Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Tökéletes, így talán több érdeklődő lesz
![]()
Én is viszek tombolának való cuccokat .
Miért ne? A tombolaárus kislány asztalára letesz egy kütyüt (ketyerét, bizgentyűt... kinel mi szimpatikus), és cserébe kap egy puszit. Izé, akarom mondani tombolát.
![]() ![]()
Kivitelezhető ! Na és ha még szerencséje van az illetőnek akkor a kapott tombola jegyével, akár meg is nyerheti a közösbe betett saját cuccát .
![]()
Node, ilyen fajta maga a paprika, amit termeszteni próbálsz?
Akár el is cserélheti...
És ha nem kislány lesz a tombolaárus?
![]()
Arról volt szó, hogy kislány a tombolaárús. :yes: Ha neki is van micsodája, akkor inkább nem kérek puszit
![]()
Én tudtam, hogy hol lesz, de a fórumtárs kedvéért kértem a moderátort(kat) hogy írja ki..
Én is viszek olyan cuccokat, feltéve ha érdekel valakit.. Jut eszembe. Ma eszembe jutott hogy esetleg tudunk vinni egy összecsukhatós asztalt
![]()
Szerintem asztalból sohasem elég. Ha másra nem kipakolni...
Pont ilyen méretű asztalra gondoltam -- tehát helyezd alapjárati üzemállapotba .
![]()
Oké. Majd Meglátjuk, hogy befér-e még az autóba
![]()
Ha sok asztal lesz, és jól érzik magukat, akkor jó lesz az asztaltársaság.
![]()
Rendben. Igaz nem gyári. Én csináltam tavaly amolyan bográcsozás mellé fűszereknek stb. De akkor bekészítem az útra.
![]()
Tehát idén is te leszel a séf?
![]() ![]()
De igen! Sőt, szólíthatod vén trottyosnak is! Bár kapsz 2 nagy pofont, de szólíthatod...
![]()
Ez mekkora
![]() ![]()
A Köbzolit akarod öregíteni?
![]() ![]()
Ti már találkoztatok sok mindenkivel, én senkivel.. Tehát adott a válasz hogy nem tudom hogy mik az elvárások..
Ugyan az, mint itt a fórumon, csak máshogy kapod a warnt. Mondjuk fizetsz egy sört a modinak.
Ó, szóval te eddig remeteként éltél fent a hegyekben.
![]() Felétek már a medve se kanyarodik? ![]() Viccen kívül: valami pihentagyútól mintha láttam volna olyan megoldást it köreinkben, hogy rá volt hímezve egy hópihe a fekete HE pólóra. Vagy csak álmodtam? MEGVAN Idézet: „Tehát adott a válasz hogy nem tudom hogy mik az elvárások.. ” Engem magázni kell, és "nagyságos uram" megszólítást kell használnod :smoke:
Szórakozik.. abból áll a világ
![]() ![]()
Úgy, hogy köbzoli megint megpróbált átvágni minket, mert eredetileg azt a címet adta a képnek, hogy
Idézet: „Warn Zolynak.JPG” ![]()
Áhá! így már értem
![]()
Mindenkinek a pólójára fel lehetne varrni a hátoldalára.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |