Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi a segítséget akkor valami mást szúrtam el. A lábkiosztás is azonos?
Igen. Csak a neve más, de minden más megegyezik.
Hello!
Ha a relét más célra nem használod, akkor lehet az is elegendő, ha egy megfelelő kapacitású kondit teszel sorba a relével. Ekkor csak egy pillanatra húz meg. (pld. 1000µF-os, de az nagyban függ a relé áramától is.) A kondival meg párhuzamosan kell kötni egy ellenállást (pld. 1kohm), hogy amikor a mozgásérzékelő kikapcsol, ki tudjon sülni. Ha az idő így túl kevés lenne. egy tranyót még be lehet vetni. Akkor kisebb kondi is elegendő lesz. Martinov! A kapcsolás amit belinkeltél, Astabil. Nem Monostabil, mint ahogy írtad.. üdv! proli007
Nem vagyok jó angolos, én úgy értettem, hogy ki és bekapcsolásra is késleltet, de ebben az esetben ez nem okoz problémát.
Hello!
Ez egy Astabil kapcsolás, vagy ha úgy tetszik egy ütemadó. A cím kissé megtévesztő, de mind össze csak azt jelenti, hogy a két külön potival, a relé meghúzási és ejtési ideje külön-külön beállítható. üdv! proli007
Sziasztok!
Egy videó tápegységben ment tönkre egy CNX83A-jelű ic... A kérdésem lenne hogy ezt honnan tudom beszerezni, illetve h. milyen típusjelzéssel?
Üdv!
Érdekelne,hogy ezek mik? Mind tekercs? Ezekből melyeket lehetne használni kapcsolóüzemű táphoz? Az EI-33-asokat lehet ugye?
Szia!
Van itt zavarszűrő tekercs, trafótekercs is, úgyhogy vegyes a paletta.
Melyeket tudnám kapcsolóüzemű táphoz használni?
A sárga színűeket, amelyekből egy vastag drót áll ki.
A 101-es képen lévőket mindet ha jól látom. És a 102-es képen a bal oldaliakat.
Ezek között van olyan amivel 600W eltudok érni?
Vagy kettő amellyel minimum 300W-ot?
Ez egy optocsatoló. Bővebben: Link ez 10 másodpercembe került
Itt tudod beszerezni: Bővebben: Link szintén 10 mp És lehetőleg ugyanolyan tipusjelzéssel
Ezt így nem lehet megállapítani. Milyen tápegységekből származnak?
Hát ez nagyon jó kérdés volt. Már itt vannak vagy 4-5 éve nálam.Talán 400W-os, a felett biztos nem.De rengeteg tápból lett kiszedve.
Esetleg ha szétszedném és leírnám a vas keresztmetszetét? Vagy az anyag típusa kellene? Vagy ha a 3db EI-33-asokat összeragasztanám akkor a 600W meglehetne? Mert arról itt is van adatlap. Bővebben: Link
Sziasztok!
Igazából lehet nem ide kéne feltenni a kérdést, de mi a neve annak a kenőzsírnak, melyet egyes gépek műanyag alkatrészeinek kenésére használnak? Azért kérdezem, mert múltkor szétkaptam a lézernyomtatóm a meghibásodott tonnerből kiömlő festék miatt, és le kellett törölnöm a fogaskerekekről, mert teljesen összeállt vele. Persze azóta zörög a nyomtató, így nem ártana neki egy kis kenés. Válaszotokat köszönöm!
Szia!
Pl.: Bővebben: Link
Sziasztok!
Egy meghibásodott BD akkutöltőben van egy TO220-szerű tokozatú alaktrész, ami rá van írva: AI757 E222. Mi lehet? Tranzisztor vagy FET? Helyettesítés? Köszönöm!
Sziasztok!
Van egy alaplap és a bekarikázott alkatrész tűz forró és igencsak éget. A lap valószínű emiatt el sem indul. Valaki tudja, hogy ez milyen alkatrész és mivel lehet helyettesíteni ? Köszi.
1. Ugyan az.
2. Az adatlapjában is benne van, hogy az áramerősítési tényezője más (hFE)
ha kicsit tudnád pontositani azt a szót hogy áramerősitési tényező akkor megköszönném!
Ezek milyen alkatrészek?
Az elsőre ez van írva : SINCERA DGCR14M Második látható.
üdv!
a képen látható alkatrészről bővebb infó: http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/38446/SANKEN/STR80145A.html
üdv!
a tranzisztor ugyanaz. hogy mi az a, b, c jelölés? "vicsys" felhasználó már leírta miben különbözik, nem akarom én sem jobban kifejteni, esetleg olvass kicsit a tranzisztorokról, hátha rájössz
láttam már ilyent tápegységbe, inverterbe valamint tv-be is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |