Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Szia Feri , pedig szerény számításaim szerint én közelebb vagyok hozzád mint te énhozzám ! Tavaly hárman dobtuk össze a benzinpénzt és 3500Ft/koponyából kijött az útiköltség Kazincbarcika környékéről utazva . Szóval jó szervezéssel meg egy kisfogyasztású autóval négy ember szerintem az ország bármely részére el tud jutni egy jó találkozó kedvéért (példa lehet itt a Hobbi CNC-s találkozók ... Debrecen , Hatvan ,Székesfehérvár ,...).Persze még azt is bevezethetnénk , hogy a "legtávolabbról érkező" külön díjat kap - de nem vagyok biztos abban , hogy te nyernéd el a díjat .
Üdv!
A BURABU rádióamatőr találkozó jövő hónap közepén lesz a Csepel szigeten, szerintem ott is meg lehetne rendezni. Pár 100 Ft a belépő, 3 napra, ingyenes szállás lehetőség is van, főzni is lehet, elég komoly börze is van. El lehet költeni a felesleges pénzeket, vagy meggazdagodni, ha valakinek van sok eladni valója. Mellesleg én is borsod(nádasd)i vagyok.
Nem rossz ötlet, de akit érdekel a téma, és van rá ideje, szerintem mindkettőre elmenne, mégha külön időpontban lenne is.
Azért annyira ne együnk előre a medve bőrére. Ha nem a Bókay-kert akkor lehetne máshol is a találkozó.
Szerintem lenne rá jelentkező.
Feri, ez így nem teljesen igaz. Én minden évben elmegyek a BURABU-ra (már csak azért is vannak olyan emberek akikkel ott és csak is ott tudok találkozni) de az utóbbi időben egyszerűen nem lehetett megtalálni a lányokat ahol lehettet volna fizetni belépőt. Pedig még a biztonsági őröket is zaklattam...
Azaz praktikusan ingyenes, vagyha mégis van jegyszedő (ha megtalálod egyáltalán) akkor 400 HUF. Az igazat megvallva a Csepel, Hollandi út nekem mumus, gyakorlatilag mindíg eltévedek autóval Mondjuk ha másként közelítjük meg, a csepeli strand azért honlapilag is és tömegközlekedésileg is elérhető... Pontositás: Jövő hónap közepe a Június 11 szombat és környezetét jelenti. Egyébként nem baj ha van több esemény ami köré lehet csoportosulni, úgymint: - Audiophil, Május 28, Puskás; - Burabu, Június 11, Csepel; - EHET 3.0, Augusztus 13, Bókay kert.
Zoli, ez nem pösti-nem pösti kérdése. Őszintén... Én Fehérvárról mennék. Ha hatvanban lenne, akkor nekem 1:15 lenne feljutni Pestre. Onnan átszállás Stadionokhoz, ha nincs szerencsém, várhatok egy órát a csatlakozásra, mert az induló buszok úgy jönnek ki, hogy van 25 perc átszállási idő. Aztán ha az orrom előtt megy el az 1 vagy 1A villamos...
Összegezve: kockázatokkal teli utazás, legjobb esetben is egy 2.5 óra. Belekalkulálva a 2 gerincsérvemet... Nagyon meggondolnám, hogy mennék-e. Más kérdés. Az ország úthálózata sugaras elrendezésű, a csomópontban Budapest van. Minden irányból könnyen megközelíthető. Hatvan sokunknak csak 2-3 átszállással. Gondolj abba bele, ha valaki Sopronból, vagy Győrből jönne. Mindenképpen célszerű a pesti helyszínen maradni - már csak objektív tények miatt is.
Mindjárt május vége van. Az időpontról meg a helyszínről jó lenne tudni már konkrétumot. Felvetődött már az augusztus 13 Bókay-kert. Szerintem nem rossz, de akik illetékesek a dologban azok döntenek és ahogy az előző hozzászólásokból ítélve a helyszín az eléggé kérdéses.
Jó lenne idén is pákaforgatóverseny. :yes: Szerintem valahogy felül lehet múlni a tavalyit.
Sziasztok!
Már 3 éve tervezem, hogy elmegyek a találkozóra, de eddig egyszer sem tudtam elmenni, mert mindig közbe jött valami. Sajnos úgy néz ki, hogy az éven sem fogok tudni elmenni, de mindent megteszek azért, hogy ott legyek. Még azt szeretném kérdezni, hogy nem lehetne esetleg 20-án tartani, vagy mindenképpen csak a 13-a jöhet szóba? Pákaforgatóversenyben meg én is bennelennék.
Tudod az Augusztus 20-al az a baj, hogy sokszor (most éppen nem) hosszú hétvége és családi programokat szoktak rá szervezni. Ezen felül pedig pont 20.-án sok egyéb program is van (mesterségek ünnepe, stb.)...
Egyébként ha jól emlékszem pont én javasoltam az előtti hét szombatját, tehát engem lehet szidni
Ha három évnyi tervezés kell egyetlen nap szabaddá tételéhez, és még az sem sikerül....
Mindenesetre még ott tartunk hogy nem szervezi senki, tehát nincs is miről beszélgetnünk addig, míg egy szervezést felvállaló személyt nem találunk..
Olyat én is tudok aki jó lenne, de az nem vállalja.
Sőt olyan is van aki elvállalná, de nem szervezné meg. És a legtöbben azok vannak, akik nem vállalják, és nem szervezik. Csak ezzel nem lendül előre a dolog. Ha megint július végére lesz halasztva a hajrá, akkor pedig már késő is lehet.
No! Beszéltem egy illetővel a Bókay-ból, és azt mondta hogy az aug. 13.-a még szabad, úgyhogy bátorkodtam kérni ezt a napot a rendezvényünk lebonyolítására. A jövő héten viszont valakinek be kellene mennie egyeztetni, letárgyalni a részleteket.
húú, hát megróbálok egyezkedni, hátha összejön, ha meg nem akkor megint várok egy évet, hátha akkor, viszont ahogy mondani szokták: a remény hal meg utoljára.
Na ez már valami. Az árakat is kérdezted? Ha jól tudom valamennyit fizetni kell a helyért, nem? Ha az árak úgy emelkedtek, mint az üzemanyagár, akkor az nem túl jó.
Mellesleg nem igaz, hogy egész Budapesten nincs egy ember, aki le tudná rendezni a helyet. Ha nem 300km-re laknék, akkor én szívesen elvégezném. Ráadásul egy szavazást is lehetne akkor indítani, hogy mennyien mennének biztosan, mennyien talán, stb... Így lehetne nagyjából tudni, hogy hány főre is számítsanak, meg akkor valamennyire hirdetve is lenne az időpont a szavazás által.
Hát ingyen nem sok mindent adnak...
Ha jól emlékszem előző évben csak a szabad pisilés joga volt 10.000 JMF Igen, a szavazást már most el kellene indítani! Gondolom a megbeszélés munkaidőben van. Csütörtökön ha kell, el tudom kisérni bármelyik szervezőt hogy ne féljen egyedül Ha az időpont is szavazás tárgya, akkor miről lehet tárgyalni a Bókay kerttel szerinted? Szerintem tartsunk röpgyűlést szombaton (aki számít úgyis megjelenik...)
Úgy gondoltam a szavazást, hogy kiírni, hogy akkor augusztus 13, szombat Bókay kert találkozó lesz...
És akkor lehet szavazni, hogy megyek, talán megyek, nem megyek. Ennyi. Szamóca azt írta, hogy a Bókay-ban is szabad még a 13.-a, így arra az időpontra kellene koncentrálni.
Rajtad maradt mint nyuszin a fül?
Szombaton remélem Te is ott leszel a Puskásban és lesz kupaktanács...
Én tuti, hogy megyek, ha lesz találkozó.
Akkor összeröffenünk?
Miaz hogy?! Nagyon is! Alig várom, hogy találkozzak néhány emberrel, köztük veled is.
Remélem én is ki tudok jutni. Jó lenne úgy ahogy tavaly, valamint jó lenne ha aznap nem kéne dolgoznom
Majd kitalálunk valamit .
Helló Urak!
Én csak lelkesíteni tudok innen(BGY), de ha lesz, én ott leszek. A 13.a remélem biztos. Ülök a vonatra. Kálmán
Rendezkedtem én is és úgy néz ki, hogy éppen visszaérek 13-ra, már csak a szállást kell elintéznem valamerre, mert 300 km-re lakom Budapesttől. Még egy kérdés, kell vinni valamit (gondolok itt pl: páka meg egyebek)?
Köszönöm a választ!
Első körben magadat
Második körben ha valamit meg akarsz mutatni/osztani akkor azt. Harmadsorra ha akarsz valamit eladni/cserélni/felajánlani tombolára azt. Páka, stb. szempontból nincs ötletem. Ha jólértem igazán TOPI akire vár mindenki...
Ha előre kiveszed azt a napot, akkor ki kell, hogy adják
Idézet: Igen szerintem is mindenki rá vár. Azért megjegyzem, hogy Topi hathatós segítsége nélkül nemnagyon jöhetett volna létre a tavalyi találkozó. Amiért van mindanyiunknak okunk hálát adni neki. „Ha jólértem igazán TOPI akire vár mindenki...” |
Bejelentkezés
Hirdetés |