Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1664 / 3610
(#) Attila86 hozzászólása Júl 3, 2011 /

Ha van gyorsan kéznél valakinél egy tolómérő és egy normál ceruzaelem, akkor tegye meg nekem legyen szíves hogy megméri az elem pontos átmérőjét! Fontos lenne. Köszönöm!
(#) tiggersoft válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 3, 2011 /

A szabvány szerint:13.5–14.5 mm (0.53–0.57 in).
(#) zolika60 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 3, 2011 /

Szerintem csak attól függ miből főzöd. Egy kis bodza például kifejezetten nyugtat.
(#) Attila86 válasza tiggersoft hozzászólására (») Júl 3, 2011 /

Köszönöm mindkettőtöknek!
(#) mineral válasza zenetom hozzászólására (») Júl 3, 2011 /

Vannak húzós napjaim. Akkor én ezt szoktam iszogatni. Akár lefekvés előtt is. Ennek nagyon jó nyugtató hatása van. Tudom ajánlani.
(#) Ricsi89 válasza mineral hozzászólására (») Júl 3, 2011 /

Hmm, citromfű. Frissen szedett tealevélből a legjobb. Még jó, hogy van a kertben. Bár már rég ittam, de szerintem holnap csinálok is egy fazékkal és este bekortyolgatom.
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 4, 2011 /

Van ez a vicc:
Pistike kérdi anyukáját:
-Any kimehetnék cseresznyét szedni?
-De Pistike december van!
-Tudom! Sapka sál.

Na ez most így hangzik:
Pistike kérdi júliusban anyukáját:
-Anya kimehetek cseresznyét szedni?
-De Pistike!
-Ok! Sapka sál, nagykabát!
(#) mineral válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 4, 2011 /

Az én kertemben semmi ilyesmi sincs. Még bukfencet sem vetettem bele. De majd eljön az ideje annak is, hogy kertészkedem.

Más téma:

Zenéről már többször szó esett itt az offban. Nem akarok új hullámot elindítani. De valamit mégis megszeretnék mutatni nektek. Engem nagyon megfogott a Raul Midon muzikalitása, tehetsége.

Trombita szoló trombita nélkül.

Gitárlecke

Egy ismertebb szám tőle.
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 4, 2011 /

Hogy lehet az, hogy kapok egy e-mailt, válaszolni akarok rá, de visszadobja a levelező, hogy valami nem stimmel. Pontosabban ezt írja:
Idézet:
„Delivery to the following recipient failed permanently:
xyz@asdfg.t-online.hu
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 5.1.1 xyz@asdfg.t-online.hu : Recipient address rejected: Recipient address does not exist (state 14).

A címet csak én írtam át most ilyenre. A lényeg, hogy akkor most a t-offlájn szórakozik és azért nem tudok egy fontos ügyet elintézni?
Viszont a hiba végén ott áll, hogy nem létezik a cím és azért jött vissza. Ha nem létezik, akkor hogy a fenébe kaphattam erről a címről levelet? Mivel az illetőnek egyéb már elérhetőségét nem tudom, így nem is tudok válaszolni sehogy a levelére.
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 4, 2011 /

Na, nekem is van pont így a hotmailem. Visszaküldi ugyanezt.
(#) Dióda válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 4, 2011 /

Drága barátom mivel egy kamu címről kaptad az ominózus email-t.
Ezeket álltalában a kémrobotok csinálják hogy egy nem létező címről küldik szét magukat valamely szolgáltató smtp szerveréről.
Ezek álltalában kamu infókat tartalmaznak és ha levelezőprogiban megnyitod, vagy ha a web-es leveleződben vannak elmentett címek, akkor azokra tovább is küldik magukat na meg persze az összegyüjtött címeket az eredeti feladónak.
(#) mandor hozzászólása Júl 5, 2011 /

Hy
Ezt a Videot nézzétek! Japán csávó hozza a formáját,mint azt a Japánoktól megszoktuk.
(#) Ricsi89 válasza Dióda hozzászólására (») Júl 5, 2011 /

Az kizárt, hogy kémrobot legyen, mivel először egy iskola központi mail címére írtam, és erre a levelemre válaszolt az egyik tanár. Neki szerettem volna válaszolni, de nem tudtam. Szóval kicsit érdekes lenne, ha kémrobot lenne a címen.
(#) Imi65 válasza mandor hozzászólására (») Júl 5, 2011 /

Kíváncsi lennék, ezt egy izomagyú honfitársunk hogy reagálná le! Valószínű, a töröknek is lenne annyi esze, hogy "rendesen" szolgálná ki, feltéve, hogy nem akar a grabancánál fogva átcsúszni a kiszolgáló pultján.
(#) AZA válasza mineral hozzászólására (») Júl 5, 2011 /

Üdv
Szájtrombita kedvelőknek figyelmébe ajánlanám Les poubelles boys-t,bár a műsoruk se kutya,gitárkedvelőknek pedig Tomy Emanuelt.
(#) szamóca válasza Imi65 hozzászólására (») Júl 5, 2011 /

Valahogy imígyen kezdené:
"Szórakozol velem marhamájkrém? Megleplek, mint faltörő kost a fotocella! Szaggatom szét arcodat, nylonparaszt! Há kettészellek, mint Fa Nándor az óceánt. Velem ne kezkőggyé!"
(#) szamóca hozzászólása Júl 5, 2011 /

(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 5, 2011 /

Most van fent harmadszor. Egyszer a viccesben, egyszer meg előtted hat hozzászólással. Nem uncsi még?
(#) zolee1209 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 5, 2011 /

És a vicc benne, hogy szamóca még annak a videónak a hozzászólására válaszolt... (Imi65)

szamóca:
Biztos ezt akartad belinkelni? Nem csak ez a link maradt a vágólapon?
(#) szamóca válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 5, 2011 /

Nyertél! Tényleg nem ezt akartam linkelni, hanem ezt.
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 5, 2011 /

De, megyek és belevizelek a konnektorba.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Az a te bajod.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Szép új világ. Így akár évente változhat a történelem. Nem lesz nyomtatott forma, tehát nincs is mihez viszonyítani az anyagot. Az elektronikus adathordozók valószínűleg nem maradnak változatlanok évszázadokon keresztül.
(#) szamóca hozzászólása Júl 6, 2011 /

(#) poros válasza szamóca hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

ÚHHH. :kalap:
(#) Collector hozzászólása Júl 6, 2011 /

SMDs.gif

(#) SALáta válasza Collector hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Pihent vagy .
(#) Collector válasza SALáta hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Forrasztgatás közben jutott eszembe
(#) janikukac válasza Collector hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Éhes vagyok...
(#) Dániel X válasza Collector hozzászólására (») Júl 6, 2011 /

Természetesen maratótálba.
Következő: »»   1664 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem