Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Tökéletes, így talán több érdeklődő lesz
Én is viszek tombolának való cuccokat .
Miért ne? A tombolaárus kislány asztalára letesz egy kütyüt (ketyerét, bizgentyűt... kinel mi szimpatikus), és cserébe kap egy puszit. Izé, akarom mondani tombolát. Persze, ha elég nagy a micsodája, lehet, hogy kap puszit is.
Kivitelezhető ! Na és ha még szerencséje van az illetőnek akkor a kapott tombola jegyével, akár meg is nyerheti a közösbe betett saját cuccát .
Node, ilyen fajta maga a paprika, amit termeszteni próbálsz?
Akár el is cserélheti...
És ha nem kislány lesz a tombolaárus?
Arról volt szó, hogy kislány a tombolaárús. :yes: Ha neki is van micsodája, akkor inkább nem kérek puszit
Én tudtam, hogy hol lesz, de a fórumtárs kedvéért kértem a moderátort(kat) hogy írja ki..
Én is viszek olyan cuccokat, feltéve ha érdekel valakit.. Jut eszembe. Ma eszembe jutott hogy esetleg tudunk vinni egy összecsukhatós asztalt Igaz nem olyan nagy kb 70X50cm az asztal lap. Kérdés, hogy kell-e egyáltalán.
Szerintem asztalból sohasem elég. Ha másra nem kipakolni...
Pont ilyen méretű asztalra gondoltam -- tehát helyezd alapjárati üzemállapotba .
Oké. Majd Meglátjuk, hogy befér-e még az autóba
Ha sok asztal lesz, és jól érzik magukat, akkor jó lesz az asztaltársaság.
Rendben. Igaz nem gyári. Én csináltam tavaly amolyan bográcsozás mellé fűszereknek stb. De akkor bekészítem az útra.
Tehát idén is te leszel a séf? Valami eszembe jutott.. Hogy ha a talin netán összefutnánk (ami biztos) magáznom kellesz téged? Vagy nem kéne iylen szinten öregíteni?
De igen! Sőt, szólíthatod vén trottyosnak is! Bár kapsz 2 nagy pofont, de szólíthatod...
Ez mekkora Vén trottyos Én inkább a köbvérmodira gondoltam... Számomra az lesz a fura hogy moderátorokkal együtt lenni a talin mert ha OFF olok hogyan adnak Warnt?.. Vagy a pólómra lesz ragasztva egy háromszög, esetleg hópihe? Off vége.
A Köbzolit akarod öregíteni? Ez egyenlő egy önmagad elleni hópihével.
Ti már találkoztatok sok mindenkivel, én senkivel.. Tehát adott a válasz hogy nem tudom hogy mik az elvárások..
Ugyan az, mint itt a fórumon, csak máshogy kapod a warnt. Mondjuk fizetsz egy sört a modinak.
Ó, szóval te eddig remeteként éltél fent a hegyekben.
Felétek már a medve se kanyarodik? Viccen kívül: valami pihentagyútól mintha láttam volna olyan megoldást it köreinkben, hogy rá volt hímezve egy hópihe a fekete HE pólóra. Vagy csak álmodtam? MEGVAN Idézet: „Tehát adott a válasz hogy nem tudom hogy mik az elvárások.. ” Engem magázni kell, és "nagyságos uram" megszólítást kell használnod :smoke:
Szórakozik.. abból áll a világ Majd leg feljebb leköbözöm :hide: De azt az adatlapot nem értem hogy jön ide
Úgy, hogy köbzoli megint megpróbált átvágni minket, mert eredetileg azt a címet adta a képnek, hogy
Idézet: „Warn Zolynak.JPG”
Áhá! így már értem Köszi a felvilágosítást!
Mindenkinek a pólójára fel lehetne varrni a hátoldalára.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |