Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Most nagyon kukac leszek, ha elmondom , hogy apa nem borotválkozik, hanem a tesóm szokta nullás hajnyíróval levágni neki?
Akkor viszont, jól látszik, hogy a tesódat kell nyaggatnod...!
Ő már férjnél van, nem nyaggathatom. [OFF]Ui. találtam Görögországot, 10 éj, 130 eu.
Lesz egyaltalan HE talalkozo ??? Az idopont sincs kituzve...
Vagy visszaolvasol, és itt; vagy egy másik topikban megleled a választ.
Az időpont már ki van tűzve. Augusztus 13 szombat.
Elvileg a Bókay-kertben lesz, de gyakorlatilag még nem nagyon tudok én se sokat.
[OFF] Csak halkan mondom, valószínűleg megyek... :vigyor5: Megkérdeztem anyát. Örültök? Esetleg valaki kell majd aki elkísér, de Kálmán bácsi mondta már, hogy el tud majd. : )
Helló @!
Mond meg otthon ne majrézzanak, ahogy írtam; én ráérek(nyögdíjas), és ott lakom a Keletinél. Ha jól bringázol, kimegyünk drótszamáron a HE-re! (ha már a fiamat nem érdekli az elektrotechnika) Üdv: Kálmán
Köszi, láttam, azért is írtam, csak kis gond van: A vonatokat néztem, van sok, ám csak a nyugatira mennek. Namost, a másik baj, azt se tudom, hogy hányra kell menni, stb..
Figyelj @! Bővebben: Link
Köszi, de egyáltalán nem ismerem BP-t, sosem voltam még, tehát keresek olyat aki jön, és a nyugatinál találkozna velem, mert sajnos ez nem jön a keletire.
Hy @!
A Nyugatiba menő vonatok (a gyorsak is) általában megállnak a Zugló állomáson, ahhoz még közelebb lakom! Megírod melyik vonattal jössz, kimegyek eléd. Azután tovább megyünk a Bókayba. Üdv: Kálmán
Okés, csak azt kell majd kitalálnom, hogy hol lesz az a leszálló! Mindenképp fogom jelezni, és köszike a segítséged, rendes vagy !
Ha InterCity-vel mész, akkor elvileg bemondják. Vagy megkéred a kalauzt, hogy szóljon előtte neked. Itt mifelénk a kalauzok rendesek és ha valaki megkéri őket, hogy szóljanak, akkor szólnak is a megálló előtt.
Ha eljössz a találkára, majd elmesélem a röszke kalauzok milyenek, ez nem fórum téma..
Am. IC kell, hogy legyen, mert egyszer Ferihegyre mentem, oda is avval mentem.
Akkor ott elvileg bemondják, hogy melyik megálló jön.
Az meg, hogy a találkozóra megyek, az még kérdéses. Ha minden az elképzeléseim szerint megy, akkor nekem utána egy héttel még lehet Békéscsabára is mennem kell, az meg megint nem itt van.
Hy @!
Nem kell ICvel jönni, nagyon jó pótjegy nélküli vonatok vannak (még gyorsabbak is!). Nézd meg a privátodat! Csá:Kálmán
Sajnos én biztos, hogy nem. Esküvőre megyek aznap. De érezzétek jól magatok.
Hölgyeim és Uraim!
A HE találkozóról a szavazás külön kis dobozban, a megszokott módon megtalálható oldalt. Kérjük, mindenki járuljon az urnához
Tegnap derült ki, hogy sajnos nem mehetek, mivel tengerre megyek..
Sajnálom, pedig nagyon szerettem volna menni.
Sziasztok!
Én szívesen mennék, de sajnos -hasonlóképpen, mint janikukac- mi is nyaralni leszünk akkor. :rinya:
Sziasztok!
Nem tudok jönni én sem Sajnos ekkor van kajakpólóverseny Bécsben.
Jelentem, hogy én viszont tutira megyek! Az "urnánál" megtettem a szavazatot. Jelentkezési lap lesz? Kitűző?
Sajnoos én sem tudok menni nyaralás miatt. Sajnos nem tudtuk máskorra tenni.
Rosszul közelítitek meg: Ez a nyaralás egyik programja kellene, hogy legyen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |