Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok, témányitásom indítéka, hogy sehol se találok ehhez az ic-hez hídkapcsolást, egy másik topicban, a 7265-ösnél, olvastam hogy van rá megoldás(Pontosabban ennyit tudok, ami itt van.. Szóval ehhez szeretnék segitséget kérni, hogy, hogyan lehetne megoldani a hídba kapcsolást. Előre is kösz.
Üdv: Norbi
Kell a bemenetére egy ilyen, vagy hasonló fázisfordító és már mehet is hídban. A hangfalkimenet, az ícé két kimenete lesz, GND függetlenül :yes:
Ez egész egyszerünek tünik, csak rápillantottam egyenlőre, meg majd betolom google forditóba, mert angolul, nemtudok. Amugy fázisforditó nélkül lehetetlen elinditani csak egy hangszóróval?
Tudom, tudom, hogy van sok sokkal jobb, de ez már készen van, csak most szilveszterre lenne bekötve csak a mély rá, és mérne legyen hídba? . Ráadásul a trafóm is éppen jó ehhez, nagyobbat már nembirna el. Most 4 ohm al van terhelve, és a mélysugárzó is 4 ohm os.A mélyhangokat, meg már csak átviszi, hallgathatóan.Nemhiányzott, még egy erősitős topic. És nehargudj, csak én a 7264re kerestem rá. Tudom mennyi van, nap mint nap olvasom az oldalt. Csak kimondottan ez az erősitő érdekel, tapasztalatokkal, észrevételekkel. Lassan egy éve hajtom ezt, és eddig megvagyok vele elégedve, szerintem elég jó hangja is van.
Anélkül nem lehet hidalni :no:
Egy hangszórót is ráköthetsz, ha csak az egyik csatornát használod. Ilyenkor célszerű a másik bemenetét rövidre zárni. Angol tudás nélkül is összedobhatod, kb fél óra alatt, egy próbapanelen
Hát most így az utolsó nap az évben, nem tudom, hogy honnan szerezhetnék TL072-t. Ennek kezd olyan szaga lenni, hogy csak az egyik csatorna fogja hajtani a mélyet. Nembaj egész jó lessz úgy is. Köszönöm, a segitséget, és szerintem tied a pont
Nincs otthon 072-d? Hihetetlen...
Én még a porszivóm zsákjában is szoktam találni, takarítás után De remélhetőleg nem ezen fog múlani a buli
Igen, látom, és dilemmában vagyok, mert ugyanaz. A megépitéstől nemfélek . Tudom, de azalatt a 2 nap alatt már nemsokmindent tudok kezdeni. Legalábbis, bevásárlókörútra tekintve.Lehet hogy van itthon, csak nagyon kéne kersenem, és nem kis keresés lenne az. Nincsenek csoportositva az alkatrészek, minden egy nagy ruhásszekrényben van, és azon belül szatyrokban
He-he
Hát ja... egy jó műszerész otthonában bárhol ráléphetsz vagy haraphatsz egy ilyenre
Jó, végül neki adtam pontot, ő volt a gyorsabb
Most nézem csak, hogy ez a 2x25W-os kis "vacak" többe kerül mint a 7294 ...nem gyenge
Legalább jó hangja van?
Hát bizony, ez nekem ingyen volt, egy sony tv-ből szedtem ki. De iszonyat jó hangja van, csak nemkell túlhajtani. 10m2-es szobámba, a 20centis fal remeg tőle. Mondjuk a hangszórok is, jók, Videoto QB450 azthiszem. Meg egy pioneer méynyomó(ez házi). De meglepően jó (szerintem). Ja, kicsit több jön ki belőle, mert 4 ohm al terhelem.
Hány voltról hajtod? Mert +-16V-ról ajánlja a 4ohmos terhelést. Ha behidalod, és úgy adsz neki 4ohmot, akkor még lehet, hogy füstgéped is lesz szilveszterre...
Ne bánd, mert nem szerencsés hidba használni a relativ kis áramma miatt. Max 4.5 A
A 16ohmos hangszoróhoz, elég megnyugtatóan
Ha jól emlékszem +/-18v-ot kap. Füstölni már csaknem fog, elég nagy hütőborda van rajta, egy egész napos full terheléssel nemtudja átmelegiteni.
A füstöt 4ohmra, és hidalásra értettem... Nem normál üzemmódra.
Végül ugyse lett ugy kötve. Viszont hid nélkül folyamatosan 4 ohm al van terhelve
|
Bejelentkezés
Hirdetés |