Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Van nekem egy Lazer DVD-lejátszóm ami semmi képpen nem akar működni! Nos arra gondoltam hogy a monitorja talán jó és a másik DVD-lejátszómhoz jó lenne. Na itt a bibi, megtaláltam a videókábelét de nem tom hova kössem a bemenetet........ Ha valaki tudja akkór szoljon! PLS
Ja,a bemeneti csatlakozorol egy scart-ra gondoltam mert az pont van itthon majd teszek fel képet is. És ha valaki akarja & tudja akkór alulnézetet ha leszedi a vezeték színével amit oda kéne forrasztani a paint paddal bekarikázhatná én kinyomtatom és rákötögetem!
A vezetékek színeit majd leírom! A segítséget elöre kössz
Itt vannak a képek,oda van írva az 1. az alulnézeti de nem minőségiek....
Amit találtál kábelt, azon nem valószínű hogy szabvány-videó jelek mennek. Az "csak" adatkábel az LCD számára.(mint pl. notiban) Felejtős a project, de legalább tudjuk hogy néz ki egy scart aljazat :yes:
LOL
De a monitoron belül van egy processzor ha gondoljátok arrol is csinálok képet....
7DB drót van szinei:zöld,kék,fehér,sárga,szürke,piros,fekete
Nem de felveszlek MSN-re
mert itt nem lehet írni....az én e-mailom:scooby_@freemail.hu
Próbálj meg a TFT tipusára keresni, hátha találsz róla adatlapot, mert valószínű, hogy az egyik kábelen fogad kompozit videot ... vagy legaláb RGB jelet ... akkor már helyben leszel!
Idézet: „7DB drót van szinei:zöld,kék,fehér,sárga,szürke,piros,fekete” Vágd el a pirosat...nem nem, inkább a kéket! Most komolyan, azt hiszed, hogy a színek egyből adják, hogy milyen jel megy rajta? Marhanagy mázlid van, ha RGB megy rajta... Idézet: „Van nekem egy Lazer DVD-lejátszóm ami semmi képpen nem akar működni! Nos arra gondoltam hogy a monitorja talán jó...” Ezek után, mégis mit lehet mondani? Ezeken ne sértődj meg, de az ilyen kérdések ki szokták váltani ezeket a reakciókat...ha megérted megérted, ha nem, hát nem... Üdv Inhouse
Kössz,megpróbálom!
HEllo Mindenki!
volna egy problémám.. szereztem egy laptop LCD panelt. szerintem teljes. valojábn nem is láttam még ilyet közelebbről. azt szeretném megkérdezni, hogy meg lehet e csinálni ezt, hogy PC vel működjön, be lehet e kötni igy?(teljes e monitor..) van sima vga kabelem, (20 eres) és ennek ha jolnézem a csatija 28 eres.. de abbol pár fehér.. gondoltam irok, és addig nem is kisérletezek vele.. légyszi aki tud ezekről a panelekről valamit az irjon. KÖszi előre is mindent! ZOli
még valami... még kijön egy táp féle dologbol 4 db vezeték.. gondolom oda kell kötni a feszt.. mekkora feszültséget kössek rá? illetve melyik vezetékre?
Idézet: Nem. „meg lehet e csinálni ezt, hogy PC vel működjön”
bővebben? miért nem? vezérlés miatt? vagy más maga a panel egy ilyen laptopban?
Igen, a vezérlés miatt. Maga a panel semmiben sem más.... csak kisebb.
nekem pont ekkora méretű panelre lenne szükségem.
találtam egy kitet, és abban van egy kábel ami a vezérlőről jön a vga 20 eres kábelére. egyik fele 28 eres, a másik 20.. biztosan nem tudnék vele variálni..?.. nagyon nem szeretnék venni egy másikat.. semmi megoldás nincs erre?
Nnna, még bővebben:
Idézet: A VGA -nak 15 eres a kábele. :yes: „vga 20 eres kábelére” Idézet: Ki mondta, hogy ez, az? 640x480 a felbontása... ez valami "célgép" kijelző. (pénztárgép sz.tem, mint pl. tescoban láthatók) Kuka „szereztem egy laptop LCD”
hello
kicst megkéstem.. no az a helyzet, hogy nézegetem.. aztmondja, hogy egy érintőkijelzős házba szeretném beépiteni... abban van egy VGA kábel..gondolom az eredeti kijelzőéjé lehettett... no 15 eres csatlakozo, de a panel végén 20 eres.. igy akartam mondani... az LCD panelt viszont a minap bontottam egy hawlet packard gépből.......... igaz régi, de nekem a célnak megfelelne, mivel csak betüket, meg számokat kellene mutatnia.. semmi video.. Kuka?
az előbb kifelejtettem...egy CNC marogépnek szántam..
Nem említetted, hogy mire kell, de mindegy is. Tényleg előfordult "laptopban" (486-os) de akkor sem ér semmit, sajna. Ahoz, hogy ezen megjelenítsd a cnc-d információit, bonyolultabb áramkör+szoftwer szükséges, majdnem mint maga a cnc...
Tudnál a dobozról is képet?(drótostól) ...hátha.
persze
de nagyon örülnék ha jovolna.. nincs most kedvem erre költeni.. neked nincs véletlenül valami ötleted? no a képek.... az egyik képen a pc is kicsit látszik.. ez is bele lesz rakva a cnc gépbe..ilyen rack-esen.. van még magárol a monitorrol, és a belsejéről...amelyik kábel nincs bekötve, annak a vége a 15 eres vga csati, és amit látsz az a vége a 20 eres..
Nnna. Hol az eredeti kijelző? (mi lehetett) Mi a tipusa a (philips?) monitornak? Tehát, a touch részét nem is használnád?
a touch részét most teszteltem.. nagyon jol müködik..ezaz... eredeti kijelzőm nem volt hozzá.. errre kellene kitalálni valamit.. :yes:
a érintő része Élo márkáju.. csak a chip philips.
és teljes acél tokozásu. 12 collos a érintő rész.. de egyébként nagyon egyszerüen lehet kalibrálni kiseb monitorokra is.. ez a laptop lcd amit találtam 10" lett volna..
az érintőrészt használnám!! csak egy monitort kellene belerakni, hogy lássam mire nyomok.....
Már világosabb! :yes: Az eredetinek a vezérlése is eltünt? Jó lenne tudni mi volt benne, mert ha abban teljesen más, akkor nem cserélhető át. Ehez a jelenlegihez, meg egy új meghajtópanelt építeni, lehetetlen (jelen állásban) Ennek úgye már megvan a lábkiosztása, na ez kellene az eredetihez is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |