Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok
Írtam pár hete hogy van egy gépem ami nem tudott bebootolni és mindig újra indult Megoldottam! Kikapcsoltam a tápot a rajta lévő gombbal és vártam egy kicsit visszakapcsoltam és elindult illetve be is bootolt
Egyébként mi lehetett a probléma? "Elfáradt" a táp?
Szia!
A saját feltöltésű videóidról, vagy úgy általában nincs mindig hang?
Szia, Ez most az új, "végleges" telepítés. Ha jól emlékszem, a laptopomon, úgy lett telepítve, azon nem tűnt fel, hogy ezt csinálja. Azt most a fiam használja, ha visszakapom megnézem, hogyan működik. Milyen régóta erőlködnek már rajta, de még egy béta verziónak is gyatra.....
Szia, Próbáld ki másik böngészővel, én a fox-ot használom. Mert szerintem gyorsabb, de a Flash Playert is megpróbálhatod újra telepíteni. Valami Codec hibának tűnik.
A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2015
Szia!
Nem saját videókról, de észrevételem szerint új nemrégen készült videókról van szó.
Szia!
Az Explorert is próbáltam, ugyan az. Én is inkább Codec hibának (hiánynak) gondolom, csak azt nem tudom, hogy mit telepítsek, mivel nem szeretek számolatlanul telepítgetni főleg ismeretlent.
Sziasztok
Letöltöttem egy másik gépen és pendrivera raktam az avastcleart átraktam a gépemre de nem távolítja el az avastot (csak bejön a töltőképernyő és bezáródik) Akkor mit csináljak? Biztos hogy az avast miatt nincs netem?
A leírás szerint csináld:
Töltse le avastclear.exe az asztalra Indítsa el a Windowst biztonságos módban Nyissa ki (hajtsa végre) az eltávolító segédprogramot Ha az Avast szoftvert más mappába telepítette, mint az alapértelmezett, keresse meg. (Figyelem: Legyen óvatos! A választott mappa tartalma törlődni fog!) Kattintson az ELTÁVOLÍTÁS gombra Indítsa újra a számítógépet
Ezek megtörténtek 2x is csökkentettben de semmi ugyan az csak töltő képernyő aztán bezáródik
Akkor meg telepítsd újra a Windows-t. Gondolom 10-ed van.
Azt nagyon nem akarom amúgy win7em van
A hálózati kapcsolattal mi a baj? Futtattál diagnosztikát?
Igen és nem tudta azonosítani a problémát
Akkor járj utána: modem, router, hálózati kártya... Másik számítógép működik-e arról a hálózatról. Csinálj egy live Linuxos pendrájvot vagy DVD-t és nézd meg a Linux-szal, hogy bejön-e az internet.
A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2015
A gép 1 éves a hálókártya szerintem jó nem volt vele gond eddig ugyan azon a hálózaton lévő gépeken megy a net úgyhogy szerintem is szoftveres lesz a hiba de nem hiszem hogy valami komoly..remélem
A linuxos dolog meg nekem túl bonyolult
Amúgy bejön a net (tálcaikon szerint van és a kapcsolat tulajdonságainál is van fogadott és küldött érték)
De se a steam se a böngészők nem töltenek be semmit ( az utóbbiak azt írják hogy a kiszolgáló nem található ezen a webcímen a steam pedig meg se nyílik)
Egyébként a modemmel szoktak gondok lenni de más gép működik erről a hálózatról (amúgy kábeles)
Szia!
Nem tud kapcsolódni a PPPoE-n keresztül. Tégy be egy routert a modem és a hálókártya közé és a routerben állítsd be a kábeles kapcsolatot. Bővebben: Link. A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2015
Se HTML5-nél, sem Flashnél nem kell semmilyen kodek.
Miért nem? A 651-es hiba többnyire kiszolgáló felőli gond, illetve modem problémája.
A különféle beírások szerint helyi okok miatt is lehet ilyen hiba. A router pedig egy praktikus dolog, ezért ajánlom.
Praktikus annak, akinek szüksége van rá. Jó, a NAT jó dolog, a férgek 90 %-át kint tartja. De amúgy csak egy újabb eszköz, ami állandóan lóg a hálózaton és fogyasztja a maga kis 5 wattját. Nekem van egy ADSL modemem, ami sok éves, és olyan gyorsan szedi össze a vonalat, hogy mire a gép bebootol SSD-ről, már tárcsázható, és amúgy a gépről van táplálva, ez is csak akkor fogyaszt, ha használom is. Wifit nem használok, hiszen ott a gép, ha netezni akarok, a kábel elmegy odáig, a telefon adathasználata meg elfér a havi keretben. Netezni egy gép netezik, minek több. Akkor nekem nem praktikus. Azaz de, évente háromszor akad olyan, hogy kell valamiért megosztani vagy méginkább tesztelni, akkor előveszem a fiókból. De ezért kár lenne állandóra bekötni.
üdv!
Van egy problémám az alaplapommal, és el szeretném mondani hátha tudja valaki mi lehet a gondja. Asus p7h55m-pro lapról lenne szó! A probléma jelensége az lenne, hogy ha a tápot kihúzom a 220v-ból, vagy áramszünet van, akkor utána visszakapcsolásnál úgy működik, hogy a lapon lévő zöld üzemlámpa halványan világít csak, nem világít ki teljes erejével. De ha elkezdem a tápcsatlakozót ki-be dugdosni a lapon (a szélesebbiket, nem a 4 pint) akkor egyszer csak kivilágít teljesen, és úgy már indul a gép. Van hogy 8x-10x is ki be dugom, mire kivilágít rendesen. Utána már újra indulásnál semmi gond nincs vele többet, csak áramszünet esetébe vagy ha szétszedem a gépet. Én érintkezés-i gondra, vagy pedig valamelyik kondi töltésére gondolok. Előre is köszi a válaszokat! A hozzászólás módosítva: Aug 21, 2015
A tápegység készenléti körében, a segédtáp pártíz mikrós primer oldali puffere haldoklik. Minél előbb cseréld, mert táptól függően elég destruktívan is tönkre tud menni miatta nem csak a táp, hanem az alaplap is.
a tápot teszteltem másik gépben az jó volt!
Ez egy Sharkoon 450w-os táp, Enermax belsővel a szakik szerint.
És melette, ha rádobom a nagy OC-t a procira+ram-ra,(a vga 150wTDP) azt is bírja menet közbe. A hozzászólás módosítva: Aug 21, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |