Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm a választ mindenkinek akkor egyenlőre marad így aztán majd meglátom.
Azt nem értem, hogy előtte 2db 1GB-os memóriánál miért ismerte fel a 2GB-ot?
Szia!
" magyarul.32 bit meg csak 4 Gb kezel beleértve a VGA memóriát is" Tehát van most egy 32bit Vista a gépen. Ez most csak 4Gbnyi memóriát tud megcímezni.Volt benne 2x1 Gb + a VGA memória az legyen 1Gb.A kettő együtt 3Gb ami mesze van a 4Gb korláttól. Tettél bele 2x2 Gb-ot ami "felélte" a 4Gb címtartományt , így a VGA-nak nem jut cím, ezért levonja a fizikai memóriából (a 4 Gb-ból). az eredmény 4096-1024=3072
Így már értem köszi! Majd később veszek egy 64 bit-es win7-et. Csak elég drága most nem fér bele.
Üdv. Segítséget kérnék. nem tudok megszabadulni a Firefox indításakor bejövő alábbi képen lévőtől, nem tudom hogy került ide. Beállítva indításkor "origo" van, másik képen láthatóan, mégsem az indul. Köszönöm.
Ott néztem ez nincs. Alábbi kép a kiegészítőkről, gondolom egyik sem az. Kiterjesztések, szolgáltatásoknál sincs. Köszi.
A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2014
Kiterjesztéseknél mi van? Vagy jobb felül a keresőnél bal szélére katt, feljön a keresők listája, ott alul a keresőszolgáltatások kezelése, majd a nem kívánt keresőt távolítsd el.
Az utoljára telepített programok, kiegészítők között valaminek a "mellékhatása" lehet. Jobboldalt fenn van egy kis virág ikon, azt nézd meg.
Ne szenvedj a keresgéléssel. Ez egy reklámozó vírus.
Tedd fel az ADWclear nevű kis progit. Az lepucolja. Manuálisan lehetetlen, valahonnan mindig visszaírja magát.
Sok kéretlen alkalmazás átállítja a kezdőlapot. De nem böngészőn belül, hanem az asztalon lévő parancsikonhoz fűzi hozzá az oldalt. Chrome, Firefox, explorer ikonjára jobb egérgomb tulajdonságok, és a cél az adott böngésző futtatható fájljának neve legyen. A többi törölhető.
pl: "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" http://www.hobbielektronika.hu De ez pont nem jó példa A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2014
Ez megoldotta. Az ADWclear -t feltelepítettem, indítottam, és eltűnt ez a vírus. Firefox indításkor most már normálisan működik. És még sok mást is talált, törölt.
Avast vírusirtóm van, ezek szerint az sem mindenható. Köszönöm. Mindenkinek köszönöm a segítő hozzászólást, ez a vírusirtás egyszerű megoldás lett.
A SuperAntiSpyware szerintem jobb, és ingyenes. Csak nagyon figyelni kell a 3. féltől "mellékesen" feltelepítendő programok listájára, azok már kukacosak! Searchprotector, MyPcbackup, stb...
A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2014
Chipmunk1960
SuperAntiSpyware egy átverős valami, akárcsak az összes IoBit program. Mellesleg az AdwCleaner ingyenes. nagym6 Az AdwCleaner program spyware és adware eltávolító. Víruskeresésre nem alkalmas.
Látom, már megoldódott a probléma, de azért én is írok egy megoldást. a címsorba azt kell beírni, hogy about:config ott a browser.startup.homepage beállítást kell megkeresni. Nekem egy sasonló dolgot oldott meg, hiába volt átírva a beállításoknál, itt a másik volt beírva.
Pont azért ajánlottam, mert a legegyszerűbb megoldás. Egy ismerős gépét is ezzel mentettem meg az újratelepítéstől.
Sziasztok,
Nekifogtam webodalt készíteni.Egyből WordPress oldalat szerettem volna,mert azt mindenk szereti. A YouTube-on találtam videókat arrol,hogy hogyan lehetne WordPress-el weboldalat készíteni. Az XAMPP program segítségével eljutottam odáig,hogy elindul a weboldal,de csak azon a számítógépen indul el,amelyiken fut a weboldal. Aki tudja,hogy mi lehet a probléma,azt kérem,hogy írja le! A válaszokat előre is köszönöm!
Megoldodott a probléma!
A beállításoknál megtaláltam az URL megváltoztatását! További szép napot mindenkinek!
Nincs elírva az az adw clear véletlenül?
Nem adw cleaner?
Jaj, de igen. ADW Cleaner. Szóval ha valakinek hasonlóproblémája van így keresse...
Sziasztok! Egyik ismerösömnek van egy HP notbukja ilyen kicsavarható képernyő és akkor érintő képernyőként használható. Windows Vista van rajta Gyári (tele van már vele a hócipője), .
A kaérdés az lenne hogy ha Win7-et akarna rárakni akkor kimondottan van ilyen fajta oprendszer (mármint más mint a szokásos)? Lehet láma kérdés de muszály. Mert azt mondták neki hogy ha lefrissíti (természetesen hivatalosan) Win 7 -re nem biztos hogy fog működni. Na erre szeretnék választ kapni,előre is köszönöm! Üdv!
Nincs külön W7 ilyenre, ha van érintőképernyő-drivere a gyártó honlapján, akkor ha azt felteszi, felismeri a W7 úgy. De olyan nincs hogy a Vista-t "felfrissíti" W7-re.
A két oprendszernek nem sok köze van egymáshoz, nem lehet frissíteni. Vista letöröl, leformáz (jobb esetben még a partíciót is törölni), W7 telepít. Természetesen, ezért a beállítások, jelszavak, és mindegy egyéb ami a 'C:\'-n volt elvész.
Szia!
Azért az a frissítés nem teljesen úgy van: Bővebben: Link Sőt Régebben , de lehet most is , régebbi lapokhoz Vista drivert tettünk fel ha nem találtunk 7est. Majd nem mindíg ment vele.Hallottam olyat hogy egyes gyártók , kérésre hozzárendelték az operációs rendszert mind a HDD-hez mind a géphez. Általában vállalati gépekről van szó, így mikor netán ellopták , csak és kizárólag az a rendszer futott rajta , és ezt a HDD cseréjével sem lehetett orvosolni. Újra telepíteni , meg főleg nem , csak helyreállítani.
Mea culpa, nem tudtam róla, köszönöm kiigazítást.
De ettől én még mindig inkább törölném, és újraraknám. Jó tudni hogy van ilyen.
Hali!
Jómagam is a "Tiszta telepítés" Híve vagyok, de néha még így is érnek meglepetések.
Sziasztok!
Köszönöm az útba igazításokat. Természetesen én is úgy csinálnám hogy letörölném,és úgy rá a Win 7-et. Csak a kérdést ugye úgy raktam fel itt nektek,mint ahogy az ismerősöm kérdezett. (egyébként Londonba a HP szervizét hívta fel és ott mondták neki ezt). Tart attól hogy ha fel rakja neki valaki a Win7-et aztán lehet nem fog olyan drivert találni), max akkor előtte egy Wista mentés és akkor azt vissza lehetne pakolni. UI: érintőképernyős driver az milyen néven fut? (mármint milyen címszóval kell keresni?) "Touchscreen driver" ? Üdv! A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2014
Szia!
98%-ban jó a Vista driver a Win 7-het is, de a gép honlapjáról lelehet tölteni a megfelelő illesztőket, bár jó lenne tudni mi a pontos neve a masinának. Nagyon úgy fest hogy ez is "üzleti " gép.Mindenféleképp ajánlott egy mentés, de lehet hogy nem fogja engedni.
Sziasztok
Az lenne a gondom, hogy a windows 8gb ramnal azt irja, hogy csak 7 gb hasznalhato. Ez miert van? Nincs alaplapi integralt vga, egy pci-e gt 630 van a gepben. Az alaplap egy Gigabyte ma770t-ud3p, es egy athlon ii x4 620 van benne. Ezt egy par napja irja igy ki, eddig siman csak 8 gb-ot irt.
Es itt van, azt irja, hogy hardvereknek foglalt memoria, pedig nincs minek foglalja.
Szia!
Lehet memóriahiba, BIOS-beállítás-hiba, aztán valamilyen hardvereszköz foglal le magának memóriát és így tovább... Bővebben: Link. |
Bejelentkezés
Hirdetés |