benti gépem tesztgép is egyben, azon is tesztelem a legújabb frissítések hatását, s mint ilyen, megkapta azonnal a 23H2 kiadásra szóló frissítést is, rá is ment rendesen. Érdekes, hogy simán kiajánlja a WSUS olyan gépekre is a Win11-et, ahol be van állítva, hogy Win10 22H2 maradjon, meg persze a proci is a nem támogatott listán van... Aztán persze a gép meg majd dobja az üzenetet, hogy helló, nem vagyok támogatva, de raknám magamra, szóval hiba van (még tesztelni fogom, hogy egy ilyen gép megkapja a registry kulcsokat, amik az ellenőrzést kerülik ki, s akkor mit szól hozzá). Na de mégis mivel riogatnak, miért ne rakjuk fel a 11-et nem támogatott gépekre? 1) elveszik a gép garanciája - milyen garanciája veszik el egy 8+ éves számítógépnek??? 2) nem kapsz támogatást a windows rendszeredhez - mégis milyen támogatást kapsz most? Hivatalos támogatást nem nyújtanak az otthoni - kisvállalati felhasználóknak, csak közösségi támogatás van, ami meg ér amennyit ér... 3) nem kapod meg az új kiadást windows update-en keresztül - hajjaj, na akkor telepítem kézzel , ahogy most is 4) riogatnak, hogy némely funkciók lassabbak lesznek TPM2.0 nélkül - még nem vettem észre, lehet, hogy én nem használom ezeket a funkciókat, viszont jóval stabilabb, mint a 10-es volt
A youtube-dl-t már nem fejlesztik, 2021-es az utolsó kiadás, de a programod is ennek egy fork-ját a yt-dlp-t használná. Ez friss, az utolsó kiadás 2024.12.23. viszont a github-on írják, hogy Win8+ kell neki. Win7 ezek szerint nem támogatott már.
A yt-dlp 2024.11.04 kiadásnál kiderül miért: Idézet: „The minimum required Python version has been raised to 3.9 Python 3.8 reached its end-of-life on 2024.10.07, and yt-dlp has now removed support for it. As an unfortunate side effect, the official yt-dlp.exe and yt-dlp_x86.exe binaries are no longer supported on Windows 7.” A yt-dlp 2024.10.22 el is indul Win7-en semmi plusz dll nélkül, de nem lesz már frissítés. A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2024
Úgy rémlett, hogy valaki mondta itt, hogy elvileg "mindent visz". Azért akartam kipróbálni.
Azt is kipróbáltam, azzal egyet értek, hogy általában működik, kivéve amikor nem.
Nálam kb 10 -ből 2-4 videónál nem talál letölthető fájlt, így buta.
A plugin confignál beállíthatod, hogy milyen formátumokat és felbontást válasszon. Ha nagyon leszűkíted, akkor esetleg nem talál, ezért nem sikerűl, de én régòta használom és ha valami nem ment, akkor frissítés után újra működött. Esetleg tegyél be ide olyan linket, ami nem megy.
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2024
A 23H2 hogy települt? Manipulált telepítővel? Vagy klónozott rendszerrel?
Nekem is működik két "alkalmatlan" gép, amikbe alkalmas gépen telepített 24H2 win11 rendszer diszket raktam, és kifogástalanul mennek, nincs vízjel, frissítések is mennek szépen. Kíváncsi lennék, hogy ebben az esetben is megakadt volna a frissítés 24H2-re, ha 23H2 lett volna hasonló módon berakva a gépekbe? ( Jövőre majd kiderül a következő 25H2 kiadáskor? ) Nemrég olvastam, hogy a Microsoft engedélyezi régebbi gépekre is a WIN11 telepítését, de el kell fogadni egy korlátozást, meg vízjelet rak az asztalra, és nem frissül. Nálam egyelőre semmi ilyesmi nem jelentkezett. Csak annyit mutat, hogy nem talál TPM2 modult, de úgy tűnik ez nincs összekötve a korlátozásokkal.
A telepítő nem volt manipulálva, telepítéskor a labconfig és azon belül a bypasstpmcheck kellett neki. Az új vízjelezést én is olvastam valahol, de nem értem mire jó ez az egész baromság (majd jön hozzá trükk, ami kikapcsolja, mint anno a win7-nél az aláíratlan illesztőprogramokkal is volt). Ma frissítettem az asztali gépem 23H2-ről 24H2-re (ez win10 22H2-ről volt win11-re frissítve), s ennél nem jött elő a hiba egyáltalán, igaz van benne TPM1.2 modul.
WIN10 Intel HD630 driver problemaSziasztok. Adott egy PC amitől kezdek agyvérzést kapni...i5-7500T proci, feltettem rá a win10-t. A monitorom felbontása 2650x1440 szépen működik is, de... Miután telepítem az intel vga meghajtó programot, nem lehet 1920x1080-nál nagyobb felbontást beállítani. (enélkül meg ugye nincs hardveres gyorsítás) Van erre valami megoldás? Monitor driverét feltettem - semmi változás. Nem hiszem el hogy a win10 még mindíg itt tart. 4.gen procikkal Win7 alatt simán megy akár 4k felbontás is. Az intel control panelje meg egy rakás k@k@ gyakorlatilag reklámot jelenít meg, és bármi kattintok a windows rendszerbeállító paneljére dob át... Vagy a 7. gen. prociban rosszabb a beépített videokártya mint a 4. gen esetében? A hozzászólás módosítva: Sze, 14:17
|
Bejelentkezés
Hirdetés |