Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Üdvözlöm apádat, hogy próbál visszaterelgetni a helyes útra. Egyébként zene mellett nem lehet tanulni. Ha most néhányan vissza írnak, hogy lehet, akkor sem.
Isten őrizz , hogy zene mellet tanuljak. Én NEM IS BIROK!
Másik szobában hallgattam , meg csak 15 percet..
Szia! Ne haragudj, ha hülyeséget kérdezek, de:
14 évesen te hogyan érettségizel? Már nem először olvasom...
Ez az új törvény, vagy mi a sz** itt Szerbiában, mindenki "kis" érettségit tesz anyanyelvből meg matekból. Eddig azért csak kettőből, mert mi vagyunk az 1. generáció, de jövőre már Magyar, Matek, Töri, Bigi meg választott.
Nem hazudok..
És akkor a (nekem) szakközepes érettségit hogyan fogják nevezni? Diplomaosztó?
Miért ne érettségizhetne...? És ha átugrott 1-2 évfolyamot? Végül is nem lehetetlen, hiszen elektronikai a hobbija... és mint tudjuk: aki az elektronikát szereti az .......... (a megfelelő kifejezés és/vagy szó, tetszés szerint behelyettesíthető a kipontozott részre)
Most már ne csúfolódjatok, amiről én nem tehetek. :wilting: :vomit: :ijedt:
Jajj te! Nem csúfolódik senki sem. Elhisszük és kész. Másrészről én meg megvédtelek... :yes: Egyébként is, Frankye barátom mondja mindig:Akinek nem inge, ne vegye gatyára!
Ez nem csúfolódás volt részemről, hanem értetlenség. Azt hiszem. De a csúfolódás egész biztos nem így történik nálam, szóval ne vedd a szívedre!
Viktor: Passz... Ezek a mai fiatalok... Mindenre képesek néha!
Köszönöm Chuck Viktor ! (mármint Csák Norisz. )
Mostmár menjél pihenni! Holnap meg többet tanulj mint ma!
Ezt úgy mondod, mintha késsel- villával a kezemben osontam volna a háta mögé!
Idézet: -t meg fogja rázni az áram, mert az áram alatt lévő alkatrész ugyan olyan mint ami nincs áram alatt csak más a fogása. „aki az elektronikát szereti az”
- Melyik az az állat, amelyik taps közben hal meg?
- A szúnyog.
Ez olyan mint : Nem akkor vagy fa**a gyerek ha meg mered fogni a kéécázhúszat, hanem ha el is tudod engedni..
Az öreg hölgy elmegy a falu plébánosához, és pironkodva mondja neki:
- Tisztelendő úr, a gyerekeimtől kaptam két lánypapagájt karácsonyra, de valami rossz házból származhatnak, mert nagyon csúnyán beszélnek. Szégyellem elmondani, de egész nap azt rikácsolják: "Hé, mi kurvák vagyunk, gyertek dugni!" A plébános rövid gondolkodás után megtalálja a megoldást: - Nekem van két fiúpapagájom, azok itt a templomban nőttek fel és egész nap imádkoznak. Zárjuk össze a madarakat, biztos jó hatással lesznek az enyémek az önéire. Be is teszik a két áhítatos papagáj kalitkájába a lányokat, akik azonnal rikácsolni kezdenek: - Hé, mi kurvák vagyunk, gyertek dugni! Mire az egyik templomi papagáj kenetteljesen odafordul a kollégájához: - Tedd el az olvasót Pityu testvér. Imánk meghallgatásra talált!
- Mi villan át a szúnyog agyán amikor felkenődik egy száguldó autó szélvédőjére?
- A s**ge...
Bose autóhifi! Bővebben: Link
Nem sok autóhifi lenne képes ilyen hangzás átadására. Ez még a legnemesebb márkák hangrenszereit is lepipálja. Itt tényleg, olyan a hangzás mint az eredeti felvételen.
Na ez most nagyon-nagyon fájt!
Aztaa!!! Ilyen gépet kaptam apámtól amikor elkezdtem a szakközép iskolát. Akkoriban csúcs gép volt. 850MB winchester volt benne. Elfért rajta a Duke Nukem 100 szor.
Én is álmodoztam ilyenről régen.. Első gépem 50 Mhz körül zörgött, Win 3.11 Mekkora szó volt az... Doom2 meg Prince régi szép idők, de hiányoznak...
Én évekig tartottam azt a "szabályt", hogy csak akkor cserélem le gépet, ha legalább háromszoros sebességnövekedést érek el:
Az első lépés 12MHz-->33MHz volt. Aztán egyből 100MHz-jött... Majd egy "félrelépés": Cyrix166MHz. De utána egyből Celeron300, amit lehet húzni akár 366-ra is! Na, az enyémet egy Hz-el sem lehetett emelni... ... és így tovább...
Igen szép idők voltak mikor a celeron xxxA procikat hajkurásztuk, mert azokat lehetett húzni. Volt egy 433A jelü ami ment 600MHz-en stabilan. Mekkora öröm volt...
Nekem még mindig megvan a 486DX4-es gépem 100MHz-el hasít, 256megás Seagate winchester-el, ami minimum 20 éves, de még mindig működik (ahhoz képest hogy mostanában a samsung winyók 3-4év után meghalnak) Régi szép idők mikor heretic-eztem...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |