Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Nagyon szépen gyűlnek a nevek, köszönöm az eddigi kiváló munkát. Csak pár bolondságot töröltem. Mint Szervíz Macsek "fatörzs" jelölését, meg egy másik tagunk "retekegér" jelölését a tenisz pálya táblára
Pár ember hiányzik már csak...
Az elképzelhető, hogy ebből a csoportképből lesz letölthető flash verzió, ahol ugyanígy mint a weblapon, ha az emberek arca felé visszük a kurzort, akkor kiírja a nick nevüket?
Idézet: „Csak pár bolondságot töröltem. Mint Szervíz Macsek "fatörzs" jelölését” Nem vagyok botanikus, így gondoltam, ez lehet a nickje... :hide:
Ha jól emlékszem, a tavalyi képen is kb. annyira látszik Norberto, mint az idein. Lehet, szerepelt a kékfény-ben az arcképe, és fél, hogy valaki felismeri?
Pl. Én se vagyok rajta, mert vártak otthon a Borfesztiválra, így a kaja után leléptünk...
Csináltam kb. 50 percnyi videót, bár vágás után nyilván kevesebb lesz, de szerintem van rajta néhány jó perc.
Sajnos sokan elmentek már addigra, mire a csoportképre összeálltunk
Jövőre meg kell fordítani a sorrendet: aki nincs rajta a csoportképen, az nem kap ebédet...
Idézet: „aki nincs rajta a csoportképen, az nem kap ebédet.” Annak minek az ebéd aki el sem ment ?
Mivel igen finom volt... Talán megoldható, hogy ha Photoshopban odamontírozod magad a csoportképre, akkor valaki visz Neked is egy adagot. Amúgy többen is hiányoltak Téged.
Jó estét mind azoknak akik most itt tanyáznak!
Sajnos a csoportképen én sem vagyok rajta mert el kellett mennem.De a harmadikon szeretnék rajta lenni.Egyébként tetszett a találkozó, jó emberek, jó hangulat.Jó kis csapat ez.Csak így is maradjon. Üdvözlök mindenkit:fater Idézet: „Amúgy többen is hiányoltak Téged.” Sajnos de egyéb okokból kifolyólag nem tudtam elmenni ! Talán a 3. -ra már majd összejön.
Szia Pisti . Én nagyon örültem ,hogy eljöttél mert jót beszélgettünk és persze közben bizniszeltünk is ... Amúgy az egész találkozóban az tettszett nekem , hogy még léteznek olyan emberek akik felkarolnak másokat -- és irányt mutatnak a fiataloknak ,támogatják őket (pld . verseny szervezni vagy szakma szeretet ) , fáradságot nem nézve örömmel megszerveznek valamit ... nem is akarok tovább itt dicsérgetni mivel amúgy is ritkán teszek ilyent de most nem tudom megálni , hogy ne írjam le . Üdvözlettem mindenkinek :Freedomocska .
Sziasztok fórumtársak.
Egy picit megkésve, de szeretnék köszönetet mondani a szervezőknek a nagyon jó hangulatért, ételért. Nagyon jól éreztem magam ezen a napon, és minőségin felülmúlta az előzőt. Szeretnék köszönetet mondani azoknak is, akik által biztosított ingyen vihető dolgokból vihettem haza. Az étek is nagyon jó volt Vaszil, és a pukkód itt is futott szigorúan a debugolás után. Nagyon jól éreztem magam ezen a napon, kár hogy csak ezt évente egyszer élvezhetjük. Rokkersrác! Úgy hitted lefáraszthatsz agyilag, de úgy látszott inkább nekem sikerült téged. Ha minden igaz, új barátokkal is sikerült összehozni a találkozó kapcsán. Egy másik dolog. Aznap Matyi, Köbzoli, jómagam tettünk egy kirándulást Imi birodalmába, és ott is nagyon jól éreztük magunkat. Másnap, reggel Imit elkísértem a munkahelyéig, az Angyalföldi 63MW -os Tafóállomáshoz, hogy biztosan odataláljon. Miközben utaztunk sebesen Kőbánya - Kispest felé a 182 -es busszal, akkor a következő történt.: Matyi, Imi, meg jómagam beszélgetünk, és éppen mondja nekem Imi, hogy: -Nézd ott az ablaknál alul felül már elrepedt az anyag. (Ez utóbbi a recsegés ropogásra tett kijelentés volt.) Ezt meglepődve tapasztaltam, és felfigyeltem hogy az oszlop már javítva is volt, majd erre azt akartam mondani hogy, ez a busz lassan olyan lesz, mint a tangó harmonika. Erre a következőt mondom.: -Ez a busz olyan lesz lassan, mint a Hannó tarmonika. Erre Imivel elkezdünk röhögni, Matyink ilyenkor már rég szinkronizál, nem értett semmit, majd fél percen belül eltudtam neki mondani, miután kijöttem a röhögő görcsből, hogy miért nevetünk olyan nagyon. Ekkor került témába a 182 -es busz egy igen mókás utastájékoztató rendszere, az az, hogy Mikszáth Kálmán utca helyett Makszáth Kálmán utcát mond be. Igaz ilyenkor még azt hittük, hogy Macskát Kálmán utca, de erről még sem az Imi, sem a Matyi nem tud, illetve akkor igen, ha ezeket sorokat olvasgatják. Igen! Jól halljátok Matyi felharmonikusaival megszórt szinuszgörbéket is. Ez utóbbi, inkább a hangtechnikára lehet veszélyesen káros. (nem fért ki több szmájli :hihihi: jönne ide)
Legközelebb, leguggolok a legelső sorba majd. :yes:
A másik Topi-féle fényképen amúgy jobban látszik a fejem, nem is értem, miért a jelenlegi kép lett kiválasztva.
Ma pontosan egy éve volt megtartva az E.HE.T.!
Ma pontosan 9 napja volt megtartva a M.H.E.T.!
Jön a H.H.E.T.!
Balul elsült kísérletezgetésnek lehettek most tanúi!
A norberto nevű, képeket tartalmazó mappában ugyanis DuMatyi fénygépe által készített képek vannak. Megpróbáltam kísérletezgetni a hibás feltöltés miatt, hát nem sikerült, ahogyan gondoltam...
Szerintem télen is lehetne ilyen találkozót szervezni, csak mondjuk fűtött helyiségben lennénk, meg hasonlók!
Valljuk mostmár be, hogy DuMatyi Norberto renickje.
Tegye föl a kezét, aki ezt eddig nem tudta!
Hol a kézfeltartás, nem látom!
Vagy a gazdája volt ügyetlen - én, vagy pedig annak volt igaza, aki azt mondta, hogy ez a gép közeltéri fényképezésre jó csak.
Úúú, de megváltoztál az elmúlt hétben! :eek2:
Ezek tök jók, csak a kezük nincs föltéve.
Micsoda igények...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |