Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Én is tudok elosztót meg hosszabbitót ha kell.
![]()
Mindenkinek: Ha több van, az nem akkora baj, mint ha nincs elég.
![]()
Szép napot !
Engem csak az érdekelne nagyon, hogy a versenyről mikor lesz információ meg milyen alkatrészek lesznek.
Sziasztok!
Eldőlt a kérdés: Mi is jövünk a Zasszonnyal, és segédkezünk Granpa-nak a főzőcskében, hogy minél hamarabb legyen tápoldat. ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2014
Itt a várva-várt versenykiírás!
A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2014
Lesz, ugyan úgy előre nyomtatott névjegy, a "beiratkozáskor" fogjuk odaadni.
Szeretném megkérdezni, hogy Békéscsaba környékéről megy e valaki a találkozóra?
Egy olyan kérdésem lenne, mivel viszonylag közel vagyok a helyhez, és ha az időjárás jó lesz, akkor biciklivel mennék. Van-e lehetőség annak biztonságos tárolására a találkozó időtartama alatt? Pl, figyelt parkolóban valamihez hozzáláncolnám, vagy valami?
Figyelt parkoló az nincs, de valamihez hozzáláncolás az van, pl,átlátszó fémkerítés.
![]()
Vagy odaláncolod a moderátorok asztalához
![]() Nyugi, van bőven hely lelakatoláshoz úgy, hogy folyamatosan szemmel tudod tartani a "drágaságot".
A Keleti pályaudvartól nem megy valaki a találkozóra? Én vonattal megyek fel Pestre és egyedül elég hosszú lesz az odajutás.
Más:
Mint további plusz ingyenes (de lényegi anyagbiztosítás és garancia nélkül) szolgáltatás: - Viszek krimpelő (RJ11/RJ45) fogót. Ha valakinek éppen kábelt kellene csinálni/javítani... - Ugyanitt vezetékes telefon és telefonközpont bevizsgálás és szaktanácsadás... Mellesleg ha valakinek van BNC-hez vagy F csatlakozóhoz krimpelője, lehet hogy arra is lenne kereslet...
Ha nem mész be a Keletibe, akkor nem annyira. Leszállsz Rákoshegyen és felülsz a 198-as buszra. Háztól házig visz
![]() Másnak is ajánlom, aki keletről vonattal jön...
Remek, akkor nem kell buszoznom kerülőúton. Legrövidebb út kb 2,5km és a busz minimum 8km.
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2014
Ezt nem értem
![]()
Olyasmi lehet, mint az én éjszakai hazajutásom. Gyalog fél óra, buszokkal egy-másfél... A lényeg, a busz nem feltétlenül a legoptimálisabb útvonalon megy.
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2014
Lenne egy kérdésem, miszerint én elvileg jelentkeztem a versenyre, de nem tudom hol kell megnézni a jelentkezési lapokat, hogy meg tudjam nézni. Gondolom most nem kell megint jelentkezni a versenyre, hogy már ismert a kiírás, de azért megkérdezem a tisztán látás végett.
![]()
Visszalépsz a szombat 3/4 8-as hsz-re, és lőn.
Így igaz, van egy kb 50m-es egyirányú út felénk nézve, és a busz ott előtte elfordul, és megkerüla a fél havannai lakótelepet, majd kb 5-6km után folytatja az útját. Na, monst én biciklivel vagy ott a járdán, vagy egy utcával feljebb, egy szűkebb részen el tudok menni, ahol a busz nem.
Az még mindig nem jött le, hogy segíteni akarsz, vagy sem. De a 198-as busz ettól függetlenül jár Rakoshegyi/Rákoskeresztúri viszonylatban, érintve a Bókay keretet...
El szeretnék jutni, de busszal sokkal több lenne mennem kispestről, mint biciklivel, mert azzal szinte légvoanalban jutok oda, míg a busszal kacskázok. Ezért kérdeztem, hogy biztonságba tudom-e helyezni a kerékpáromat.
Csinálunk még egy versenykiírást, kerékpár riasztó névvel, így elkészíthető lesz a megfelelő védelem, hogy nyugodtan szórakozhasson mindenki, miközben a saját kerékpárjuk biztonságban érzik magukat.
![]()
Támogatom!
Volt egy találkozó korábban, amelyikre én is biciklivel mentem. Sőt, ha jól tudom, Attila86 is volt, hogy kerékpárral jelent meg. Egyik bicikli sem tűnt el a helyszínről. Igaz, figyelgettünk rá, az sose árt, ha a közelben marad. Az egész találkozós helyszín egyébként, ahol az emberek tömörülni és beszélgetni szoktak, kb. 100-150 négyzetméter.
Szeretném megkérdezni, hogy Békéscsaba környékéről megy e valaki a találkozóra?
Sziasztok!
Ha minden igaz, idén végre eljutok a találkozóra. A déli pályaudvarról hogyan tudok legkönnyebben eljutni a Bókay-kertig?
Az idén nagyon érdekes áramkört választottatok a versenyre!
Sok fényképet készítsetek a találkozón azok kedvéért akik nem tudnak elmenni.
Szia!
Ha tudsz olyan vonattal jönni amely bejön Kőbánya Kispestre akkor nyert ügyed van, mert akkor csak felpattansz a 136E buszra, és az letesz a Bókay kert mellett. (A Fiatalság utcánál kell leszállni.) Ha csak a Délibe tudsz bejönni akkor el kell metróznod Kőbánya Kispestre. ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |