Fórum témák
» Több friss téma |
Igen igen ,megtaláltam már, csak az első lapot néztem, hát igen, ez egy szimpla tápos erősítő, de Tom025-nél többet sajnos én sem tudok hozzátenni, van labortápod?
Megmérted az alkatrészeket, müködnek? Esetleg adhatnál neki egy tápot, persze izzón keresztül, nehogy füstöljön.
Üdv!
Sz.tem a betűk nem a funkciókat jelentik, inkább színeket, amilyen kábellel anno be volt kötve (rot/grün/blau).. Amit én összehoztam, sajnos az sem 100%-os, úgy gondolom meg kellene próbálnod a TÁPFESZ és a FÖLD közé egy kb. 25V-os feszültséget engedni, vagy labortápról, vagy trafóról, a primerkörben izzóval. A kimenetre hangszórót kötve a bemenetre próbálj zenét adni, ha nem szól, akkor a számomra kicsit furcsa 2. tápfesz-t egy ellenálláson keresztül (értékét az okosabbak megmondják ) a pozitív tápra kellene kötni...
Tom025, teljesen egyet értek veled, de szerintem ezt Vilkisznek címezted , de nem baj, mellesleg azt a másik feszt én sem értem annyira,
Szerintem is próbálj meg egy 25-öst adni neki, ahogyan Tom irta, de ugye van rendes tápod, nem adapterrel próbálkozol?
ááááááááááááááá,táp az van mindenféle.főleg ruszki,amnr-0342x labortáp
Én ugy szoktam ezeket feltámasztani, hogy ugye adok neki egy tápot a fent leirt módon, hangszóróval együtt, majd ha kész, áramot neki, közben mérem az áramfelvételt, majd óvatosan megfogom a bemenetet, ha gerjed a hagszóró akkor jó esély van rá ,hogy müködik,
szuper, akkor adj neki tápot, de csak óvatosan
Ha ez labortáp akkor van áramkorlátja is ugye?
Izzót kötöttél elé?? Melyik tranya szállt el? Melyik végfokot próbáltad? a hiányosat?
És nem világitott?????? Ennek kellett volna megvédenie az egészet!! hány wattos izzó?
Vazzz, amint felvillan ,le kellett volna kapcsolni az egészet, ez a lényege az izzónak, melyik tranya szállt el? a hiányos panelt próbáltad?
A másik,hogy 50-100mA-nél többet nem vehet fel nyugalmi állapotban, ez azt jelenti hogyha nem hajtod semmiivel csak áramot adsz neki, ha többet vesz fel egyből akkor valami naggggyon nem jó.
igen
lehet hogy az ellenállás miatt mert kivolt már sülve!!2955 szált el
Juuu , hát hiányos és szenes alkatrészekkel rendelkező áramkörtől ne várj csodát
Lehet már rég szénné van égve az egész, méricskéld meg a végfokokat szépen, lehet az egész el van szállva.
Naa örülök, mennyi áramot vesz fel ??
az nagggyon sok, valami nem jó, de igy távolról elég nehéz, ja de figyelj csak, szól már?? vagy mit csinál?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |