Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Üdvözlöm apádat, hogy próbál visszaterelgetni a helyes útra. Egyébként zene mellett nem lehet tanulni. Ha most néhányan vissza írnak, hogy lehet, akkor sem.
![]()
Isten őrizz , hogy zene mellet tanuljak. Én NEM IS BIROK!
Másik szobában hallgattam , meg csak 15 percet.. ![]()
Szia! Ne haragudj, ha hülyeséget kérdezek, de:
14 évesen te hogyan érettségizel? ![]()
Ez az új törvény, vagy mi a sz** itt Szerbiában, mindenki "kis" érettségit tesz anyanyelvből meg matekból. Eddig azért csak kettőből, mert mi vagyunk az 1. generáció, de jövőre már Magyar, Matek, Töri, Bigi meg választott.
Nem hazudok.. ![]()
És akkor a (nekem) szakközepes érettségit hogyan fogják nevezni? Diplomaosztó?
![]() ![]()
Miért ne érettségizhetne...? És ha átugrott 1-2 évfolyamot? Végül is nem lehetetlen, hiszen elektronikai a hobbija... és mint tudjuk: aki az elektronikát szereti az ..........
![]()
Most már ne csúfolódjatok, amiről én nem tehetek. :wilting: :vomit: :ijedt:
Jajj te! Nem csúfolódik senki sem. Elhisszük és kész. Másrészről én meg megvédtelek... :yes: Egyébként is, Frankye barátom mondja mindig:Akinek nem inge, ne vegye gatyára!
Ez nem csúfolódás volt részemről, hanem értetlenség. Azt hiszem.
![]() ![]() Viktor: Passz... Ezek a mai fiatalok... Mindenre képesek néha! ![]()
Köszönöm Chuck Viktor !
![]() ![]()
Mostmár menjél pihenni! Holnap meg többet tanulj mint ma!
![]()
Ezt úgy mondod, mintha késsel- villával a kezemben osontam volna a háta mögé!
![]() Idézet: -t meg fogja rázni az áram, mert az áram alatt lévő alkatrész ugyan olyan mint ami nincs áram alatt csak más a fogása. „aki az elektronikát szereti az”
- Melyik az az állat, amelyik taps közben hal meg?
- A szúnyog. ![]()
Ez olyan mint : Nem akkor vagy fa**a gyerek ha meg mered fogni a kéécázhúszat, hanem ha el is tudod engedni..
![]()
Az öreg hölgy elmegy a falu plébánosához, és pironkodva mondja neki:
- Tisztelendő úr, a gyerekeimtől kaptam két lánypapagájt karácsonyra, de valami rossz házból származhatnak, mert nagyon csúnyán beszélnek. Szégyellem elmondani, de egész nap azt rikácsolják: "Hé, mi kurvák vagyunk, gyertek dugni!" A plébános rövid gondolkodás után megtalálja a megoldást: - Nekem van két fiúpapagájom, azok itt a templomban nőttek fel és egész nap imádkoznak. Zárjuk össze a madarakat, biztos jó hatással lesznek az enyémek az önéire. Be is teszik a két áhítatos papagáj kalitkájába a lányokat, akik azonnal rikácsolni kezdenek: - Hé, mi kurvák vagyunk, gyertek dugni! Mire az egyik templomi papagáj kenetteljesen odafordul a kollégájához: - Tedd el az olvasót Pityu testvér. Imánk meghallgatásra talált!
- Mi villan át a szúnyog agyán amikor felkenődik egy száguldó autó szélvédőjére?
- A s**ge... ![]()
Nem sok autóhifi lenne képes ilyen hangzás átadására.
![]() ![]()
Na ez most nagyon-nagyon fájt!
![]() ![]()
Aztaa!!! Ilyen gépet kaptam apámtól amikor elkezdtem a szakközép iskolát.
![]() ![]()
Én is álmodoztam ilyenről régen.. Első gépem 50 Mhz körül zörgött, Win 3.11
![]() ![]()
Én évekig tartottam azt a "szabályt", hogy csak akkor cserélem le gépet, ha legalább háromszoros sebességnövekedést érek el:
Az első lépés 12MHz-->33MHz volt. Aztán egyből 100MHz-jött... Majd egy "félrelépés": Cyrix166MHz. De utána egyből Celeron300, amit lehet húzni akár 366-ra is! Na, az enyémet egy Hz-el sem lehetett emelni... ![]() ![]()
Igen szép idők voltak mikor a celeron xxxA procikat hajkurásztuk, mert azokat lehetett húzni. Volt egy 433A jelü ami ment 600MHz-en stabilan. Mekkora öröm volt...
Nekem még mindig megvan a 486DX4-es gépem
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |