Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   63 / 199
(#) zoly15 válasza Stadi hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

Szerintem sem csak a beültető versenyről szól a találkozó. Az csak egyfajta "mérkőzés" hogy ki a leg gyorsabb, ügyesebb stb. De ha már szóba került a beültető verseny: szerszámokat mindenki vigyen magával? Gondolok itt pl oldalt csípőre, vagy fogóra ellenállás lábakat hajtani, stb. Valamint ón. Gondolom aki tud az vigyen pákát. Addigra összeszerelem én is az analóg állomást és minden esetre kiviszem.
(#) Freedomocska válasza Stadi hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

Én sem érzem , hogy csak a beültető versenyről szólna a találkozó -- csak hát a felvetődött témához többen is hozzászóltak . Mondjuk nem is tudnák benevezni a versenyre mert még soha nem forrasztottam SMD-t és a szemem is egyre rosszabb már és csak "hangyabolyt" látok a panelon . :circling: Összecsukható camping asztalt és széket én is megpróbálok szerezni ,hogy el tudjam vinni magammal és kipakolhassak rá .
(#) zoly15 válasza Freedomocska hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

Szerintem nem csak SMD beültető verseny lesz. Asztalt sajnos nem tudok szerezni, pedig jó lenne...
(#) Freedomocska válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

Tulajdonképpen annyit tudunk vinni ami elfér -- négy emberkének a cucca ... de ami lehet azért egy kis csomag . Ami engem érdeke (és lehet ,hogy csak engem ) pld.: egy határozott térkép , hogy pontosan merre is van a Bókay Kert . Nekem a térkép cím keresővel a XVIII. ker Szélmalom út 33 jött ki . Keresgélni meg nem akarok visszamenőleg a sok hozzászólás között . Valamint a villanyáram kérdés .... lesz-e három fázis ? Ugyanis 400V-os cuccot is szeretnék vinni .
(#) potyo válasza Freedomocska hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

A kékkel jelölt helyen parkoltunk tavaly, úgyhogy a Margó Tivadar utca felől kell bemenni. A pirossal jelölt helyen volt maga a találkozó. Térkép1, Térkép2
(#) Freedomocska válasza potyo hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

Kösz , így már egyből odatalálunk és persze kösz a parkolási infót -- nem kell feleslegesen mozogni - keresgélni .
(#) zoly15 válasza Freedomocska hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

Átírtam, az A pontot Miskolcnak Bővebben: Link Így elvileg itt az útvonal. Egyébként, milyen 3 Fázisú cuccot hozol? Talán az a fogyasztás mérő?
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

Rendben főnök Amit tudok, viszek. Maximum hazahozom. Hátha alapon elviszem a javítani való szkópocskát is
(#) vaszil29 hozzászólása Júl 11, 2010 /

Sziasztok!, hol lessz helyileg az összeröffenés??
üdv vaszkó
(#) Topi hozzászólása Júl 11, 2010 /

És hát Uraim!

Bővebben: Link

Őrizzük, vigyázunk rá. Sajnos tavaly annyira az utolsó pillanatban érkezett, hogy értelmes módon gazdát nem sikerült találni rá.
Ezúttal viszont kell egy... verseny, harc, kihívás... Miért legyen ez díj.
(#) zoly15 válasza Topi hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

Szép kis rack lehet ez!
(#) szamóca válasza Topi hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

A legtöbb viccet tudóé!
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

Nono! Ne olyan hevesen!
(#) Topi válasza vicsys hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

Tök jó... Akkor csináljunk olyat, hogy írjunk ki olyan versenyeket, amit kizárólag a kiírója nyerhet meg.
Íme pár példa:
1. A legtöbb órát gyártó moderátor: Vic
2. A legtöbb viccet mesélő modi: Szamóca
3. A legtöbb hozzászólást író Mátyás: DuMatyi

... És még sorolhatnám. Így legalább nem vet minket szét az izgalom.
(#) Freedomocska válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

A fogyi mérő csak egy panel lesz de így legalább elfér könnyen és persze látványosabb is .
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

Köhömm...
(#) MolnarG válasza potyo hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

Egy picivel feljebb lőttél, de nem akarok kukacoskodni .

Névtelen.jpg

(#) potyo válasza MolnarG hozzászólására (») Júl 11, 2010 /

Nem én rajzoltam, itt találtam a képet a témában. Bejárat, parkoló jó a képen, a többi meg nagyjából ott volt.
(#) Norberto hozzászólása Júl 13, 2010 /

(#) vicsys válasza Norberto hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Ha beérik és lesz rajta termés, akkor tutkeráj, hogy viszek kóstolónak.
(#) hapro válasza vicsys hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

De akkor egy mentő kocsit is oda kell rendelj.
(#) zoly15 válasza hapro hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Plusz egy tűzoltó autót!
(#) Sarok Adrián hozzászólása Júl 13, 2010 /

Nem lehetne a főoldalra kitenni, hogy pontosan mikor, hol lesz a találkozó? Két napja olvasom a fórumot, de ember legyen a talpán, aki 30-40 oldalt átnyálaz.
Szívesen elmennék én is, de tömegközlekedés helyett robogóval, így nem lennék időhöz kötve.

A másik dolog, hogy felajánlanék egy 2x16-os kék LCD kijelzőt (lehet, hogy egy 4x20-asat is), tombola sorsolásra.

-Szerintem úgy lehetne növelni a nyeremények számát, hogy aki bead valamit a közösbe kap egy tombolát - nemde?

Egyébként, ha Augusztus 20 előtti hétvégén lesz, akkor megyek (feltéve, hogy nem esik). Utána külföldön leszek.
(#) hadnagyakos válasza Sarok Adrián hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

A téma címében is benne van.
(#) zoly15 válasza Sarok Adrián hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Idézet:
„Szerintem úgy lehetne növelni a nyeremények számát, hogy aki bead valamit a közösbe kap egy tombolát - nemde?”
Ez egy jó ötlet! De nem tudom hogy kivitelezhető-e.
(#) Sarok Adrián válasza hadnagyakos hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

A dátum. helyszín és kezdési idő nélkül nem sokat ér.
(#) zoly15 válasza hadnagyakos hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Az ott van hogy mikor, de az hogy hol, az nem. Esetleg valaki módosítaná a címet?
(#) hadnagyakos válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Budapest - Bókay kert.
(#) hadnagyakos válasza hadnagyakos hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

Bocs, tárgytalan, azóta érkezett pár hozzászólás.
(#) szamóca válasza Sarok Adrián hozzászólására (») Júl 13, 2010 /

08,00-tól, 18,00-ig. De ezt had ne írjuk már bele a címbe.
Következő: »»   63 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem