Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok ezt nekem óránként feldobja de nem tudom miért.De csak a win.10 alatt win 7 nél nem
Eléggé furcsa... Talán nem tudná magától felébreszteni a meghajtót, miután az leparkolt? Amúgy pedig ennek nem kellene történnie...
Ha nem használod felesleges volt bekapcsolnod..
Kapcsold ki és problem letudva.
Üdv! Opera böngészőt most telepítettem fel, de a vodafos online tv nem megy, van még valaki,
aki használja ezt operával? A firefoxon működik. Azért érdekes, mert korábban működött operával is, de most pár hónapog nem használtam ezt a böngészőt... A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2022
Ha Win7-et használsz, akkor ott volt kb. fél éve valami lejárt tanúsítvány, ami miatt a FF-on kívül szinte minden más böngészô "elvesztette böngészô jellegét".
A voda elég kényes, benyalja a user agentet és, ha olyat talál benne ami neki nem tetszik, vagy azon szerinte nem fog működni a dolog, akkor ezt a hibát dobja. Szóval, ha elrejted/átírod a user agetet az Operában, akkor működnie kell(ene) utána azzal is.
Azt már kicseréltem, azóta megy a többi oldal, amit a tanúsítvány miatt nem akart betölteni.
Csak ez a nyavajás vodafos nem javult meg...
Jól van, rástartolok erre akkor, meglátjuk mi lesz...
Ez milyen gáz. Az edge-t végre elfogadta, de néhány ikon, pl a beállítások, és a keresés a bal felső sarokban, meg a lejátszás és rögzítés ikonok helyett hülye karakterek jelennek meg...
Még a firefoxot se fogadja el ha azt állítom be, de a firefox böngészőben meg megy. Gyalázat.
Köszönöm a segítséget én nem kapcsoltam be semmi t külön, lehet ez alap beállítás.Kikapcsolom.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni adott egy levono e135 gép Merevlemeze meghalt tettem bele egy új SSD fel szeretném telepiteni a Windows 10 rá de a telepitő médiát nem hajlandó fel ismerni. Biosba be van álitva elsödlegesnek de semmi.
Így telepíts! lehetőleg uefi módban.
(Biost reseteld ha elállítgattad. Nem kell biosban bootsorrendet állítgatni)
Az a baj hogy nekem nincs windowsos gép csak linuxos linux alat csináltam meg a telepitőt.
A célgépnek uefi biosa van? Mit mond amikor belépsz a biosba?
Linux alatt: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2022
Nem hagyományos régi tipusu biosa van.
A bios lássa a pendrájvot amin a telepitő van. A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2022
Szia!
Az Unetbootin vagy a WoeUSB használható erre Linuxon.
Itt UEFI BIOS-ról beszélnek. Vagy bios-frissítéssel is el vagy maradva..?
Bővebben: Link
Kicsomagolod, VentoyGUI.x86_64-et elindítod, utána az iso-t rámásolod. Ennyi.
Bővebben: Link
Létezik-e a "Rufus"-nak Linuxos verziója? Amennyiben igen, azzal kellene megpróbálni.
Bios frissitéssel is el vagyok maradva.
Létezik, dd parancs. De nem akarom széttrollkodni a társalgást.
A minap, gondolt egyet a WhatsApp és csak teljes képernyőn fut. Próbáltam újratelepíteni, de semmi változás. Van ötletek, mit csináljak, hogy múkodjon.
Nagyon köszönöm! Az lehet a fő huncutság, hogy uninstallnál nem törlődik ez a fájl és persze az új sem írja át. Azért csuklottam egyet mert módosítás előtt eltávolítottam a Whats-ot. Újraindítottam a gépet és mit ad M$ szelleme? Elindult a Whats. Kerestem mappákat fájlokat. Kitöröltem egy kupaccal. Most is elindul a program, csak össze kell kapcsolni a telefonnal.
Eddig úgy tudtam, nincs Isten. Most meginogtam, mert lehet, hogy mégis és most szopat keményen. Most jön a Registry és mindent törlök amiben benne van a Whats.
Kettőfélét is mutattam, mindkettővel lehet Windows telepítőlemezt készíteni Linuxban.
Zsombor csak kibic, tudtommal david87 a kérdező.
A legegyszerűbb megoldást már linkeltem neki 21:04-kor, de biost is frissítenie kell előbb mert az is elavult..
Annak válaszolok, aki kérdez. Az emberek nem szeretik a parancssoros megoldásokat, ezért sokaknak a grafikus megoldások jönnek be.
Mint nekem is. Ezért javasoltam a sima filekezelőt, amelyik kézre esik.. Ha nem őskori lapja lenne akkor már ismerné az ntfs-t vagy exfat-et is és egyáltalán nem kellene semmilyen parancssor se programot letöltögetnie. És live linuxból is megy.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |