Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Szerintem sem csak a beültető versenyről szól a találkozó. Az csak egyfajta "mérkőzés" hogy ki a leg gyorsabb, ügyesebb stb. De ha már szóba került a beültető verseny: szerszámokat mindenki vigyen magával? Gondolok itt pl oldalt csípőre, vagy fogóra ellenállás lábakat hajtani, stb. Valamint ón. Gondolom aki tud az vigyen pákát. Addigra összeszerelem én is az analóg állomást és minden esetre kiviszem.
Én sem érzem , hogy csak a beültető versenyről szólna a találkozó -- csak hát a felvetődött témához többen is hozzászóltak . Mondjuk nem is tudnák benevezni a versenyre mert még soha nem forrasztottam SMD-t és a szemem is egyre rosszabb már és csak "hangyabolyt" látok a panelon . :circling: Összecsukható camping asztalt és széket én is megpróbálok szerezni ,hogy el tudjam vinni magammal és kipakolhassak rá .
Szerintem nem csak SMD beültető verseny lesz. Asztalt sajnos nem tudok szerezni, pedig jó lenne...
Tulajdonképpen annyit tudunk vinni ami elfér -- négy emberkének a cucca ... de ami lehet azért egy kis csomag . Ami engem érdeke (és lehet ,hogy csak engem ) pld.: egy határozott térkép , hogy pontosan merre is van a Bókay Kert . Nekem a térkép cím keresővel a XVIII. ker Szélmalom út 33 jött ki . Keresgélni meg nem akarok visszamenőleg a sok hozzászólás között . Valamint a villanyáram kérdés .... lesz-e három fázis ? Ugyanis 400V-os cuccot is szeretnék vinni .
Kösz , így már egyből odatalálunk és persze kösz a parkolási infót -- nem kell feleslegesen mozogni - keresgélni .
Átírtam, az A pontot Miskolcnak Bővebben: Link Így elvileg itt az útvonal. Egyébként, milyen 3 Fázisú cuccot hozol? Talán az a fogyasztás mérő?
Rendben főnök Amit tudok, viszek. Maximum hazahozom. Hátha alapon elviszem a javítani való szkópocskát is
Sziasztok!, hol lessz helyileg az összeröffenés??
üdv vaszkó
És hát Uraim!
Bővebben: Link Őrizzük, vigyázunk rá. Sajnos tavaly annyira az utolsó pillanatban érkezett, hogy értelmes módon gazdát nem sikerült találni rá. Ezúttal viszont kell egy... verseny, harc, kihívás... Miért legyen ez díj.
Tök jó... Akkor csináljunk olyat, hogy írjunk ki olyan versenyeket, amit kizárólag a kiírója nyerhet meg.
Íme pár példa: 1. A legtöbb órát gyártó moderátor: Vic 2. A legtöbb viccet mesélő modi: Szamóca 3. A legtöbb hozzászólást író Mátyás: DuMatyi ... És még sorolhatnám. Így legalább nem vet minket szét az izgalom.
A fogyi mérő csak egy panel lesz de így legalább elfér könnyen és persze látványosabb is .
Egy picivel feljebb lőttél, de nem akarok kukacoskodni .
Nem én rajzoltam, itt találtam a képet a témában. Bejárat, parkoló jó a képen, a többi meg nagyjából ott volt.
Ha beérik és lesz rajta termés, akkor tutkeráj, hogy viszek kóstolónak.
De akkor egy mentő kocsit is oda kell rendelj.
Nem lehetne a főoldalra kitenni, hogy pontosan mikor, hol lesz a találkozó? Két napja olvasom a fórumot, de ember legyen a talpán, aki 30-40 oldalt átnyálaz.
Szívesen elmennék én is, de tömegközlekedés helyett robogóval, így nem lennék időhöz kötve. A másik dolog, hogy felajánlanék egy 2x16-os kék LCD kijelzőt (lehet, hogy egy 4x20-asat is), tombola sorsolásra. -Szerintem úgy lehetne növelni a nyeremények számát, hogy aki bead valamit a közösbe kap egy tombolát - nemde? Egyébként, ha Augusztus 20 előtti hétvégén lesz, akkor megyek (feltéve, hogy nem esik). Utána külföldön leszek.
A téma címében is benne van.
Idézet: Ez egy jó ötlet! De nem tudom hogy kivitelezhető-e. „Szerintem úgy lehetne növelni a nyeremények számát, hogy aki bead valamit a közösbe kap egy tombolát - nemde?”
A dátum. helyszín és kezdési idő nélkül nem sokat ér.
Az ott van hogy mikor, de az hogy hol, az nem. Esetleg valaki módosítaná a címet?
Budapest - Bókay kert.
Bocs, tárgytalan, azóta érkezett pár hozzászólás.
08,00-tól, 18,00-ig. De ezt had ne írjuk már bele a címbe.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |