Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Idézet: Miért csinálod ezt velem? :szeret: „Bulik.JPG”
No aki nosztalgiázni akar akkor ezen a hétvégén lehet a Bókay kertben
Nem tévesztendő össze a Népligeti megmozdulással mert ugye ott is lesz egy hasonló. Hogy Köbi és Vaszil melyiken főz azt nem tudom... Én most csak eszem (de hogy hol azt még nem tudom)... Idézet: Kérdezd meg tőlük. „Hogy Köbi és Vaszil melyiken főz azt nem tudom...”
Én egyiken sem
Ithon főzögetek vajaskenyeret (meg pár AVR-t és Pic-et)
A vajaskenyér sem megvetendő.
Annó a kollégám otthon volt a kislányával amikor nagyon beteg volt. Aztán ahogy jobban lett, mondta hogy: "Apa, olyan éhes vagyok." Gyorsan csinált neki vajaskenyeret (elmondása szerint ez volt az első dolog életében amit "főzött") és mindenki nagyon örült.
Ez nem számít főzésnek, de ha a pákát beledugod, és merülőforralónak használod, az már igen.
Na így utólag
Szóval tegnap és ma volt az amikor be lehetett menni olyan helyekre ahová másként nem nagyon jut el az ember. Pl. KFKI atomreaktor, víztározó, pincerendszer, villamos remíz, stb.. Ha van kedvetek akkor jövőre "rágyúrhatnánk" és akár pár helyet végig járhatnánk együtt. Ehhez én az ötlet felvetés mellett felajánlom a piros autómat De mehetünk akár konvolyban is ha 5-nél több érdeklődő van... Bővebben: Link
Engem érdekel a dolog! Majd jövőre megtárgyaljuk ezt is
Engem is, köszönöm! Ilyen megbeszéléseknek Gubán Gáborral csináltunk egy topikot, javaslom folytassuk itt.
Ez a dolog nekem is nagyon tetszik.
Igen, ezek tényleg jók! A kőbányai kőbányában ( ) egyszer jártam lent a PV-sekkel (Polgári Védelem). Hatalmas élmény volt, de pl. egy víztornyot szívesen megnéznék belülről.
Találtam két még nem publikált képet
Ezek nem is az EHET-en, hanem a MÁHET-en készültek...
Üdvözlet a Fórumozóknak!
Segítsetek, hogy segíthessek! Birtokomba került egy elektronikai részegységeket gyártó cég megmaradt alkatrész-készlete. Kisméretü ellenállások, kondenzátorok, ledek, ic-k, vezetékek, sok szerelt részegység, pákák stb. Arra gondoltam, hogy a HE találkozó szervezői részéről egy vagy kettő hozzáértő megnézné a készletet és megbeszélnénk a lehetőségeket ill. teendőket. Email címem: okka@chello.hu Várom szíves jelentkezéseteket. Üdv. ajojo. [/OFF]
Idén lesz találkozó, vagy sem?
Ha szervezünk lesz. Csak kicsit messze van még.
Tudom hogy messze van még kicsit, csak érdeklődtem, hogy egyáltalán lesz-e, vagy nem vagy mi lesz?
Lenni lennie kellene, csak...
Csipogták a verebek, hogy változások történtek a Bókai vezetésében, és ez nem biztos hogy jó irányba löki az ügyet.
Más helyszín is van. Határ, parkerdő, valami alternatív... Lehetőleg betáp szekrénnyel. Új vezetés, nyilván pillanatnyi profitmaximalizálás. Utána két szék között a pad alá, drágák, senki sem akarja majd bérelni. Csőd, majd megint új vezetés. Az egész kezdődik előröl.
Másik út: Pláza lesz a helyén vagy bevásárlóközpont.
Rosszul fogalmazol:
Nem "pláza (...) vagy bevásárlóközpont", hanem és. A vagy kapcsolat csak lakópark összefüggésben játszhat... Egyébként támogatom az idei találkozó szervezést!
Én is támogatom az idei találkozó szervezést.
Idézet: „Csipogták a verebek, hogy változások történtek a Bókai vezetésében, és ez nem biztos hogy jó irányba löki az ügyet.” Nem akarok előre enni a medve bőrére, de majd amikor eljön az ideje, amikor már kezdeni kell a szervezést, akkor kiderül.
Akkor 2011.08.13 szombat és Bókay kert ismét?
Tudom korai még...
Várj még 6 órát, és holnap lesz! (Bocs, ezt nem lehetett kihagyni!)
Akkor ezek szerint a napból 11 órát dolgoztam?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |