Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Én átpakolnám mindég Na jó, én nem offolok tovább, mert én is találkozom a modik haragjával
Naja. Ugyanez van kétpákázásnál is. Jobb, ha az ember mindkét kezével ügyes tud lenni. :yes:
Hétfőn próbáltam képeket feltölteni, de nem jelent meg az én könyvtáram, valamit elszúrtam?
Ahogy a leírásban is van... A ZIP-et megnyitva közvetlenül kell benne lennie a képeknek.
Azt szúrtad el valószínűleg, hogy a zip-en belül még egy könyvtár volt.
Ne használj Internet Expoler! Nekem pl. a 26M nem ment fel, két darabban meg gond nélkül!
Lhanzi
Én csak olvasok, figyelek. Azért ez a kép se semmi. Fogom a fejemet, mint a sivatagi showban a másnapos majom - remélem akad valaki, aki látta, és emlékszik.Bővebben: Link
Ez mekkora kép! Kukucs!
Bővebben: Link Amúgy nem lesz megint olyan nagyobb felbontású csoportkép, amire rá van írva mindenki neve?
Mindkét tanácsot megfogadtam, bár a zip jónak tűnt. Operával feltöltöttem....OK. Köszi a segítséget!
Az egyik kolléga szerint itt pedig Sebi úgy néz ki, mint egy varázsló, azaz Csiribá' Bővebben: Link
Hát sokat nem is tévedett, mert Ő tényleg nagy varázsló! :yes:
Nagyon jó. A panorámaképet várjuk szeretettel
Van hőlég is meg sima páka is, de mindig egy oldalon, tehát egyszerre csak egy van a kezemben, vagy a jobban, vagy a balban.
Bővebben: Csoportkép
Szigorúan, pontosan az arc közepére kattintva, majd helyesen a Nick nevet megadva töltsétek ki!
Szerintem a nick úgy helyes, ahogy beírásnál választotta magának az illető. Ha kisbetűs, biztos megvolt az oka, az egymás iránti tisztelet kifejezésére tehát ez az "eszköz" nem megfelelő. Szerintem.
Csak mert láttam jónéhány nick-et, melyek nagy kezdőbetűvel lettek felvive.
Javítottam néhány nick-et, ahol ezt most én is észrevettem.
Én is javítottam párat, és be is írtam jópárat...
[OFF]Húú, ez a script nagyon jópofa!
Nagyon tetszik, ötletes megoldás. Ki készítette? Gondolom egy php is kell a nevek elmentéséhez, ugye? Egy névhez több koordináta is tartozhat, meglévő név átírható?
Azt nem tudnád megoldani,hogy a kép jobb oldalán levők nicjét bal oldalra írja ki ? A gépemen látom, hogy ott a felirat kezdete de kiesik a kép szélén kívülre ahol már nem olvasható. Ballage és interferi az akinek a nicjét még látni a többiekét már nem .
Szerintem csak tedd ki teljes képernyőre, és jó lesz. (F11) Ha nem, próbálkozz másik böngészővel!
Köszönöm a tippet de sajnos így sem látszik ,még próbálkozom.
Igazad volt a másik böngészőn már olvasható . Köszönöm, még le vagyok lassulva. :lama:
[OFF]Először melyik böngészővel nézted?
Ejnye! PICi rosszalkodik a 2 legtestesebb emberrel... és abból az egyik még moderátor is.
A szkriptet én készítettem.
Teszteltem IE8, FF3, Opera alatt.
A két testes ember, (melyből az egyik még moderátor is) főzzön neki Warn-főzeléket rakott Bann-al.
Jó lett, gratula!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |