Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Azért szerintem annyit megér, hogy elmégy a művelődési házba (esetleg felhívod Őket telefonon) és megérdeklődöd, hogy van-e lehetőség ilyesmire.
Namost, az a baj, hogy ÉN szerbiai vagyok, de közel Szegedhez, és találkozni szerettem volna a többiekkel, stb. Én nem hívhatom fel őket, sőt azt sem tudom, hogy hol van az, csak szerettem volna egy ilyen összejövetelt, mert oda én is elmehettem volna.
Nem a moderátorok akarnak szervezni találkozót, hanem a tagok. Persze, mi, moderátorok, alapvetően benne vagyunk a szervezésben, de az anyagi lehetőségeink meglehetősen korlátozottak, ezért Topi hathatós közreműködése, és a HEStore anyagi segítsége nélkül egyik találkozó sem jöhetett volna létre...
Megjegyzem, a moderátor is tag, csak a közszolgálat érdekében fel van ruházva bizonyos jogkörrel, ennek a kis szubkulturális környezetnek az irányítását (védelmét) illetően. Magyarán mondva, közszolgák vagyunk.
Idézet: „Nem a moderátorok akarnak szervezni találkozót, hanem a tagok.Persze, mi, moderátorok, alapvetően benne vagyunk a szervezésben...” Ezzel egyetértek. Főleg, amiatt, hogy a személyes ismerettség mellett szakmai tapasztalatcsere lehetősége is maximálisan biztosítva van az ilyen találkozón. Idézet: „...de az anyagi lehetőségeink meglehetősen korlátozottak, ezért Topi hathatós közreműködése, és a HEStore anyagi segítsége nélkül egyik találkozó sem jöhetett volna létre...” Azt írta Topi itt a fórumon, hogy nem olcsó mulatság, de nélküle és a HEStore segítsége nélkül valóban nem jöhetett volna létre egy ilyen találkozó, amiért szerintem van miért hálát adni nekik.
És ha folytatjuk a hagyományokat akkor Augusztus 13 szombat, Budapest Bokay kert, a menü gulyás és pisilni szabad.
A Szervezést elkezdeni, nem lehet túlzottan korán...
Mert nem jön vasil29?
Vagy nem adják kölcsön az üstöt és csak tepsi van...
Erre a tepsire gondoltál ugye?Bővebben: Link
Idézet: „A Szervezést elkezdeni, nem lehet túlzottan korán...” Ezzel egyet értek. Folytatni kellene a hagyományokat.
Támogatom, hogy legyen idén is találkozó.
Továbbá: Ha akarunk pákaforgató versenyt megint, akkor jelezzétek. Mert nem kevés fejtörés felülmúlni a tavalyit
Szeretnék részt venni az idei találkozón. Lakóhelyemhez (Püspökladány) közel lévő kedves fórumtársaimat (Debrecen és környéke) kérdezem, hogy akinek hasonló szándéka megjelenni a találkozón, az jelezze, szívesen csatlakoznék hozzá. (Társaságban az utazás is kellemesebb)
Köszönöm szépen!
Szép dolog az akarás, de a tenni akaráson van a hangsúly most. Norbi intézte idáig a helyszervezési ügyeket, de ő már nincs közöttünk. És május közepe van. Magyarán semmi sem mutat arra hogy lesz valami az idén.
Igen, de sokan, akik nem vagyunk a központban nem sok mindent tudunk tenni. Azoknak kellene valamit intézni, akik ott vannak helyben és tudnának is rászánni egy kis időt, hogy körbekérdezzék a dolgot. Mi innen a távolból max ötleteket adhatunk. Mivel van már egy hely, ahol eddig is volt, így elsődlegesen ott kellene érdeklődni valakinek, hogy mikor lehetne rendezni és mennyiért. Ezután lehetne közzétenni itt, hogy akkor az esetlegesen választható időpontok közül mikor is legyen. Vagy kitűzni egy fix időpontot és akkor mindenki tegye magát akkorra szabaddá. Persze a találkozóhoz emberek is kellenek, az sem másodlagos, hogy a szervezkedést is el kell kezdeni, felmérni, hogy van-e igény egy találkozóra és hány főre lehet számítani, mert esetleg nagyobb/kisebb hely kell, mint a tervezett.
Azért egy augusztusi találkozó leszervezésére még épp lenne idő.
Neeeeem lesz ??? ... Pedig már gondoltam is rá , hogy biztos legalább olyan jó lesz mint a tavalyi .
Lehet , hogy itt kellene szervezni egy HE találkozót Borsodban ? Vajon lenne rá jelentkező ?
Egy már van! Csak szerintem a sok Pösti nem hiszem hogy lejönne, így kudarcba fulladna a dolog
Nem rossz ötlet, még ha nem is országos csak környékbeli Volnánk maximum tízen
Szervusztok, én még ott tartok, hogy a Bókay-kerttel valami gond van (tulaj váltás v. mi). Sajnos a tavalyira nem tudtam eljutni (200km), de nagyon rászántam magam az ideire. Kár lenne, ha elmaradna. Valami előzetes felmérés kellene; mennyi az annyi?. Aki akar(és bír), beszáll (én is).
Zoli , a pösti ember lusta és csóró ...nálunk a pénz nem számít (ez szól Kálmánnak is !) ... itt van dögivel ! Komolyan ... valaki fél a kudarctól ? Én biztos nem ! A kudarc hozzátartozik a kísérletezéshez , és persze az eredményekbe beszámítandó ! Amennyiben még komolyabban vesszük a dolgot ... egy bográcsozás és beszélgetéses találkozó létszáma nincs meghatározva csak az , hogy ha vaklaki nem jön el egy élménnyel kevesebb volt az életében . Nem látott világot ... és persze még sorolhatnám .
Az mááá jóóó ha tízen vagyunk !
+1 borsodba
Lehet Hatvanba tudnék egy helyet, talán ingyen is odaadják. Fedett hely és sabadtér is van bőven. Bevállalósabbak ott is aludhatnának. És 1 óra Pesttől, ami nem vészes.
Helyet én is tudnék biztosítani , ingyen és bérmentve csak a kajára kellene összedobni a pénzt és pár darab sörsátor és asztal bérlésre .
Jaj , bocs - még az inverteres hegesztő topicból emlékeztem rád és a Kálmán név jutott eszembe . Most meg látom , hogy Antal a keresztneved . Melyik településről jönnél ill. milyen távol vagy tőlünk ?
Szervusz Lajos(ha jól emlékszem)!
Nem mertem ajánlani Balatongyörököt (legszebb helye a tónak). Lehet számolni a km-eket (vonat-4ó Pest, kerékpárút nincs, és az tovább is tartana; mással nem közlekedem). Nincs bocs: mind a 3 a keresztnevem Ha jól emlékszem Te sem vagy közelebb Üdv: H. Ferenc Antal Kálmán (tetszőleges sorrend) :integet2: |
Bejelentkezés
Hirdetés |