Fórum témák
» Több friss téma |
Pontos típust írj, mert így elég kevés az infó. A táp a gép levegőjét fújja ki, a benne lévő kis bordáktól akkor sem lenne forró a levegő, ha 200°C-osak lennének. Amúgy, ha nem kapcsol le a táp, akkor lehet, hogy a csatlakozókon esik a feszültség és nem is a tápban, pláne, ha moduláris a táp.
Superb 550W GE-P450P-C2
Nem moduláris. Végigmértem mindenhol, CPU tápcsatin, VGA tápcsatin.. mindenhol 11.1 11-3 terhelésre. Eddig 1x volt, hogy lekapcsolt a gép, de akkor be sem kapcsolt azonnal, és nem melegedett el semmi (proci 55 fok körül, vga 70, de volt az már 85 is..)
Ahogy látom ez valami öreg acbel beles táp, így már érthető, hogy miért nem kapcsol le. Valószínűleg vannak már kondenzátor bajai, de én azt a gépet nem bíznám arra a tápra.
Köszönöm, veszek hozzá egy Chieftec GPS-600A8-ast, azt hiszem az jó lesz.
Ne, azt se, az egy hulladék!! FSP hypert vegyél, ha olcsó tápot keresel.
Sziasztok
Ha teljesen törlök mindent az xbox-omról akkor a flasht el tudom róla "tüntetni"? Az rgh-t gondolom nem
Nem tudom a választ, de az biztos, hogy ha csak a szoftver törlődne, de a hardver megmaradna, az működésképtelenséghez vezetne.
Ha gagyibb a flashelésed, akkor elég, ha frissíted és normális lesz.
Csak nem tudom frissíteni mert nincs internet rajta
Egy szervízben azt mondták hogy a flashelés miatt Mert nem én csináltattam se az rght se a flasht, így került hozzám
Sziasztok
A Chieftec Smart 600w gps-600a8 jó táp? És ha a hdd-t/ssd-t szeretném a tápra dugni akkor a hdd csatlakozók számát kell néznem vagy a sata csatlakozókét?
Gondolom a HDD csatlakozó az a régi MOLEX csatlakozó, amire tehetsz SATA táp átalakítót...
Nem, azok a sirtec gyártmányű chieftec-ec egyáltalán nem jók, FSP hyper a mostani klasszik olcsó és jó táp. A chieftec akkor volt jó amikor még annó Delta gyártmány volt bennük, mára alja lett a chieftec.
Akkor egy Corsair builder series cx 600 cp (9020048) esetleg?
És 6. generációs (skylake) vagy 3. generációs i5-öt vegyek? (Mind2 3.2 ghz, 6mb cache)
(A grafikus mag nem érdekel) A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2016
Közepes CWT beles táp én azt sem venném. Ne ilyen maitrcázott csak neve van tápokat nézegess, ha valóban minőséget akarsz és nem rohadtdrágán, akkor csakis az FSP jöhet szóba, illetve a BeQuiet-nek vannak még FSP gyártmányú tápjai. Hogy milyen processzort szeretnél, azt csak te tudhatod én haswell-t használok és az jó, de a skylake már DDR4-es, ami, ha jól sejtem még jóval drágább, mint a DDR3, ezt neked kell eldöntened, te tudod, hogy mennyi pénzt szánsz rá.
Sikerült megtalálni a bequiet HEC beles, vinnyogó szériáját megint.
Szia!
Ha nem akarsz kiszűrni magaddal, két fontos dologra figyelj: 1: DC-DC konverteres legyen (12V-ból állítja elő az összes feszültséget) 2: Csak egy 12V-os ág legyen (single rail) Én egy Corsair TX650-et használok egy FX 8320 4,8GHz(menne az fentebb is, csak tudnám hűteni) és egy HD 6970 (300W) és atomstabilak a feszültségek. Seasonic, FSP, BeQuiet(drága), jobb Corsair tápok(HX,TX,AX,RM) A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2016
És a gigabyte ga-b150 hd3 milyen alaplap?
(Mármint jó/rossz?)
Vagyis..nem
Inkább az Fsp hexa+ 500w h2-500?
Mindkettő táp jó, gagyibájt alaplapot ne vegyél.
Nem baj ha 4+4 pines a tápcsatlakozó a cpuhoz?
(1 dbhoz) És skylake i5 6400 vagy i5 3470? A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2016
Az ugyanúgy nyolcas, csak szétszedhető, hogy belemenjen a 4-es aljzatba is. A 3470 1155-ös lényegesen régebbi, mint a 6400 ami 1151-es a legújabb, de a kettő között ott van még az 1150 is én már nem vennék 1155-öst. Nem értem, hogy mit akarsz igazából és szerintem te sem.
Sziasztok!
Egy GeForce GT 740 ugye simán elmegy egy m3n78-em lappal?
Nagyon köszönöm a gyors választ! KB négy éve foglalkoztam utoljára gépekkel, azóta sok víz lefolyt a vén Dunán, gondoltam inkább kérdezek, mielőtt vásárolok..
Sziasztok!
Van nekem egy tplink wr740n típusú routerem És a wifin nagyon lassu a net 1mb/s 15mb/s netem van. Ha a modemre egyből rá rakom akkor jó. Mit kell beállítani hogy gyorsabb legyen a net.
Hello!
OK a routered akkor már ismerjük...de a WiFi vevőeszközödet még nem...vagy cseréld ki rögtön egy másikra. |
Bejelentkezés
Hirdetés |