Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Én átpakolnám mindég
![]() ![]()
Naja. Ugyanez van kétpákázásnál is. Jobb, ha az ember mindkét kezével ügyes tud lenni. :yes:
Hétfőn próbáltam képeket feltölteni, de nem jelent meg az én könyvtáram, valamit elszúrtam?
![]()
Ahogy a leírásban is van... A ZIP-et megnyitva közvetlenül kell benne lennie a képeknek.
Azt szúrtad el valószínűleg, hogy a zip-en belül még egy könyvtár volt.
Ne használj Internet Expoler! Nekem pl. a 26M nem ment fel, két darabban meg gond nélkül!
Lhanzi
Én csak olvasok, figyelek.
![]()
Ez mekkora kép! Kukucs!
![]() Bővebben: Link Amúgy nem lesz megint olyan nagyobb felbontású csoportkép, amire rá van írva mindenki neve?
Mindkét tanácsot megfogadtam, bár a zip jónak tűnt. Operával feltöltöttem....OK. Köszi a segítséget!
![]()
Az egyik kolléga szerint itt pedig Sebi úgy néz ki, mint egy varázsló, azaz Csiribá' Bővebben: Link
![]()
Hát sokat nem is tévedett, mert Ő tényleg nagy varázsló! :yes:
Nagyon jó. A panorámaképet várjuk szeretettel
![]()
Van hőlég is meg sima páka is, de mindig egy oldalon, tehát egyszerre csak egy van a kezemben, vagy a jobban, vagy a balban.
![]()
Bővebben: Csoportkép
Szigorúan, pontosan az arc közepére kattintva, majd helyesen a Nick nevet megadva töltsétek ki!
Szerintem a nick úgy helyes, ahogy beírásnál választotta magának az illető. Ha kisbetűs, biztos megvolt az oka, az egymás iránti tisztelet kifejezésére tehát ez az "eszköz" nem megfelelő. Szerintem.
![]() Csak mert láttam jónéhány nick-et, melyek nagy kezdőbetűvel lettek felvive. ![]()
Javítottam néhány nick-et, ahol ezt most én is észrevettem.
Én is javítottam párat, és be is írtam jópárat...
![]()
[OFF]Húú, ez a script nagyon jópofa!
![]() Nagyon tetszik, ötletes megoldás. Ki készítette? Gondolom egy php is kell a nevek elmentéséhez, ugye? Egy névhez több koordináta is tartozhat, meglévő név átírható?
Azt nem tudnád megoldani,hogy a kép jobb oldalán levők nicjét bal oldalra írja ki ? A gépemen látom, hogy ott a felirat kezdete de kiesik a kép szélén kívülre ahol már nem olvasható. Ballage és interferi az akinek a nicjét még látni a többiekét már nem .
Szerintem csak tedd ki teljes képernyőre, és jó lesz. (F11) Ha nem, próbálkozz másik böngészővel!
Köszönöm a tippet de sajnos így sem látszik ,még próbálkozom.
Igazad volt a másik böngészőn már olvasható . Köszönöm, még le vagyok lassulva. :lama:
[OFF]Először melyik böngészővel nézted?
Ejnye! PICi rosszalkodik a 2 legtestesebb emberrel...
![]() ![]()
A szkriptet én készítettem.
Teszteltem IE8, FF3, Opera alatt.
A két testes ember, (melyből az egyik még moderátor is) főzzön neki Warn-főzeléket rakott Bann-al.
![]()
Jó lett, gratula!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |